Horoscopul zilei de joi, 18 august: Berbecul trebuie să acționeze pentru schimbare, iar pe Scorpion îl așteaptă o seară minunată alături de persoana iubită

Citește horoscopul zilei de joi, 18 august și află ce te așteaptă!

Ți-am pregătit horoscopul zilei pentru această zi de joi, 18 august. Fecioara trebuie să-și folosească intuiția!

 

Berbec

 

Astăzi vei observa că îți lipsește energia și voința. În ceea ce privește dragostea, există un calm absolut în viața ta. Adevărul este că această situație nu te motivează prea mult. Nu vei avea de ales decât să acționezi pentru ca lucrurile să se schimbe.

 

Taur

 

Nu fi surprins/ă dacă planurile tale pentru seara asta se schimbă brusc. Poate trebuia să ieși cu un prieten sau poate aveai o întâlnire mai intimă. Ei bine, cel mai probabil, această seară frumoasă va fi diferită.

 

Gemeni

 

O problemă la locul de muncă ar putea să cadă asupra ta sau o persoană dragă ar putea fi într-o suferință profundă și te poate chema să o alini. De asemenea, una dintre preocupările tale va fi să-i dai de urmă partenerului.

În ultima vreme, poate ai făcut prea multe reproșuri.

 

Rac

 

Ești un adevărat specialist când vine vorba de a adopta o atitudine care pare să spună puțin, dar să transmită multe. Poate că totul a fost prea mult pentru tine. Acum este momentul perfect pentru a-ți arăta sprijinul față de cineva aflat în nevoie.

 

Leu

 

Când vine vorba de dragoste, există șanse mari că lucrurile să nu meargă tocmai bine pentru tine în acest moment. Mai presus de toate, în cazul tău, se pare că nu ești capabil/a să faci un echilibru just al lucrurilor care se întâmplă. Astăzi, însă, va trebui să încerci din nou. Nu poți continua așa la infinit.

 

Fecioară

 

În ceea ce privește dragostea și sentimentele, astăzi nu trebuie să le reprimi prea mult. Ai încredere în tine și ia decizii rapide, fără să te gândeșți la ce se poate întâmpla.

Desigur, nu e suficient doar să te miști repede, trebuie și să gândești repede!

 

Balanță

 

În acest moment, este posibil să ai senzația că întâmpini probleme în exprimarea sentimentelor. În plus, astăzi, această problema ți se pare mai reală ca niciodată. Apoi te întrebi dacă îți este atât de greu să-ți transmiți emoțiile sau poate este ceva mai profund.

 

Scorpion

 

Astăzi ai putea petrece un moment mai mult decât special cu partenerul/a. Pe tot parcursul zilei te vei simți în starea perfectă de a avea o seară minunată doar pentru voi doi. Nu numai că îți vei dori ca acest lucru să se desfășoare într-un mediu deosebit de primitor și liniștit, dar vei putea și să lași deoparte toate grijile profesionale.

 

Săgetător

 

În ceea ce privește viața ta amoroasă, astăzi ar trebui să te gândești puțin mai mult la tine.

În ultimul timp, ai făcut niște concensii pentru a nu părăsi zona ta de confort și pentru a exista o bună înțelegere între tine și partener/ă. Și știi că era necesar, dar trebuie să te pui în pielea ambelor părți. De acum încolo, nu mai depinde doar de tine să întreții lucrurile.

 

Capricorn

 

În ceea ce privește viața ta sentimentală, s-ar putea spune că ai cărțile potrivite în mâna. Astăzi, chiar dacă situația nu pare să fi început prea bine, vei avea toate mijloacele pentru a o face să evolueze în direcția pe care ți-o dorești.

 

Vărsător

 

A sosit momentul să faci progrese în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă te întâlneșți cu cineva, ar trebui să te gândeșți că a venit momentul să te implici puțin mai mult. Poți propune să vă mutați împreună sau chiar să va căsătoriți.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să fii mai activ/ă în viața ta privată.

 

Pești

 

Astăzi s-ar putea să ai chef să-ți asumi un risc. De fapt, în interiorul tău, există un jucător căruia îi place să experimenteze noi aventuri. Nu este imposibil, de exemplu, să cauți să seduci o persoană care este total opusă celor cu care ai de-a face de obicei.

 

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod