Care este faţa ta ascunsă, în funcţie de zodie

Toată lumea are un alter-ego secret, iar semnul zodiacal îl poate dezvălui mai uşor decât ai fi crezut. Iată care este!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Unul dintre principalele tale puncte slabe este nerăbdarea.

Ai acea energie pe care nu o poţi controla. Vei face orice pentru a evita aşteptarea sau amânarea oricărei satisfacţii. Eşti hotărâtă să ajungi acolo unde ţi-ai propus şi nimic nu te poate împiedica. Asta te face să fii o persoană nerăbdătoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti dependentă de lucruri frumoase, iar acesta e cel mai evident defect al tău.

Cu toate acestea, cealaltă latură a ta e complet dezorganizată. Ai 35 de ceasuri diferite, dar nu te-ai uitat la niciunul în ultima lună. Tu tânjeşti după lucrurile frumoase, dar odată ce le ai, treci la următorul şi uiţi de cele anterioare. Dulapurile tale sunt pline şi îngrămădite.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu eşti un om bun şi grijuliu, dar când vine vorba de decizii, nu reuşeşti să faci nimic şi eşuezi.

Eşti indecisă şi devii adesea nervoasă în situaţii intense. Majoritatea oamenilor din jurul tău nu îşi dau seama cât de nervoasă eşti datorită conversaţiilor pe care le porţi şi abilităţilor tale de a comunica destul de mult. Poate că vorbeşti cu alţii, dar în adâncul sufletului tău şti foarte agitată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În timp ce majoritatea oamenilor te cred loială şi simpatică, ai defecte ascunse cum ar fi că eşti un pic manipulatoare.

În adâncul tău eşti negativistă şi îţi place să manipulezi oamenii. Eşti o convingătoare tenace, aşa că latura ta manipulativă este pur şi simplu naturală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană generoasă şi cu inima caldă, iar aceste calităţi distrage atenţia de la cât de leneşă poţi fi.

Nu eşti aşa tot timpul, dar lenea e cea mai mare slăbiciune a ta. Eşti, de asemenea, egoistă şi încăpăţânată. Eşti o leoiacă puternică ce se mişcă numai atunci când e cu adevărat necesar. Acţionezi inteligent, dar nu greu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti o persoană analitică, mnuncitoare şi, mai ales, practică.

Acest lucru te face să fii foarte critică cu tine însăşi, dar şi cu cei din jur. Din cauza asta, uneori ai putea să tragi cu ochiul unde nu e treaba ta şi să devii răutăcioasă. Eşti mai mult decât fericită atunci când subliniezi greşelile sau defectele altor persoane.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu eşti foarte diplomată şi îţi place să eviţi conflictele cu orice preţ.

Deteşti violenţa şi eşti foarte blândă. Cu toate acestea, eşti recunoscută că te porţi dur. Tu nu poţi suporta nedreptatea şi îi urăşti pe cei care cer atenţie sau care fac rău altora. Poţi reacţiona în aceste cazuri pasiv-agresiv pentru a-i răzbuna.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană pasională şi curajoasă, dar ai şi o latură care doreşte stabilitate.

În timp ce poţi fi violentă şi geloasă, poţi fi şi total la polul opus. Chiar dacă eşti secretoasă, urăşti când cineva nu e onest. Ţie îţi place adevărul şi apreciezi prieteniile de lungă durată, dar uneori doreşti să ai o viaţă plictisitoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu eşti acel gen de persoană care spune orice oricui, indiferent dacă este nu este corect sau frumos.

Tu ai o latură care spune verde în faţă şi nu se fereşte de nimic. Militezi pentru libertatea de exprimare şi nu crezi că ar trebui să te reţii în vreun fel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană responsabilă şi stăpâna autocontrolului.

Încerci să îţi gestionezi totul în felul tău, pentru că în sinea ta te temi de ce e mai rău. Eşti cel mai bun manager deoarece plănuieşti şi te gândeşti întotdeauna la scenariul cel mai rău. Deşi acest lucru poate fi util în multe privinţe, asta te face să fii pesimistă şi să îţi pierzi cu uşurinţă speranţa atunci când lucrurile merg mai rău decât te aşteptai.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti cunoscută pentru conştientizarea şi gândirea ta profundă.

Cu toate acestea, poate fi vorba despre o sabie cu două tăişuri aici, în sensul că uneori ajungi să visezi cu ochii deschişi toată ziua. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fii pierdută în gândurile tale, însă ce văd ceilalţi este latura ta visătoare de zi cu zi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În mod normal, eşti o persoană foarte grijulie.

Ai fost criticată eseori că ai prea multă grijă de cei din jurul tău şi de oameni în general. Cu toate acestea, când vezi că cineva la care ţii face lucruri care nu îţi plac, nu te poţi abţine să nu spui ceva. Eşti băgăcioasă şi îţi place să oferi sfaturi chiar şi atunci când nu sunt cerute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod