ziua indragostitilor

Ghid util pentru bărbați. Cum să o impresionezi de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de zodia ei



Femeia Balanță

Florile, o cutie de bomboane de ciocolată frumos împachetată sau bijuterii fine sunt cadourile excelente pentru ea. De asemenea, îi place să-și petreacă timpul cu partenerul ei mai mult decât orice altceva, ceea ce înseamnă că ai putea să o scoți la cină sau să mergeți la un film împreună.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   



Femeia Scorpion

Oferă-i cadou o servietă sau o geantă de piele potrivită pentru întâlnirile și ședințele sale.

De asemenea, nu vei da greș nici cu o piesă de lenjerie intimă sexy. Mai mult decât atât, acesta ar fi un cadou frumos pentru amândoi.

Femeia Săgetător

Să o înscrii la cursurile la care și-a dorit întotdeauna să participe ar fi un cadou minunat pentru ea. Poate fi vorba despre gătit sau pictură, tu trebuie să știi mai bine de ce e pasionată.

Femeia Capricorn

Articole de piele sau bijuterii practice sunt opțiuni bune pentru cadoul de Valentine's Day. Dar, pentru că munca și cariera sa sunt foarte importante pentru ea, îi poți oferi și cămăși de mătase sau costume de afaceri.


Femeia Vărsător

Femeilor Vărsător le-ar plăcea să primească cele mai noi gadget-uri, jocuri video sau, pentru că e genul de activist social, haine sau diferite articole imprimate cu mesaje sau citate inteligente. De asemenea, bijuteriile sau obiectele de artă unicat sunt alte opțiuni excelente pentru această femeie excentrică.

Femeia Pești

Ia-i un jurnal sau o carte de colorat. Dacă o simți epuizată de monotonia zilnică, du-o într-o călătorie într-un loc linișit cu un peisaj frumos.
Alte cadouri minunate includ măști faciale calmante, lumânări parfumate sau uleiuri esențiale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod