Horoscopul săptămânii 25 aprilie-1 mai. Racul poate scăpa de o problemă

Racul poate scăpa de o problemă ce îi crea mari greutăți pe plan financiar.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Poziția astrelor din această săptămână te încurajează să te concentrezi mai mult asupra problemei echilibrului din relația ta.

Atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți nevoi și vei fi foarte conștient/ă de acest lucru în aceste zile. Vei observa, de asemenea, cum ai tendința de a face compromisuri pentru a păstra pacea.

Dacă amândoi ați privi situația puțin mai profund, v-ați da seama că vă doriți cam aceleași lucruri.

Bani

Este o săptămână a contradicțiilor. S-ar putea să analizezi o relație recentă pentru a vedea ce ai fi putut face diferit.

Mentorii, partenerii de afaceri și investitorii ar putea să nu fie ceea ce păreau acum câteva săptămâni. Este timpul să îți reevaluezi parteneriatele.

Între timp, viața ta socială devine mai bogată. Poți găsi oameni noi cu care să lucrezi și cu care împărtășești aceeași viziune. Femeile vor fi deosebit de productive atunci când vine vorba de bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Uneori, pentru a cuceri definitiv persoana visurilor noastre, trebuie să ne vindem în încercarea de a o determina să se concentreze asupra trăsăturilor noastre cele mai atractive.

Mișcarea planetară din această săptămână înseamnă că s-ar putea să te trezești făcând aceste lucruri când întâlnești persoana care îți face inima să bată mai tare și ochii să-ți sclipească.

Șansele de reușită sunt excelente!

Bani

Privitor la carieră, săptămâna aceasta te vei bucura de un impuls în acest domeniu. Proiecte noi și promițătoare ar putea ajunge la tine.

Dacă îți joci cărțile corect, s-ar putea să obții o creștere salarială sau o promovare. Arată doar cât de multe poți face!

Este recomandată o schimbare bruscă, poate o transformare în munca ta zilnică. Dacă nu ești sigur/ă de jobul tău actual, gândește-te la ce ai prefera să faci pentru bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Este foarte important ca în această săptămână, atât tu, cât și partenerul/a de viață să vă bucurați de latura mai romantică a relației voastre. Astfel vă puteți consolida încrederea unul în celălalt.

Dacă ești singur/ă, încearcă să le dai o șansă și celor care nu te atrag încă de la bun început, deoarece pot ascunde un potențial grozav.

Trebuie să realizezi că aroganța nu ajută la nimic!

Bani

Nu ești cea mai răbdătoare persoană de pe planetă, dar norocul tău este mare, așa că nu-ți face griji în această săptămână.

Aspectele astrale aprind focul învățării, crescând oportunitățile de a dezvolta noi abilități.

Pot apărea șanse bruște de a face bani neașteptați pe care să îi cheltui pentru a te distra cu prietenii, familia sau partenerii romantici. 

Citește și: Ce să faci când un bărbat din zodia Rac e supărat pe tine și te ignoră? 10 soluții

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Nu numai că vei arăta bine și te vei simți grozav în pielea ta în această săptămână, dar configurația astrală îți va aduce beneficii și în ceea ce privește o anumită relație.

Din păcate, persoana din fața ta îți dă târcoale doar datorită laturii tale estetice.

Poartă o discuție sinceră cu acesta/aceasta și lămurește principiile de bază după care vrei să-ți trăiești viața. S-ar putea să ai noroc!

Bani

Problemele legate de carieră și autoritate vor fi evidențiate în această săptămână. Vei dori să te asiguri că ești cu toate facturile la zi.

Efectuarea unui plan cuprinzător de achitare a datoriilor nu implică doar să vezi cât de mult îți poți permite să plătești în fiecare lună, ci și cât de consecvent/ă poți fi cu aceste plăți.

Ai disciplina necesară pentru a scăpa în sfârșit de această problemă din viața ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână ți-ar putea aduce o dispoziție proastă.

Poate că nu este un moment bun de a organiza o petrecere sau de a-i spune acelei persoane speciale ce simți pentru ea, deoarece cuvintele tale pot fi lipsite de bucurie, trăire și spontaneitate.

Mai bine ar fi să te aduni, să te regăsești și dacă nu reușești, să ceri ajutorul unui psiholog pentru ceva sfaturi în dragoste.

Bani

Relațiile tale cu ceilalți oameni sunt importante nu numai pentru energia pozitivă pe care ți-o oferă, ci și pentru avantajele financiare.

În această săptămână este crucial să obții informațiile și sfaturile de care ai nevoie pentru a reuși.

Este clar că poziția ta socială se reflectă în câți prieteni ai, precum și în câți oameni sunt acolo pentru tine atunci când nu faci bani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Un aer de melancolie ar putea să-ți amenințe imaginea și să te facă să ai un aer mai serios decât este cazul.

Mișcarea planetară din această săptămână poate însemna că vezi toate greșelile și eșecurile din relația ta actuală, mai degrabă decât partea pozitivă.

Te-ar putea ajuta să te reorientezi și să te gândești la toate momentele bune de care v-ați bucurat împreună.

Bani

Cariera ta s-ar putea schimba în bine pe măsură ce șefii tăi scapă de o parte din oamenii neproductivi și simplifică procedurile companiei.

Acest lucru îți va simplifica munca, dar, mai important, va face ca munca ta să iasă și mai mult în evidență.

Dacă îți alegi momentul cu atenție, poți să te prezinți pentru o mărire de salariu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână poate însemna că ai multe la care să te gândești.

Fiind genul de persoană care ești, vei dori să scapi imediat de problemele din relația ta actuală și ești pregătit/ă să îți chemi alesul/easa pentru o conversatie aprofundata.

Dacă ești prea serios/oasă, s-ar putea să nu ajungi nicăieri. Încearcă să injectezi puțin umor în discuție pentru a avea șanse mai mari de succes.

Bani

Individualitatea ta este foarte importantă în special acum.

Este foarte important cum te prezinți la interviuri sau la prezentări, deoarece acest lucru poate face diferența între a fi acceptat și a nu fi acceptat.

Scoate tot ce ai mai bun la suprafață, ai suficiente atuuri de care să profiți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Deși este stilul tău obișnuit să încerci să vezi imaginea de ansamblu și să găsești sensul profund în orice eveniment, alinierea planetară din aceste zile te-ar putea face să te concentrezi asupra unui detaliu care pare să fi crescut disproporționat.

Se poate referi la o trăsătură a relației tale actuale, pe care o percepi drept o preocupare majoră. Nu sta prea mult timp asupra acestui lucru, încearcă doar să vezi în perspectivă!

Bani

E posibil să ai vise ciudate și fulgerări mentale în această săptămână, mare parte din ele având legătură cu banii.

Te gândești cum să ai grijă de cei dragi, dar te vei întreba și dacă îți poți permite să întreții un animal.

Adoptarea unui nou prieten poate fi costisitoare, dar tot ce oferă acesta îl face în cele din urmă să merite. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Poziția astrală din această săptămână te-ar putea face să reacționezi impulsiv cu privire la relația ta actuală, încât să uiți să te întrebi dacă ar putea exista o alternativă și, poate, un mod mai potrivit de a rezolva lucrurile.

Este posibil să fii mult prea hotărât/ă în fața partenerului/ei de viață sau a potențialului partener.

Înainte de a merge mai departe, liniștește-te și poartă o discuție cu tine însuți despre ce să faci în continuare.

Bani

Poate fi necesar să ai mai multă grijă de sănătatea în această săptămână. Deoarece comunicarea este sportul tău preferat, ar putea fi necesar să-ți protejezi vocea.

Atât de multe apeluri îți fac rău, mai ales dacă au legătură cu banii și cariera și pui prea mult patos.

Gestionarea întâlnirilor tale de afaceri este primordială, rărește-le cât de mult poți. Situația ta financiară nu este rea deloc, așadar ia o scurtă pauză!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Relația ta poate părea că nu se află pe drumul cel bun în această săptămână.

De fapt, atât tu, cât și persoana iubită sunteți într-o dispoziție proastă și sunteți mai înclinați să observați lucrurile rele, decât lucrurile care v-au făcut să vă îndrăgostiți unul de celălalt.

Orice s-ar întâmpla, nu lua totul prea în serios și încearcă să zâmbești. Mâine va fi mult mai bine!

Bani

Cu atât succes profesional, banii par să fie cea mai mică grijă a ta. Cheltuielile sunt sub control.

Există un schimb armonios de energie între cariera și situația ta financiară, dar asigură-te că îți place și îți trebuie achiziția înainte de a părăsi magazinul.

Indiferent cât de mulți bani ai avea, nu se cade să-i irosești!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Actuala aliniere planetară pare să spună că atât tu, cât și persoana iubită luați relația voastră extrem de în serios în această săptămână.

Acesta este un lucru bun, deoarece probabil aveți unele probleme care trebuie rezolvate.

Cu toate acestea, nu uitați să vă faceți timp și pentru a vă distra puțin, chiar dacă faceți doar un puzzle sau mergeți la o plimbare în doi.

Bani

Te simți neliniștit/ă și neîmplinit/ă în această săptămână. Când a fost ultima dată când te-ai simțit fericit/ă și liber/ă?

Probabil te-ai simțit și te simți astfel când călătorești sau înveți ceva nou. Creierul tău vrea să fie pus la treabă!

Cheltuirea banilor pentru un curs, o carte interesantă sau o expediție ghidată este, de fapt, o investiție și ar putea fi tocmai lucrul de care ai nevoie pentru a evita plictiseala. Situația ta financiară îți permite să alegi ce vrei!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Relațiile se referă în mare parte la a da și a primi, dar odată cu tranzitele planetare din această săptămână, ești extrem de conștient/ă de cât de mult oferi și ce primști în schimb.

Dacă acest lucru te deranjează într-un fel, atunci nu are rost să zâmbești dulce, dar să clocotești în interior.

Natura acestei probleme trebuie abordată. Din fericire, în această săptămână poți face asta cu grație și candoare.

Bani

S-ar putea să găsești ceva la care nu te-ai așteptat în această săptămână. Cel mai probabil este vorba despre bani.

Asigură-te că ai plătit totul și că nu ai trecut cu vederea o factură, altfel riști să plătești penalități și taxe suplimentare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod