Horoscopul dragostei pentru luna octombrie. Racul merită să trăiască iubirea în cea mai pură formă a ei

Racul merită să trăiască iubirea în cea mai pură formă a ei și merită să o trăiască acum!
 

Află ce te așteaptă pe plan sentimental în luna octombrie și vezi ce poți face pentru a atrage norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poți lăsa trecutul să te umple de amărăciune sau poți să transformi toată acea otravă într-un elixir dulce. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe intuiție și să înfrunți direct rănile și durerile, astfel încât să scapi de ele.

 

Luna aceasta ar trebui să fie vorba despre mai multă dragoste, bunătate și compasiune, iar acesta este testul suprem pentru tine.  

 

E posibil ca unele situații sentimentale nerezolvate să reapară pe neașteptate. Poate că simți că ai dezamăgit pe cineva sau că nu ai procedat bine cu el/ea. Repară acolo unde poți, dar nu lăsa ca acest lucru să te împiedice să experimentezi bucuria și pasiunea care se revarsă în existența ta acum.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este timpul să crezi în finaluri fericite și să te ”intoxici” cu speranță și optimism în această lună.

 

Lucrurile au un mod de a se întoarce pe neașteptate și asta este în favoarea ta acum. În octombrie, o conexiune mai profundă cu iubitul/a tău/ta se va produce. Unii dintre voi s-ar putea chiar să se simtă inspirați să facă pasul cel mare, cum ar fi să își întemeieze o familie, dacă nu au făcut-o deja. 

 

Ține minte, aici este vorba numai de decizia ta! Așadar. nu lăsa circumstanțele exterioare sau judecata altora să intervină în modul de a scrie acea poveste frumoasă care te face fericit/ă.  

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când ceva este nevindecat, expansiunea, evoluția și împlinirea se îndepărtează. Acordă atenție la tot ce se întâmplă în viața ta privată, există șanse mari să îți ridici zidurile pentru a te proteja mai bine de ceva ce îți face rău în relație. 

 

Cu toate acestea, dacă alegi să îți deschizi inima, în ciuda riscurilor pe care acest lucru le implică. te va ajuta pe de altă parte să  depășești provocările la care ești supus/ă în luna octombrie.

 

Fă alegeri cu înțelepciune și, astfel, situația va reveni pe făgașul normal. 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Uneori, lucrurile se îmbină perfect. Alteori, necesită un pic de efort din partea celor implicați. Deși știi că merită să investești în relația în care ești implicat/ă, te-ai sfiit să o faci până acum. Lasă acest sezon să te sprijine în procesul de introspecție și de a scăpa de tiparele învechite. 

 

Dacă ești singur/ă, încearcă să fii mai plin/ă de speranță și otimism. Aceasta este luna în care poate apărea o relație stabilă. Ai toate șansele să întâlnești pe cineva care se va uita la tine ca și cum ai fi magic/ă. 

 

Meriți să trăiești iubirea în cea mai pură formă a ei! Și meriți să o trăiești acum! 

Leu(22 iulie - 22 august)

Doar pentru că tu și persoana de lângă tine sunteți meniți să fiți împreună, nu înseamnă că va fi întotdeauna ușor. Octombrie ar putea aduce cu sine o schimbare bruscă. Un moment de cumpănă, s-ar putea spune.

 

Acordă atenție problemelor care reapar pentru a putea fi vindecate definitiv. Să știi că ascunderea lucrurilor sub preș nu mai este o opțiune.

 

Problemele de încredere ar putea apărea și ar putea să vă dea viața peste cap. Nu trebuie să suporți un comportament îndoielnic din partea persoanei iubite doar pentru a menține aparențele. Trasează limite oriunde este necesar, spune-i cum ai vrea să fii tratat/ă și e imposibil să nu ajungeți la un numitor comun.  

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru tine în această lună. Gândește-te la mai multă dragoste, pasiune, senzualitate și frumusețe. Apare cineva care te va face să te simți ca și cum ai fi cea mai importantă persoană de pe planetîă. Permite-ți să crezi în magie!

 

Rămâi deschis/ă în fața iubirii care se revarsă în viața ta chiar acum.  

 

Dacă ești singur/ă pentru că te-ai despărțit recent de cineva, este clar că ai nevoie de timp pentru a te vindeca de propriul trecut traumatizant. Este o idee bună să încetezi să te bazezi pe alții pentru validare și să devii propria ta sursă de bucurie și fericire.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta nu este atât de mult vorba despre aducerea a ceva nou în viața ta, ci despre vindecarea/repararea a ceva vechi. Astrele îți cer să uiți de credințele depășite, deoarece ele te împiedică să trăiești dragostea pe care o dorești și pe care o meriți.

 

Lumina de la capătul tunelului se zărește. Ai încredere în asta și lasă-te purtat/ă de val. 

 

Unii dintre voi ar putea trece printr-o despărțire de sufletul pereche în această lună. Există ordine în haos, așa că ai încredere că această despărțire este necesară, deoarece amândoi veți încerca să vă îmbunătățiți și să vă reuniți apoi într-o manieră armonioasă. 

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Apar probleme în paradis luna aceasta, dar ascunderea lucrurilor sub preș nu te va ajuta deloc. Ceea ce trebuie să faci este să porți o discuție sinceră întâi cu tine si apoi cu persoana iubită. Amintește-ți că ea nu te poate sprijini pe deplin dacă nu ești vulnerabil/ă.  

 

Pe de altă parte, se poate să întâmpini probleme în stabilirea responsabilităților tale. Din nou, și aici trebuie să fii deschis/ă. Nu vrei ca cel/cea de lângă tine să simtă că nu îți pasă de relația voastră, din moment ce acest lucru este departe de a fi adevărat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea nu este întotdeauna ușoară sau.. poate că nu este niciodată ușoară. Acest lucru ar putea fi adevărat și în cazul tău, luna aceasta. 

 

S-ar putea să simți că te confrunți constant cu situații și informații pe care ai prefera să le negi. Prin înfruntarea adevăratelor sentimente, vei putea trăi pacea și armonia după care tânjești.

 

Dacă ești singur/ă, este timpul să te axezi pe împlinirea dorințelor. Crede în dragostea la care visezi, astrele anunță că Universul este în favoarea ta acum. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori, lucrurile sunt perfecte, altfeori e nevoie de un pic mai mult efort din partea ta. Nu te sfii să depui munca necesară pentru a construi o fundație stabilă. Darul răbdării și al deschiderii la minte te va ajuta să treci cu brio peste numeroasele provocări care îți apar în cale. 

 

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, amintește-ți că nu este vorba numai despre tine. Și persoana cu care ai fost se confruntă  cu propriile încercări și necazuri, care o împiedică să facă lucrurile să funcționeze bine pentru voi. 

 

Ai două opțiuni: să continui să tânjești după dragostea ei sau să te deschizi către nou. Dacă se poate rezolva ceva, rezolvă, dacă nu, treci mai departe! 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta este destul de confuză, de fapt, tu ești destul de confuz/ă. Ești și romantic/ă și sceptic/ă în același timp. Partea bună este că optimismul tău va aduce, probabil, o schimbare majoră în această lună.

 

O schimbare care îi va oferi persoanei iubite claritatea de care are nevoie pentru a opri zgomotele din afară și pentru a asculta vocea înțelepciunii din interior. 

 

Așadar ai încredere că veți găsi o modalitate de a fi unul în brațele celuilalt în curând.  Dar asta nu înseamnă să crezi că totul ți se cuvine, comunică deschis și sincer și stabiliți anumite limite. 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta ar putea scoate la lumină dezbaterea dragoste versus libertate, dar nu trebuie să fie ori neagră, ori albă, cele două pot coexista frumos. 

 

Așadar, în loc să îi dai ultimatumuri partenerului/ei de viață, mai bine fii matur/ă și comunică responsabil. Există o modalitate mai blândă de a gestiona situația, dar pentru asta trebuie înțelegere, calm și maturitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod