Ce trebuie să faci în fiecare dimineață, în funcție de zodie

Iată care este rutina pe care trebuie să o urmezi dimineaţa în funcţie de semnul tău zodiacal. Îţi va aduce o mulţime de beneficii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Sari din pat gata să îţi începi ziua.

Eşti rapid şi îţi place să te trezeşti devreme. De asemenea, obişnuieşti să faci ceva care îţi revigorează dimineaţa şi care îţi semnalează faptul că ziua a început. Rutina ideală ar trebui să însemne puţin sport dimineaţa. Nici sexul nu e o alegerea rea. Un mic dejun pe drum e perfect, pentru că nu eşti genul care să se aşeze şi să zăbovească la masă. Nu îţi ia mult timp să te îmbraci, deci nu ai nevoie de un extra timp. Faci duş şi deja eşti la uşă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dimineaţa nu vrei să vorbeşti cu nimeni, cel puţin nu până bei nişte cafea.

Ai nevoie de spaţiu şi nu îţi place să te grăbeşti. Rutina ideală ar trebui să fie lentă şi silenţioasă. Tu te simţi cel mai bine atunci când ştii că arăţi bine atunci când ieşi pe uşă, aşa că nu grăbi acest proces. Ascultă muzică instrumentală în timp ce te pregăteşti. Exerciţiile fizile de dimineaţă nu sunt pentru tine, aşa că programează-le după muncă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti acel gen de persoană care vrea să vorbească încă de când se trezeşte.

De asemenea, doreşti să ştii ce se întâmplă pe social media de la primele ore. Rutina ideală pentru tine este să te conectezi cu familia şi cu prietenii, indiferent de mijloace. De asemenea, ai putea merge la sală cu un prieten de-al tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te bucuri deloc să te ridici din pat, dar odată ce o faci, te concentrezi pe alte lucruri.

Îţi place să te îngrijeşti şi să te bucuri de pregătirea de dinainte de serviciu. De asemenea, eşti foarte liniştită la primele ore ale zilei. Rutina ta ideală e una care include înfumuseţarea. Începe cu un duş sau o baie lungă înainte de a-ţi concentra atenţia asupra celor din jur. Ia micul dejun în familie şi fă cuiva ziua mai bună oferindu-i ajutorul sau dând un simplu mesaj.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este greu pentru tine să te trezeşti, iar odată ce ai făcut-o, poţi fi puţin indispusă.

După ce treci prin rutina ta zilnică, începi să te simţi tu. Rutina ta ideală e liniştită şi controlată. Trebuie să ştii exact care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi şi să îţi stabileşti un program de dimineaţă. Aşa îţi va fi mai uşor să te ridici din pat şi să ieşi pe uşă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti adepta obiceiurilor, aşa că dimineţile tale sunt probabil destul de asemănătoare.

Te trezeşti pregătită să începi munca, indiferent dacă e vorba de o sarcină la birou sau de ceva de făcut în jurul casei. Rutina ta ideală e orientată spre obiectiv. Programarea antrenamentelor de dimineaţă se potriveşte cu firea ta motivată, la fel ca şi verificarea sarcinilor de uz casnic. Încearcă să nu te grăbeşti şi fă un duş lung, adori acest lucru!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Totul este despre cei din viaţa ta dimineaţa.

Te trezeşti cu gândul la ei încă de la primele ore ale dimineţii. Nu faci nimic în pripă şi vrei să arăţi cât mai bine. Rutina ta ideală e orientată spre sine, dar şi către alţii. Îţi place să petreci timpul aranjându-te, aşa că machiază-te şi coafează-te corespunzător. De asemenea, fă ceva frumos pentru partenerul tău sau pentru un prieten încă de la primele ore ale dimineţii. Oamenii îţi dau energie, aşa că sună pe cineva pentru a obţine asta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti însetat după informaţii, aşa că primul lucru pe care îl faci este să sapi în ştirile zilei încă de la primele ore ale dimineţii.

Rutina ta ideală constă în îmbunătăţirea minţii şi a corpului tău. Eşti făcut pentru exerciţii de dimineaţă, dar cum îţi place să şi socializezi, poţi merge la sală. După aceea, petrece puţin timp citind titlurile zilei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai folosit niciodată butonul de amânare şi ai tendinţa de a te trezi cu o viziune asupra a ceea ce vrei să realizezi.

De asemenea, eşti genul care verifică lista de sarcini înainte de a se apuca de treabă. Rutina ta ideală e să te trezeşti devreme, să faci sport şi apoi să te concentrezi pe un proiect personal sau pe treaba de la birou.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu dai amânare la alarmă şi te ridici din pat la aceeaşi oră în fiecare dimineaţă, având o ordine a acţiunilor de la care nu te abaţi.

De asemenea, eşti fan uniformă în ceea ce priveşte hainele cu care te îmbraci. Rutina ta ideală constă în lăsarea în ordine a lucrurilor. Natura ta disciplinată nu te lasă să ieşi din casă fără să îţi pregăteşti totul pentru a doua zi.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti imprevizibilă dimineaţa.

Nu îţi place să ţi se spună ce să faci şi întâmpini dificultăţi în a-ţi face o rutină. Cu toate acestea, îţi place să fii la curent cu tot ce e nou în lume, astfel încât să ai subiecte de discuţie pe parcursul zilei. Rutina ta ideală constă în activităţi pe care îţi doreşti atunci să le faci. Dacă vrei să leneveşti mai mult în pat, fă-o, dacă ai chef teribil de muncă, ridică-te şi începe. Dar nu uita ca înainte să verifici ştirile şi să trimiţi mesaje prietenilor sau iubitului!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi doreşti să dormi mereu mai mult.

Eşti visător şi ai rămâne în pat toată ziua dacă ai putea. Odată ce te ridici, nu-ţi place să fii grăbită. Trebuie să te simţi confortabil ca să începi ziua bine. Rutina ta ideală e comodă şi calmă. Dacă timpul îţi permite, bea o cafea şi ia micul dejun în pat în timp ce citeşti ceva. Odată ce ai terminat, fă un duş lung şi pregăteşte-te să iei ziua cu asalt. Dar pentru a face toate astea, trebuie să te trezeşti devreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod