Bărbat dur

4 zodii atrase de băieţii răi

Zodia ta poate spune multe despre personalitatea ta şi despre ce anume te atrage mai mult la un bărbat. Unele semne pur şi simplu iubesc băieţii răi!
Iată care sunt cele 4 zodii care au nevoie de bărbaţi răi în viaţa lor:

Berbec

Nativa din Berbec este pasională şi se lasă condusă, deci nu e de mirare că îi plac băieţii răi. Ea este atrasă de bărbaţii care încalcă regulile pentru că asta îi face să fie interesanţi. Uneori, ea pur şi simplu nu mai vrea să fie responsabilă. Băieţii răi îi reamintesc să trateze viaţa ca pe o aventură. Dar, mai devreme sau mai târziu, va descoperi că stilul lor de viaţă e incompatibil.
Relaţiile cu aceşti tipi nu durează mult, dar o învaţă să se bucure mai mult de viaţă.

Leu


Nativei din Leu îi plac băieţii răi pentru că e atrasă de oamenii care îi dau palpitaţii şi care sunt diferiţi. Când se întâlneşte cu un astfel de tip, se simte ca un star dintr-un film captivant, căutând mereu aventuri noi. În cele din urmă, ea va trece de această fază şi îşi va da seama că vrea o stabilitate în viaţa ei.

Săgetător

Nativa din Săgetător este aventuroasă şi îndrăzneaţă.
Ea caută băieţi răi deoarece crede că ei pot ţine pasul cu ea. Are nevoie de un partener la fel de tupeist şi curajos ca şi ea, cineva care va sta până târziu cu ea şi care i se va alătura în aventurile sale. Crede că aceşti tipi sunt îndrăzneţi şi cool. Şi chiar dacă îi plac aventurierii, ea îşi va da seama mai devreme sau mai târziu că nu sunt pentru ea. Va realiza că nu sunt curajoşi şi deschişi, ci doar nesăbuiţi şi iresponsabili.

Peşti


Nativa din Peşti este atrasă de băieţii răi pentru că ea crede că personalitatea lor puternică va completa personalitatea sa moale.
Ea pur şi simplu cade în genunchi atunci când vede un astfel de timp şi se îndrăgosteşte pe loc. Deşi simte un iniţial un imbolt serios pentru aceşti bărbaţi, ea îşi va da seama mai târziu că vrea de fapt un timp sensibil ca şi ea.



Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod