Urâtul adevăr din spatele fiecărui semn zodiacal

Ai întâlnit vreodată un Taur încăpăţânat sau un Leu neruşinat? Fiecare zodie are o parte pozitivă, dar şi una negativă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest semn este cel mai egoist din întreg zodiacul.

Berbecul este independent prin natură şi nu prea îi pasă de nimeni. El crede, de asemenea, că e un lider, iar cei din juru probabil îl găsesc dictatorial sau arogant. Ego-ul Berbecului este mare, iar nerăbdarea sa e legendară. Berbecul e întotdeauna cel care provoacă o scenă sau o furtună, mai ales dacă cineva îndrăzneşte să îl facă să aştepte. Este agresiv şi competitiv şi va călca peste cadavre pentru a fi primul la linia de sosire, pentru că el trebuie să câştige cu orice preţ. El e capricios şi crede că le ştie pe toate, iar dacă se dovedeşte că a greşit, va continua să îşi spună punctul de vedere. Acţionează impulsiv şi frânge inimi pentru că se plictiseşte uşor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul e cel mai încăpăţânat semn zodiacal.

Odată ce ţi-a pus în cap ceva, nu există cale de întoarcere. El va continua până va obţine ce şi-a propus, iar dacă cineva se pune în calea lui, va fi călcat în picioare. Esre foarte rigid din acest punct de vedere. El guvernează banii şi posesiunile şi îi place să aibă cât mai mult. Nu e nimic în neregulă cu asta, cu excepţia faptului că ar face orice chiar şi pentru un leu. El preferă luxul pentru el, dar alege imitaţiile ieftine atunci când vine vorba de daruri pentru ceilalţi. Îi place rutina şi nu suportă ca ceva să se schimbe în viaţa lui de zi cu zi. Confortul şi siguranţa sunt foarte importante pentru acesta. Poate fi considerat un snob şi se va uita de sus la ceilalţi dacă nu respectă standardele lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest semn zodiacal e cel mai bârfitor dintre toate.

El e foarte naiv şi nu poate fi de încredere pentru că nu ştie să păstreze un secret. El crede că le ştie pe toate, dar nu excelează la nimic. Are două feţe. Poate fi foarte linguşitor atunci când are intenţia de a minipula pe cineva şi întrece limitele. Este  zodie ingenioasă, care poate părea educată şi inteligentă, dar care încă nu şi-a terminat studiile. Are reputaţia unui om profitor. Se plictiseşte repede, detestă rutina şi îi plac capriciile. Consideră flirtul o distracţie inofensivă, cu toate că e implicat într-o relaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul e renumit pentru starea lui de spirit şi tinde să trăiască în trecut.

De asemenea, acest nativ are memoria unui elefant. Unii dintre ei pot fi chiar blocaţi în sentimente şi amintiri îndepărtate care revin iar şi iar. De obicei, este băiatul sau fata mamei, iar familia e o fortăreaţă pentru el. Tinde să-i manipuleze prin vinovăţie pe cei din jurul lui şi e apropiat doar faţă de cei din grupul lui. E preocupat de gătit, mai ales pentru cei dragi, şi se supără dacă eforturile sale nu sunt apreciate, chiar dacă acestora li se face rău din cauza preparatelor lui. În calitate de părinte, va fi extrem de sufocant şi nu le va da copiilor libertatea dorită. Nu suportă să arunce lucruri pentru că se ataşează de orice. Este econom şi indiferent cât de mulţi bani ar avea, el tot vânează reducerile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul e şeful zodiacului.

El are foarte multă încredere în el, iar vanitatea lui e legendară. E un spectacol natural şi nu va ezita să se laude în public. E rege, iar ceilalţi sunt slujitorii lui, snobismul fiind cel mai mare defect al lui. Se dovedeşte a fi extrem de arogant, iar ceea ce spune e poruncă. E celebru pentru cheltuielile lui generoase, în special pe haine, bijuterii şi accesorii de lux. Atât timp cât oamenii vorbesc despre el, e foarte popular şi asta îi place. Incertitudinile lui sunt insurmontabile. De asemenea, e dictatorial, însetat după putere şi egoist. Preia ideile altora şi le prezintă ca pe unele proprii din cauza faptului că vrea să ajungă în vârf indiferent de conjuncturi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acest semn e cel mai critic din întreg zodiacul.

El observă şi acordă atenţie lucrurilor pe care alţii le găsesc obişnuite şi plictisitoare. Să se plângă e activitatea lui preferată şi caută perfecţiune acolo unde nu există. Mulţi oameni nu îşi dau seama că umbra acestei zodii poate fi dezgustătoare. Ea e mereu îngrijorată şi creează o dispoziţie de nervozitate în jurul ei. Înţelepciunea ei e inepuizabilă, mereu organizează ceva, numără bani sau face liste. E foarte agitată şi cam plictisitoare, deoarece se bucură să facă curăţenie în neştire în casă şi în afara ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest semn e cel mai mare mincinos al zodiacului.

Dar nu în mod intenţionat, ci pentru a cruţa sentimentele cuiva sau pentru a-şi face o imagine bună. Nu îi plac confruntările, aşa că va evita să spună adevărul când e necesar. De asemenea, va face tot ce ţine de el pentru a obţine ce-şi doreşte, iar asta i-ar putea aduce renumele de profitor. Unii ar spune că acest nativ e superficial, dar el crede că merită fiecare ban pe care îl cheltuieşte pentru el. E genul de persoană care îşi face prieteni doar pe acei oameni care îi oferă ceva. Nu va ezita să folosească relaţiile sale atunci când îi convine. Urăşte să fie singur şi se foloseşte de oameni pentru confortul propriu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul e semnul cel mai dispreţuit din întreg zodiacul şi nu e de mirare.

Atunci când se implică trup şi suflet într-o relaţie, el e extrem de loial până la punctul de a fi posesiv şi gelos. Dispozitivele de urmărire cu siguranţă au fost inventate de un Scorpion. El nu se va opri până nu va obţine ce vrea, chiar dacă e paranoic. Răzbunarea e dulce şi oricine calcă un Scorpion pe coadă se va confrunta cu moartea. De fiecare dată când îi e frică, el atacă şi nu va renunţa niciodată. Pentru el e ori negru, ori alb.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest semn e zgomotosul zodiacului şi e renumit pentru petreceri şi beţii.

Niciodată nu se fereşte de adunări sociale. Nu are nicio constrângere sau etică atunci când vine vorba de distracţie. El cheltuieşte bani ca şi cum ziua de mâine nu mai există şi e dispus să devină dependent de jocurile de noroc asumându-şi riscuri enorme. E o fire foarte directă şi spune întotdeauna primul său gând. În sistemul său de valori, adevărul trebuie spus indiferent cât de dureros e. Acesta are nevoie de libertate cu orice preţ.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acest semn este cel mai plictisitor din zodiac.

În timp ce toţi ceilalţi se simt bine, Capricornul lucrează ore suplimentare şi îşi numără fiecare bănuţ. El e nemilos cu ambiţia sa şi nu se va opri până nu obţine ce şi-a propus. Se teme să fie sărac, deci se poate dovedi destul de zgârcit. De asemenea, are resentimente şi e invidios pe cei care o duc mai bine decât el. E materialist şi poate fi lacom şi egoist atunci când vine vorba de lucrurile lui. E un pesimist înnăscut şi nu prea are prieteni pentru că e deprimat şi plictisitor. E conservator şi nu îi place să îşi schimbe rutina.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E cel mai ciudat semn din întreg zodiacul.

Mulţi Vărsători iau acest lucru ca pe un compliment, deşi nu ar trebui. El e detaşat şi robot atunci când vine vorba de sentimente. E genul de persoane care nu are emoţii şi nu vrea să aibă. E rebel şi îi terorizează pe cei din jurul lui. Ceea ce crede el că e amuzant, de regulă pentru ceilalţi nu e. El are grijă mai mult de oamenii care nu sunt apropiaţi de el, cei dragi trebuie doar să îl accepte. Are nevoie de libertate cu orice preţ, iar ideile lui sunt inutile de cele mai multe ori.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Acest nativ e cel mai visător semn din zodiac.

Atunci când dă de greu, acesta se refugiază în droguri, alcool sau mâncare. El caută să scape de realitatea dură a vieţii şi preferă să trăiască viaţa privită prin ochelari coloraţi. Peştii sunt romantici şi slabi de înger, astfel încât de multe ori au fost înşelaţi. Sunt extrem de emotivi şi prietenii lor le spun adesea că sunt bebeluşi. Ei nu au nicio ideea atunci când vine vorba de lucruri practice şi sunt complet dezorganizaţi. Starea lor de spirit poate trece de la euforie la a se simţi mizerabil în doar câteva secunde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod