O combinatie inedita care vindeca acneea

O combinaţie inedită care vindecă acneea. Are numai ingrediente naturale!

Patru ingrediente naturale pe care dacă le amesteci şi le consumi zilnic îţi pot vindeca acneea. Efectul lor antiinflamator te ajută să ai un ten curat în câteva săptămâni.
Potrivit specialiştilor, s-a constatat că persoanele care au probleme cu acneea prezintă şi un nivel mai ridicat de inflamaţii în corp şi unul scăzut de antioxidanţi. Prin urmare, soluţia cea mai simplă pentru a scăpa de acnee este aceea de a introduce în meniul tău zilnic alimente cu efect antiinflamator şi un conţinut ridicat de antioxidanţi.

Pe lista alimentelor care vindecă acneea şi pe care trebuie să le consumi frecvent se numără:
  • alimentele bogate în vitamina A care este eficientă şi vindecă acneea - suc de roşii, mango, papaya, mazăre, ardei roşu.
  • alimentele bogate în zinc, deoarece acesta omoară bacteriile şi ajută la vindecarea cicatricilor cauzate de acnee - migdale, homari, pui, fasole boabe, stridii.
  • alimentele bogate în acizi graşi omega-3 care reduc inflamaţiile din corp - somon, ton, macrou, hering, anşoa, ulei din seminţe de in, seminţe de dovleac, nuci româneşti.

Pe lângă aceste alimente care au un rol important în corp şi vindecă acneea mai trebuie să consumi zilnic o băutură care are numai ingrediente naturale.
Această combinaţie s-a dovedit a fi foarte eficientă în tratarea acneei.

Iată ce ingrediente trebuie să foloseşti:
  • sucul proaspăt stors de la o lămâie
  • o bucată de ghimbir proaspăt, în funcţie de cât de iute vrei să fie
  • 1/2 linguriţă cu pulbere de turmeric
  • un pumn de pătrunjel proaspăt
  • 1 cană cu apă plată.

Se amestecă în blender toate aceste ingrediente pentru a obţine o băutură cu puternic efect antiinflamator care vindeca acneea. Se consumă de 3-4 ori pe săptămână timp de o lună de zile pentru a constata apoi efectele benefice asupra tenului.


De ce funcţionează aceasta combinaţie?


Lămâile aduc antioxidanţi puternici care sunt benefici pentru o piele sănătoasă. De asemenea, datorită conţinutului bogat în vitamina C, lămâile ameliorează acneea şi sunt utile persoanelor care au pielea mai uscată.

Turmericul este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, iar la acest beneficiu se adaugă şi proprietatea lui de a calma inflamaţiile din corp.
De asemenea, o mască făcută din pulbere de turmeric amestecată cu lapte şi miere de albine s-a dovedit a fi foarte utilă persoanelor care au tenul gras. Pentru a prepara această mască ai nevoie de: 4 linguri de pulbere de turmeric, 1 lingură de lapte şi 4 linguri de miere de albine.

Ghimbirul care îşi are şi el un rost aparte în băutura care vindecă acneea s-a dovedit a fi un puternic antiseptic şi curăţă foarte bine tenul. De asemenea, ghimbirul are şi un puternic efect antiinflamator în corp. O mască eficientă pentru curăţarea tenului şi pentru a-i conferi luminozitate are la bază ghimbirul, conferind rezultate foarte bune.
Pentru a prepara această mască ai nevoie de: 2 linguri cu ghimbir răzuit, 2 linguri cu miere de albine nşi 1 linguriţă cu zeamă de lămâie.

Pătrunjelul verde este foarte util persoanelor care au probleme cu acneea, deoarece are efect antibacterian şi antifungic, ajutînd la curăţarea tenului de coşuri. Datorită conţinutului bogat în vitamina C, pătrunjelul trebuie consumat cu regularitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod