Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 octombrie. Berbecul renunță la viața personală pentru bani și statut

Berbecul renunță la viața personală pentru bani și statut.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână dai dovadă de multă creativitate, precum și de dorința de a-ți îmbunătăți aspectul fizic. De asemenea, te preocupă mai mult modul în care te prezinți în fața lumii și ce statut ai.

Ești determinat să uiți de viața ta personală pentru a putea să avansezi mai rapid în carieră și pe plan financiar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta poate aduce niște sentimente ciudate din trecutul tău.

Te-ai putea simți cumva blocat/ă sau forțat/ă către o anumită concluzie.

Aspectele astrale care afectează sectorul carierei și al banilor arată că trebuie să te concentrezi mai mult pe munca profitabilă.

Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Fecioara are nevoie de timp

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un vis pe care l-ai ținut aproape de inima ta are șansa să se dezvoltă pe măsură ce rețelele tale de socializare te conectează cu oamenii pe care trebuie să îi cunoști.

Poate fi necesar să acorzi mai multă atenție distracției, romantismului și copiilor. Toate acestea te vor încărca pozitiv și te vor ajuta să ai succes la locul de muncă sau în afaceri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Aspectele astrale din această săptămână servesc pentru a aduce mai multă siguranță vieții tale în multe feluri, mai ales în ceea ce privește situația ta financiară.

Rămâi cu picioarele pe pământ și nu deveni prea emoționat/ă dacă cinevanu răspunde așa cum ai sperat. Până la urmă vei avea succes.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vor apărea câteva provocări cărora va trebui să le faci față în această săptămână, provocări care te-ar putea face să te simți obosit/ă și epuizat/ă.

Situația la locul de muncă rămâne neschimbată, de aceea acum este momentul perfect pentru a începe să faci o transformare. Semnele arată că trebuie să iei mai în serios cariera.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vine cu o ușurare pentru tine. Vei afla că schimbarea este posibilă.

Dacă ai vrei să avansezi în carieră sau să obții un salariu mai bun, este timpul să faci o schimbare.

Dacă lucrurile nu par să coopereze cu tine, trebuie să planifici atent pașii pentru schimbare. Banii vor veni atunci când știi exact ce îți dorești. Orice te face fericit/ă va da sens vieții tale profesionale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână este despre comunicare și muncă.

Este posibil ca lucrurile să înceteze să se strice, ceea ce îți va ușura munca, dar situația ta finamciară tot va fi afectată.

Ai fost prea timid/ă să ceri cât meriți? Găsește-ți curajul, dar și momentul potrivit pentru a cere ceea ce îți dorești. Apoi, urmează succesul. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână grozavă pentru tine. Dai dovadă de multă putere și acum poți atrage ceea ce îți dorești și ai nevoie.

În ceea ce privește banii, te îndrepți în direcția bună și vei avea mai mult succes pe acest plan.

Aspectele astrale indică faptul că datoriile sunt în scădere, datorită efortului și planificării de care dai dovadă. Bună treabă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână ciudată pentru tine. Deși ai parte și de unele satisfacții în ceea ce priveste viața ta personală, există probleme pe frontul banilor din cauza unor cheltuieli neașteptate.

De asemenea, se anunță schimbări la locul de muncă, cu privire la personal și politicile acestuia. Gândește-te cum să faci o mutare sănătoasă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei fi cu adevărat ocupată. Vei scrie, vei trimite e-mailuri, mesaje și vei suna persoanele cu care faci afaceri sau care au legătură cu job-ul tău.

De asemenea, este mai ușor pentru tine să găsești un loc de muncă dacă ești în căutări. Acesta iți va aduce mai mulți bani în buzunare.

Poți face progrese atât timp cât nu calci pe coadă pe nimeni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Această săptămână este una încărcată pentru tine, deoarece accentul se pune pe călătorii și perfecționare.

Este timpul să te gândești să investești în piețe străine sau să faci afaceri departe de locul în care trăiești, așa că începe să faci cercetări.

Aspectele astrale indică faptul că, probabil, te simți mult mai capabil/ă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână cu urcușuri și coborâșuri pentru tine.

Pe de o parte, o mare parte din accentul din aceste zile este pus pe bani și statut.

Pe de alta, aspectele astrale atrag atenția asupra datoriilor și banii altora. Universul vrea să rezolvi asta înainte de a se înrăutăți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod