Topul zodiilor greu de iubit. Iată care sunt!

Sunt oameni de care te îndrăgosteşti din prima şi oameni care te împing cât mai departe de ei. Tu din ce categorie faci parte?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Locul 8

Activ, incitant şi plin de pasiune, Berbecul face ca partenerul lor să fie centrul universului. El acordă prioritate partenerilor şi face tot posibilul să fie perfect pentru ei. Un Berbec se străduieşte să fie bun pentru orice persoană şi să îi ofere tot ce are nevoie, cine ar putea să nu îl iubească?

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Locul 9

Nu există o zodie mai loială şi mai fermă decât Taurul. Când un astfel de nativ iubeşte pe cineva, el e pregătit pentru o lungă călătorie alături de el. Un Taur nu lasă nimic incert, totuş este pe masă şi întotdeauna vei avea o idee clară despre locul în care se află sau ce crede. Acest fel de devotament şi loialitate sunt rare şi greu de găsit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Locul 6

Gemenii au o reputaţie de oameni indecişi şi prea emotivi. În timp ce asta înseamnă că o comunicare cu ei poate fi obositoare, poate fi şi un indiciu că ei iubesc din toată inima. Când un astfel de nativ iubeşte, el se dedică trup şi suflet. Poate fi intimidant să fii atât de iubit de el.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Locul 12

Racul este o persoană foarte grijulie, care iubeşte necondiţioant. Este extrem de răbdători şi iertător. E un semn pe care te poţi vaza oricând, pentru că va fi acolo pentru tine indiferent dacă e noapte sau zi. Un Rac exemplifică perfect cum ar trebui să arate iubirea şi cum ar trebui să ne iubim unul pe celălalt.

Leu(22 iulie - 22 august)

Locul 7

Nu există niciun semn mai dinamic şi mai captivant decât un Leu. El e incredibil de independent, încrezător şi sigur pe el însuşi. Deci, e important pentru oricine care are o relaţie cu un Leu să recunoască că acesta nu va depinde niciodată de tine. Dar e un semn atât de magic, încât e imposibil să nu te atragă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Locul 1

Fecioara e, fără îndoială, cel mai independent semn zodical. De asemenea, ea abordează toate relaţiie dintr-o poziţie foarte analitică şi aproape managerială. Chiar dacă nu o face intenţionat, ea ţine la distanţă oamenii până poate avea încredere în ei. Astfel, ea nu e atât de uşor de iubit. Poate dura ceva timp până poate lăsa barierele jos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Locul 10

Singurul lucru pe care o Balanţă şi-l doreşte este ca toată lumea să fie mulţumită. Acest lucru este valabil pentru aproape oricine, dar mai ales pentru cei de care e îndrăgostită. Va face orice pentru ca persoana de lângă el să fie fericită. E atât de uşor de iubit pentru că îţi arată câtă dragoste poţi primi de la o altă persoană şi că se străduieşte să fie perfectă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Locul 2

Scorpionul nu ştie ce vrea, acesta fluctuează între cald şi rece întotdeauna. Un astfel de nativ poate fi un partener incredibil, însă doar atunci când va ajunge să se maturizeze emoţional. Până atunci, pur şi simplu, nu e pregătit pentru o relaţie reală.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Locul 3

Nu există zodie mai zvăpăiată şi mai impulsivă ca Săgetătorul. Uneori, acest lucru îl poate face să fie un partener foarte interesant de care lumea nu se poate plictisi. Pe de altă parte, îl face un om nestatornic. El urmăreşte în mod constant să facă ceva sau să pornească în următoarea aventură. E îngrozit de pace şi de o simplă existenţă pe pământ, iar asta nu îl face să aibă relaţii prea reuşite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Locul 5

Capricornul este o persoană practică, eficientă şi foarte muncitoare. În timp ce aceste lucruri îl fac să fie un angajat extrem de fiabil, poate însemna, pe de altă parte, că tratează orice relaţie ca pe o afacere. Niciun partener nu vrea să se simtă ca şi cum e catalogat şi analizat după o listă pe care o are în faţă. Capricornul trebuie să înveţe să aibă încredere în instinctele lui la fel de mult ca şi în raţiune.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Locul 4

Vărsătorul este o persoană rezervată şi foarte discretă. El nu se deschide prea uşor şi nu lasă oamenii să se apropie de el. Poate fi greu să citeşti un astfel de nativ care păstrează această distanţă. El are nevoie de cineva în care să poată avea încredere şi care îl face să se simtă confortabil în ceea ce priveşte vulnerabilităţile lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Locul 11

Acest nativ are cea mai iubitoare inimă. El simnte totul profund, e sensibil şi nu are probleme în a-şi exprima sentimentele. El pune totul pe masă şi nu lasă nimic nesupravegheat. Trece prin foc pentru persoana pe care o iubeşte, iar acest tip de dragoste este ceva ce vei experimenta doar o dată în viaţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod