Horoscopul săptămânii 8-14 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice spui în aceste zile poate fi folosit împotriva ta. Partenerul de viaţă abia aşteaptă să faci un pas înapoi pentru a-ţi reproşa, atitudinea lui devenind din ce în ce mai iritantă. Pe fondul unor frustrări mai vechi, acesta va izbunci nu în cel mai plăcut mod. O comunicare deschisă poate fi salvarea voastră!

Toate câştigurile pe care le vei avea în această perioadă se vor duce la fel de repede cum au şi venit. Te laşi dusă de val şi vei cădea în capcana micilor plăceri. Nu e rău dacă acest lucru nu devine o obişnuinţă, însă chiar şi aşa, ai face bine să fii mai prudentă şi să te mai gândeşti şi la cei din jurul tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai un partener stabil, certurile dintre voi vor fi la ordinea zilei, însă tu vei lua ce e mai bun din asta. Adori împăcările de după şi aproape că vrei să işti tu o ceartă din acest motiv. E posibil ca monotonia să vă fi acaparat relaţia, însă discuţiile în contradictoriu nu sunt o soluţie pe termen lung. Fii conştientă de consecinţe!

Este foarte important ca în această săptămână să nu te bazezi pe promisiunile nimănui, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani. Unele persoane din jurul tău pot părea că îţi vor binele, însă nu îşi doresc de fapt decât să se folosească de tine şi să profite de pe urma ta. Vei fi dezamăgita în special de un coleg cu care împărtăşeai mai mult decât subiecte profesionale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în aceste zile să ai parte de o dezamăgire amoroasă care te poate aduce în pragul despărţirii. Înainte de a lua o decizie, consultă-te cu acele persoane în care ai cea mai mare încredere, doar aşa nu vei avea regrete apoi. Nu te încrede în străini, ei nu vor ajunge niciodată să te cunoască cu adevărat!

Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă asta nu înseamnă că nu îţi doreşti mai mult. Cel mai probabil vei fi tentată să te implici în mai multe activităţi promiţătoare, dar nu iei în calcul faptul că nu vei mai avea timp de nimic altceva. Regretele de după ar putea să fie inutile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca o decizie pe care o iei fără să te consulţi cu partenerul de viaţă să îţi creeze mai multe greutăţi decât credeai. Reproşurile nu vor întârzia să apară atât din partea lui, cât şi din partea familiei. Chiar dacă eşti o fire independentă şi asta e lăudabil, uneori nu strică mai multă comunicare!

Săptămâna aceasta poate fi una norocoasă pentru tine, însă trebuie să fii atentă la ocaziile care ţi se oferă. O propunere de afaceri tentantă te poate ţine în tensiune pe parcursul mai multor zile, dar decizia pe care o vei lua va fi cu siguranţă cea corectă! În weekend, nu da bani cu împrumut indiferent de cine îţi cere, ai alte priorităţi acum!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Munca îţi va ocupa extrem de mult timp în aceste zile şi uiţi că ai o familie sau prieteni. În weekend vei simţi nevoia de a-ţi petrece timpul cu aceştia, însă nu vei fi primită chiar cu braţele deschise. Dacă eşti singură, e important să socializezi mai mult şi să le oferi pretendenţilor şansa de a te cuceri!

Unele evenimente imprevizibile îţi pot da planurile peste cap, mai ales pe cele care presupun cheltuieli mai mari. Dacă ţi-ai planificat o vacanţă, e posibil să fii nevoită să o anulezi pentur că trebuie să îţi foloseşti economiile în alt scop. Dacă o persoană dragă depinde de tine, nu ezita să îi oferi o mână de ajutor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei da dovadă de multă înţelepciune în aceste zile şi te vei descurca excepţional cu toate provocările pe care le vei întâlni. Toţi te consideră un erou, însă spre weekend vei resimţi oboseala şi extenuarea. Nu ai nevoie să îi mulţumeşti pe toţi, mai ales pe iubitul tău, de aceea încearcă să te gândeşti şi la tine!

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar. Afacerile în care eşti implicată sau jobul pe care îl ai se duc pe apa sâmbetei fără să poţi face nimic. Chiar dacă e o situaţie deprimantă, nu trebuie să stai nemişcată privind cum cariera ta se duce de râpă, ci să faci o schimbare în viaţa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti la începutul unei relaţii, săptămâna aceasta va fi una hotărâtoare în ceea ce priveşte viitorul vostru. E posibil să realizezi că omul de lângă tine nu este cel pe care ţi-l doreai, aşa că mai bine pune punct acum decât când va fi prea târziu. Preţuieşte-te şi luptă pentru a fi fericită!

Dacă îţi făcusei planuri să îţi achiziţionezi o casă sau o maşină, săptămâna aceasta nu este cea mai bună perioadă. Astrele îţi recomandă amânarea lor până ce situaţia ta de la locul de muncă se va mai linişti. Nu risca să îţi investeşti toţi banii pe care i-ai economisit fără să ai o stabilitate financiară!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tensiunile dintre tine şi partener, dar şi singurătatea în cazul în care nu eşti angajată într-o relaţie, îţi pot pune capac în aceste zile. Ai nevoie de un moment de respiro, de aceea lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori. E foarte important să analizezi cu mintea odihnită şi să elimini alte griji atunci când vrei să găseşti o soluţie cu privire la viaţa ta sentimentală!

Chiar dacă eşti tentată să pleci în tot felul de călătorii costisitoare, nu acum este momentul cel mai bun! E cazul să fii responsabilă şi să mai priveşti din când în când şi spre viitor, nu să te bucuri doar de plăcerile de moment. Te poţi detensiona şi altfel, nu doar cheltuind bani şi investind în lucruri de care nu ai nevoie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă veşti deloc bune pentru tine în această săptămână, tensiunile dintre tine şi partener sunt din ce în ce mai mari. E nevoie de compormisuri dacă vreţi să cădeţi la pace, însă nu aştepta să să facă el primul pas. Cu cât vei lua măsuri mai repede, cu atât situaţia dintre voi se va calma!

Nu se vor produce modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, însă spre sfârşitul ei se întrevede o urmă de speranţă. O idee de afacere sau o colaborare neaşteptată îţi poate schimba viaţa în mai bine în cel mai scurt timp. Trebuie doar să dai dovadă de curaj şi să nu îţi fie teamă de schimbare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mai multe persoane din exterior se vor implica în treburile tale persoanale şi nu îţi va pica deloc bine. Din cauza lor e posibil ca în această săptămână să apară discuţii între tine şi partenerul tău, însă veţi cădea la pace într-un final. Păstraţi tot ce se petrece între voi secret şi rezolvaţi-vă singuri problemele!

Banii ar trebui să fie în atenţia ta în aceste zile, altfel ai putea avea unele probleme din cauza restanţelor. O vacanţă sau un eveniment neprevăzut ţi-a golit buzunarele, însă din fericire mai ai rezerve pe zile negre. Fii mai responsabilă şi nu îţi pune baza în alţii chiar dacă au promis că se ocupă de treburile tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei reuşi să îi împaci pe toţi în aceste zile şi din această cauză vor exista tensiuni în cuplu. Cel mai probabil ţi se va reproşa faptul că nu petreci prea mult timp alături de partenerul de viaţă, drept urmare va trebui să faci o schimbare sau un compromis. Certurile dintre voi sunt minore şi pornesc din nimicuri, însă pot foarte uşor să capete alte proporţii.

Nu o duci rău pe acest plan, însă va trebui să fii prudentă şi să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta. Nu este o idee bună să îţi cheltui toate economiile pe o simplă vacanţă, ca mai apoi să te abţii de la toate şi să duci o viaţă plină de restricţii până îţi revii. Cu cât eşti mai echilibrată, cu atât vei sta mai liniştită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi una bună pe plan sentimental pentru tine, însă trebuie să înveţi să apreciezi mai mult ce ai lângă tine. Lasă alte griji deoparte şi bucură-te de reuşitele partenerului sau de o achiziţie de familie. Nimic nu stă în calea fericirii voastre, poate doar tu dacă nu conţtientizezi la timp!

Nu se anunţă modificări ale situaţiei tale financiare în această perioadă, însă te implici în tot mai multe proiecte din dorinţa de a deveni cât mai bogată. Este foarte important să ştii unde să te opreşti, mai ales dacă ai ajuns la un nivel care îţi permite să trăieşti mai bine decât mulţi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod