Cum arată Ziua Îndrăgostiților perfectă pentru fiecare zodie în parte

Ziua internațională a iubirii se apropie și nu știi cum să o sărbătorești? Astrologia vine cu câteva idei geniale pentru a avea o zi a îndrăgostiților perfectă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Totul este despre experiențe noi!

Berbecii sunt lideri înnăscuți. Nu au nevoie de o sărbătoare oficială pentru a celebra dragostea. Se poate spune chiar că sunt anti Ziua Îndrăgostiților, într-un spirit de glumă, desigur. Ideea e că tot ce-și doresc acești oameni sunt experiențe noi în defavoarea oricărui cadou tradițional. Așadar, lasă cutiile de bomboane în formă de inimă și du-i la o plimbare unde veți putea să vă bucurați împreună de frumusețea naturii. Pentru Berbeci, nimic nu e mai bun decât asta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Totul trebuie să fie discret!

Taurul poate fi dependent din punct de vedere emoțional. Cu siguranță acesta se va aștepta la cadouri și bomboane de Ziua Îndrăgostiților. Și, din moment ce preferă întotdeauna lucrurile discrete, cea mai bună idee pentru această zi specială este să se relaxeze cu partenerul la un film bun pe Netflix, cu o cutie de bomboane lângă el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vor exact opusul a ceea ce arată!

Acești fluturi sociali adoră interacțiunea cu ceilalți și merg frecvent în excursii prin oraș. Întrerupe-i rutina cu o plimbare cu bicicleta sau o călătorie cu mașina care poate fi extrem de romantică. Citește printre rânduri cu atenție. Dacă Gemenii spun că nu vor să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților, cel mai probabil este fix pe dos. Vor doar să pară că nu le pasă.

Citește și: Valentine's Day. Cadoul perfect pentru fiecare zodie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O zi a îndrăgostiților completă!

Racul este îndrăgostit de dragoste. Acesta speră în secret să aibă parte de tot ce presupune un Valentine's Day tradițional. Chiar și cele mai mici gesturi de Ziua Îndrăgostiților îl vor sensibiliza. Mesaje de dragoste scrise pe mână, fursecuri în formă de inimă, o masă gătită acasă, un trandafir roșu, toate vor fi primite cu recunoștință. Deci, mergi până la capăt și va fi încântat pentru mult timp.

Leu(22 iulie - 22 august)

Totul este despre distracție!

Leul adoră atenția pe care o aduce Ziua Îndrăgostiților. I-ar plăcea să meargă într-un loc distractiv, interesant și aglomerat. Va profita de orice ocazie pentru a petrece, chiar dacă trebuie să planifice singur totul. Dacă ai un partener născut în această zodie, Ziua Îndrăgostiților va fi garantat o zi distractivă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vrea nimic deosebit, ci o zi ca oricare alta!

Fecioarei nu îi pasă de Ziua Îndrăgostiților. De ce e nevoie doar de o zi pentru iubire, când ar trebui să iubești în fiecare minut din cele 365 de zile din an? Cunoscută pentru faptul că este practică, o Fecioară ar fi complet mulțumită să petreacă un timp de calitate într-un loc liniștit și intim în care veți putea vorbi sau chiar mai bine să lucrați împreună în timp ce savurați băuturile preferate. Doar sari peste marea nebunie tradițională care vine odată cu această zi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este momentul perfect pentru gesturi mărețe!

Nu te lăsa păcălit/ă de atitudinea rece și nepăsătoare a Balanței. Ziua Îndrăgostiților e chiar importantă pentru ea. Așadar, pregătește-te pentru a-ți umple rezervorul cu dragoste și cu tot ce presupune ea. Aceasta vrea ca întreaga zi să fie plină de gesturi mărețe de iubire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O întâlnire secretă în pat!

Scorpionul este o ființă foarte pasională, care spune și arată întotdeauna ce simte. Pentru că apetitul lui sexual este în continuă creștere, cea mai bună întâlnire pentru el este în dormitor. Acesta ar putea fi cadoul perfect pentru el!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O zi specială pentru cineva special!

Pozitiv și optimist, Săgetătorul are o inimă mare și o imaginație pe măsură. Acesta ar putea să te ducă într-un parc de distracții, la plajă și la teatru, toate într-o singură zi. Este într-o continuă mișcare, se distrează și vrea să împărtășească toate aceste lucruri cu persoana pe care o iubește.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Totul în numele dragostei, nu al zilei cu pricina!

Capricornului îi plac lucrurile tradiționale atunci când vine vorba de dragoste, așa că ar aprecia o cină romantică în doi la restaurantul preferat. Sau o noapte de cazare într-un castel îndepărtat, unde poate pur și simplu să iubească și să fie iubit. Nu va pica niciodată în plasa marketingului din jurul acestei zile, el este acolo peentru a se bucura de partener și asta e tot ce contează.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ocazia perfectă pentru a fi împreună cu cei dragi!

Vărsătorul este o persoană creativă care își asumă propriile planuri pentru Ziua Îndrăgostiților. Împotriva curentului, așa își dorește să sărbătorească. Nu se limitează la petrecerea timpului cu partenerul/a de viață, el privește această zi drept un prilej de prețuire a tot felul de iubiri, inclusiv  prietenia.

Pești(19 februarie - 20 martie)

O zi perfectă pentru aventură!

Fiind romantici incurabili, să-și privească partenerul în ochi și să-l țină de mână este modul în care ei își doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiților. E cumva ocazia perfectă pentru a-și scoate la iveală latura romantică. De asemenea, Peștii sunt însetați după aventură, așa că așteaptă-te la o zi ieșită din comun în care cele mai nebunești dorințe ale tale vor fi îndeplinite. Toate într-o singură zi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod