ziua indragostitilor

Ghid util pentru bărbați. Cum să o impresionezi de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de zodia ei

Majoritatea bărbaților au nevoie de puțin ajutor atunci când vine vorba de a-și impresiona partenerele de Ziua Îndrăgostiților. Iată câteva sugestii, în funcție de zodia ei!
Ziua Îndrăgostiților se apropie și majoritatea bărbaților au intrat deja în alertă pentru ziua cea mare. Unii vor să cucerească, alții vor să-și surprindă plăcut iubitele și soțiile, dar cu toții au nevoie de puțin ajutor pentru a nu da greș!

Iată cum să o impresionezi de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de zodia ei


Femeia Berbec

Pentru femeia Berbec pasionată de modă și frumusețe, cadoul ideal ar fi o geantă de designer sau un card cadou la un magazin de cosmetice, cum ar fi Douglas sau Sephora.

De asemenea, o poți surprinde cu o zi plină de activități. Du-o la un parc de distracții sau mergeți împreună într-o excursie spontană.

Femeia Taur

Cadourile ideale pentru ea sunt hainele de calitate, un parfum fin, bijuterii luxoase sau mâncare bună. O poți scoate la un restaurant elegant, dar micul dejun în pat ar face, de asemenea, ziua specială.

Citește și: Cele mai puternice 5 zodii din astrologie



Femeia Gemeni

Ai putea să o inviți la bowling, dar dacă vrei să o surprinzi cu adevărat, du-o într-o excursie de grup într-un loc special.

Alte idei de cadouri includ accesorii precum eșarfe, inele și brățări sau, pentru că îi place să citească, o carte este, de asemenea, o alegere bună.

Femeia Rac

Albume foto cu imagini cu doar voi doi, un coș plin cu lumânări și uleiuri esențiale și chiar ustensilele casnice o vor face fericită. Dar, o cină la lumina lumânărilor urmată de o noapte plină de pasiune ar fi supriza ideală pentru ea.

Femeia Leu

Femeile Leu adoră bijuteriile, mai ales pe cele cu pietre prețioase.
De asemenea, le plac hainele și petrecerile extravagante. Dacă dai greș cu oricare dintre acestea, scoate-o la un restaurant drăguț unde se servesc vinuri fine.

Femeia Fecioară

Există câteva lucruri cu care poți impresiona o femeie din zodia Fecioară. I-ar plăcea o carte despre sănătate, o plantă sau un animal de companie mic. Cu siguranță nu vei da greș nici cu o bijuterie delicată. (Citește continuarea pe pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod