Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte

Află ce îţi pregătesc astrele pentru prima lună a lui 2023 şi vezi cum să atragi norocul de partea ta! Citește horoscopul lunii ianuarie și pregătește-te pentru ce va urma!
Mercur continuă să fie retrograd până pe 18 ianuarie. Iată cum va fi luna ianuarie pentru fiecare zodie.
 
Horoscopul lunii ianuarie 

 

Berbec

 
 
Mantra lunii ianuarie pentru Berbeci va fi ”după muncă, și răsplată”. Așa cum vei munci, așa cum te vei dedica, așa cum vei investi, pe măsură vei fi și recompensat. Focusează-te pe propriile tale puteri și cunoștințe și vei avea numai de câștigat. Ai încredere în tine și ascultă-ți instinctul atunci când vine vorba despre noi proiecte și câștiguri. Cu alte cuvinte, mergi pe mâna ta, nu vei da greș!
 
În dragoste, începi anul în cel mai bun mod cu putință! Armonia domnește în cuplul tău, dar provocarea supremă este menținerea ei. Trebuie să ai grijă și să fii atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine. Mercur va fi retrograd până pe 18 ianuarie și lucrurile nu vor merge chiar ca unse.
Tocmai de aceea trebuie să ai grijă și, foarte important, să nu faci caz din orice. Micile necazuri, întârzieri, neînțelegeri fac parte din ”talentele” lui Mercur retrograd și nu trebuie să le dai apă la moară.
 
Dacă ești singur/ă și în căutarea ”acelei persoane”, prima parte a lunii e departe de a fi prea plăcută. Mercur retrograd își face de cap și în sectorul tău amoros, așa că cel mai bine ar fi să te axezi pe alte lucruri care sunt importante pentru tine și să ai răbdare. După 18 ianuarie, când Mercur schimbă macazul, viața ta sentimentală va cunoaște o înflorire spectaculoasă. Trebuie doar să fii pregătit/ă pentru asta!
 
 

Taur

 
 
Nu te-ai dat niciodată în spate de la muncă, nu te-a speriat niciodată munca și ai fost mereu de părere că numai așa poți ajunge și la câștiguri substanțiale - prin multă muncă.
Ianuarie începe, pentru tine, cu multă poftă de muncă și noi proiecte. Vei avea ceva întârzieri în privința veniturilor, dar banii vor veni spre tine la finalul lunii. Trebuie doar să ai răbdare!
 
Mercur retrograd aduce umbre și în viața de cuplu. Apar mici neînțelegeri pe teme mărunte, dar care au puterea de a vă afecta la cel mai profund nivel. E important să mențineți un nivel ridicat de comunicare, grijă și atenție la partener/parteneră pentru a evita evenimente neplăcute. După 18 ianuarie lucrurile vor reveni la normal.
 
Nativii sunt printre cei care vor resimți destul de tare influența lui Mercur retrograd, mai ales în prima săptămână a lunii ianuarie. Orice acțiune ați iniția în prima jumătate a lunii se va dovedi sortită eșecului, așa că cel mai bine ar fi să folosești acest timp în interes propriu, pentru dezvoltare personală.
Numai așa vei simți că nu e timp pierdut. Finalul lunii ianuarie te va găsi în mare formă. Ultimele zile ale lunii vor fi de neuitat!
 
 

Gemeni

 

Ești extrem de preocupat/ă de aspectul financiar. Ai nevoie de bani sau strângi bani pentru un proiect personal (vacanță sau reamenajarea locuinței) și lucrurile nu merg așa cum îți dorești, iar asta te scoate un pic de pe șine. Trebuie să-ți stabilești obiective reale și să-ți respecți întocmai toate punctele-cheie ca să ajungi acolo unde îți dorești. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie este planificarea.
 
Mercur retrograd te afectează la fiecare nivel al ființei tale și viața de cuplu este un aspect în care impactul poate fi dramatic. Ai îndoieli în privința partenerului/partenerei mai mult ca niciodată. Fără o gestionare corectă a acestei probleme, puteți ajunge la o criză majoră, peste care puteți trece, dar asta nu înseamnă că nu va lăsa urme.
Unele cupluri pot ajunge chiar la despărțire. Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc considerabil spre finalul lunii. Răbdarea este cuvântul-cheie al acestei perioade.
 
Nativii singuri încep anul cu planuri mari, vor o schimbare la nivel personal a modului în care acționează. Ajungi la concluzia că faptul că ești singur/ă este o consecință a comportamentului tău și vrei să faci mici schimbări. În primul rând, îți vor prinde bine și pe alte planuri și e indicat să fii deschis/ă spre schimbare. Spre finalul lunii vei avea ocazia să și ”exersezi” aceste mici schimbări, când vei cunoaște pe cineva nou și va trebui să treci la acțiune. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod