Horoscopul săptămânii 3-9 octombrie. Peștii impresionează prin inteligență

Peștii impresionează prin inteligență, în special pe plan amoros.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Ai putea folosi energia săptămânii pentru a pune ceva entuziasm în povestea ta de dragoste actuală.

Într-adevăr, dacă această zonă a vieții tale are nevoie de revitalizare, ar fi bine să faci ceva pentru a o ajută.

Folosește-ți imaginația, deoarace probabil ai trucul perfect în mânecă!

Bani

În această săptămână dai dovadă de multă creativitate, precum și de dorința de a-ți îmbunătăți aspectul fizic. De asemenea, te preocupă mai mult modul în care te prezinți în fața lumii și ce statut ai.

Ești determinat să uiți de viața ta personală pentru a putea să avansezi mai rapid în carieră și pe plan financiar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Săptămâna aceasta aduce un anumit entuziasm copilăresc în viața ta amoroasă, ca o gură de aer proaspăt.

Profită la maximum de această atmosferă de aventură. Ieși cu partenerul/a de viață și fă ceva care scoate în evidență acel sentiment de inocență, mirare și magie în tot ce este în jurul tău.

Îndrăznește să faci lucruri pe care în mod normal nu le-ai lua în considerare. Pe scurt: distrează-te!

Bani

Săptămâna aceasta poate aduce niște sentimente ciudate din trecutul tău.

Te-ai putea simți cumva blocat/ă sau forțat/ă către o anumită concluzie.

Aspectele astrale care afectează sectorul carierei și al banilor arată că trebuie să te concentrezi mai mult pe munca profitabilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă ai așteptat ca acea persoana specială să apară în viața ta și acest lucru nu s-a întâmplat, atunci trebuie să privești situația dintr-o perspectivă diferită.

Atmosfera acestei săptămâni sugerează că trebuie să îți reîmprospătezi viziunea și, poate, să iei în considerare că vei întâlni acea persoană minunată doar atunci când vei începe să te simți bine cu adevărat.

Cu cât începi mai devreme să te distrezi, cu atât mai repede îți vei găsi alesul/easa.

Bani

Un vis pe care l-ai ținut aproape de inima ta are șansa să se dezvoltă pe măsură ce rețelele tale de socializare te conectează cu oamenii pe care trebuie să îi cunoști.

Poate fi necesar să acorzi mai multă atenție distracției, romantismului și copiilor. Toate acestea te vor încărca pozitiv și te vor ajuta să ai succes la locul de muncă sau în afaceri. 

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Fecioara are nevoie de timp

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână te determină să fii foarte hotărât/ă în ceea ce privește dragostea.

Dacă simți că nevoile tale nu sunt satisfăcute într-un mod rezonabil, atunci vei vrea să vorbești și să lămurești această situație.

Lucrurile se vor rezolva treptat dacă tu și persoana iubită veți începe să faceți mai multe lucruri distractive împreună. Astfel, jumătate din bătălie va fi câștigată.

Bani

Aspectele astrale din această săptămână servesc pentru a aduce mai multă siguranță vieții tale în multe feluri, mai ales în ceea ce privește situația ta financiară.

Rămâi cu picioarele pe pământ și nu deveni prea emoționat/ă dacă cinevanu răspunde așa cum ai sperat. Până la urmă vei avea succes.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Există un strop de competiție între tine și persoana iubită în această săptămână.

Unul dintre voi s-ar putea să simtă că investește mai mult decât celălalt în relație și și-a propus să demonstreze aceste lucru, chiar dacă într-un mod blând.

Adevărul este, probabil, că amândoi oferiți în mod egal, dar nu acordați importanță acolo unde se cuvine.

Bani

Vor apărea câteva provocări cărora va trebui să le faci față în această săptămână, provocări care te-ar putea face să te simți obosit/ă și epuizat/ă.

Situația la locul de muncă rămâne neschimbată, de aceea acum este momentul perfect pentru a începe să faci o transformare. Semnele arată că trebuie să iei mai în serios cariera.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Un scenariu interesant poate ieși la lumină în această săptămână.

Cineva din trecutul tău reintră în viața ta, iar partenerului/ei actual/e i-ar putea fi greu să facă față sentimentelor pe care le-ați avut cândva unul pentru celălalt.

Poate fi nevoie de multă liniște și poate de o conversație sinceră pentru ca el/ea să credă că nu mai există nimic acolo.

Bani

Săptămâna aceasta vine cu o ușurare pentru tine. Vei afla că schimbarea este posibilă.

Dacă ai vrei să avansezi în carieră sau să obții un salariu mai bun, este timpul să faci o schimbare.

Dacă lucrurile nu par să coopereze cu tine, trebuie să planifici atent pașii pentru schimbare. Banii vor veni atunci când știi exact ce îți dorești. Orice te face fericit/ă va da sens vieții tale profesionale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Există o tendință clară de competiție în ceea ce privește relația ta de cuplu în această săptămână.

S-ar putea ca persoana iubită să simtă nevoia de validare și de putere, iar astrele te sfătuiesc să nu te opui, să o lași să se desfășoare.

Zece minute mai târziu va uita de ce a făcut asta, iar lucrurile vor intra în normal.

Bani

Această săptămână este despre comunicare și muncă.

Este posibil ca lucrurile să înceteze să se strice, ceea ce îți va ușura munca, dar situația ta finamciară tot va fi afectată.

Ai fost prea timid/ă să ceri cât meriți? Găsește-ți curajul, dar și momentul potrivit pentru a cere ceea ce îți dorești. Apoi, urmează succesul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

S-ar putea să descoperi că, în loc să ai atitudinea ta obișnuită de rege, un comportament mai copilăresc îți va aduce numeroase beneficii în amor.

Dacă ești singur/ă, renunță la a-i mai critica pe ceilalți, deoarece astfel îi vei îndepărta pe toți cei care ar putea fi partide bune.

Bani

Este o săptămână grozavă pentru tine. Dai dovadă de multă putere și acum poți atrage ceea ce îți dorești și ai nevoie.

În ceea ce privește banii, te îndrepți în direcția bună și vei avea mai mult succes pe acest plan.

Aspectele astrale indică faptul că datoriile sunt în scădere, datorită efortului și planificării de care dai dovadă. Bună treabă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dai dovadă de un entuziasm neobișnuit în această săptămână. În ceea ce privește dragostea și relația de cuplu, te simți extrem de îndrăzneț/eață când vine vorba de prima mișcare.

Deși nu îți stă în caracter să faci asta, te va ajuta enorm mai ales dacă ești singur/ă și cauți să te implici într-o nouă relație.

Este acum ori niciodată pentru tine, așa că fă pasul dorit și distrează-te!

Bani

Este o săptămână ciudată pentru tine. Deși ai parte și de unele satisfacții în ceea ce priveste viața ta personală, există probleme pe frontul banilor din cauza unor cheltuieli neașteptate.

De asemenea, se anunță schimbări la locul de muncă, cu privire la personal și politicile acestuia. Gândește-te cum să faci o mutare sănătoasă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Energia săptămânii îl face pe partenerul tău un pic egoist, chiar dacă nu intenționează să fie răutăcios. Cu toate acestea, poate că există o parte bună în toată această situație.

De multe ori ești atât de îngrijorată că vei supăra pe cineva, încât vei urma dorințele altora pentru a păstra pacea. Poate că a sosit momentul să schimbi acest lucru și să te mai gândești și la tine!

Bani

Săptămâna aceasta vei fi cu adevărat ocupată. Vei scrie, vei trimite e-mailuri, mesaje și vei suna persoanele cu care faci afaceri sau care au legătură cu job-ul tău.

De asemenea, este mai ușor pentru tine să găsești un loc de muncă dacă ești în căutări. Acesta iți va aduce mai mulți bani în buzunare.

Poți face progrese atât timp cât nu calci pe coadă pe nimeni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată. Configurația astrală creează o atmosferă de avânt și competiție. Poate că este timpul ca tu și persoana iubită să vă luptați într-un fel de duel.

Dacă amândoi sunteți pasionați de sport, încercați să vă impulsionați unul pe celălalt să bată cel mai bun record al său.

Cu cât vă încurajați mai bine, cu atât vă veți îndrăgosti mai mult unul de celălalt.

Bani

Această săptămână este una încărcată pentru tine, deoarece accentul se pune pe călătorii și perfecționare.

Este timpul să te gândești să investești în piețe străine sau să faci afaceri departe de locul în care trăiești, așa că începe să faci cercetări.

Aspectele astrale indică faptul că, probabil, te simți mult mai capabil/ă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Dacă îți dorești să trăiești o poveste de dragoste, poate că în această săptămână vei avea o șansă reală de a o obține.

Energia astrală îți stimulează cu adevărat impulsul de a discuta și de a dezbate, dar și de a-i impresiona pe ceilalți cu inteligența ta evidentă.

Ai putea să vorbești la nesfârșit, dar mai bine încheiați lucrurile în dormitor!

Bani

Este o săptămână cu urcușuri și coborâșuri pentru tine.

Pe de o parte, o mare parte din accentul din aceste zile este pus pe bani și statut.

Pe de alta, aspectele astrale atrag atenția asupra datoriilor și banii altora. Universul vrea să rezolvi asta înainte de a se înrăutăți.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod