Cele mai empatice zodii. Sunt sufletiste și extrem de sensibile

Dacă ești genul de persoană care simte durerea sau bucuria altora, înseamnă că faci parte din categoria oamenilor empatici.

Cei mai mulți dintre noi preluăm în mod constant, chiar dacă nu ne dăm seama, emoțiile celor din jur. Limbajul corpului, microexpresiile și modificările de ton sunt moduri subtile prin care oamenii se alertează unii pe alții despre adevăratele lor sentimente, indiferent dacă le articulează sau nu în mod explicit.

Citește și: 10 adevăruri dure despre bărbatul din zodia Berbec



Acestea sunt experiențe umane normale, dar dacă ești o persoană care preia constant durerea și bucuria altora, cel mai probabil faci parte din categoria oamenilor empatici.

Sunt sentimentele tale sau ale altora?


Persoanele empatice simt mai intens emoțiile celorlalți, deseori preluându-le asupra lor.

Uneori, un empatic poate fi chiar nesigur dacă emoțiile pe care le simte sunt ale lui sau ale altcuiva.

Deși acest lucru îi poate face prieteni și confidenți uimitori, poate fi epuizant pentru persoana empatică și adesea trebuie să muncească din greu pentru a diferenția sentimentele sale de ale altora, precum și pentru a se proteja de energia negativă din jur.

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie 



Crezi că ai putea fi o persoană empatică? Astrologia îți poate spune unde te situezi pe scara empatismului, unele zodii fiind mai empatice decât altele din naștere.


Cele mai empatice 3 zodii:

 

Pești


Peștii sunt semne extrem de empatice, care aproape că nu se pot opri din a prelua sentimentele altora. Ei pot spune întotdeauna ce simte cineva drag, făcându-i unii dintre cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea. Din păcate pentru ei, pot suferi de epuizare emoțională ca urmare a naturii lor empatice. Peștii trebuie să muncească din greu pentru a nu purta greutatea lumii pe umeri. Ar trebui să aibă grjă să se protejeze de orice energie negatică sau de oricine care ar putea să îi sleiască de puteri.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Rac


Racul este unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale, așa că nu este de mirare că poate acorda atâta atenție altor persoane. Dacă ai nevoie de cineva care să se raporteze la probleme tale și să se pună în pielea ta, Racul va știi întotdeauna cum să o facă.

Racul le simte pe toate! Uneori, acest lucru îl poate face să devină indispus, dispoziția lui fiind puternic influențată de gândurile și sentimentele celor din jur.

Scorpion


Scorpionul câștigă puțin teren pentru că încearcă să se protejeze, dar în spatele acelui zid se află un empatic în toată regula. Scorpionul poate fi copleșit de natura sa empatică, motiv pentru care preferă grupurile restrânse și adunările mici, în loc de petreceri sau concerte extravagante. Simte totul intens, dar numai atunci când are de-a face cu mai multe tipuri de sentimente simultan.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod