Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte

Horoscopul lunii ianuarie 


Rac

 


Luna ianuarie începe bine pentru Raci și marchează un început bun și pentru 2023. Deși Mercur e retrograd și apar schimbări bruște, vei reuși să faci din acestea un avantaj și să orchestrezi totul în favoarea ta. Vei cunoaște succesul pe plan financiar în această primă lună din an, iar asta îți va defini strategia pentru următoarele.
 
Iubești cu toată ființa ta și dai dovadă de cea mai mare putere de sacrificiu pentru persoana de lângă tine, dar în cuplu este nevoie de doi. Nu poți face tu singur/ă totul, cuplul se bazează pe două persoane. Te vei simți singur/ă și abandonat/ă la începutul lunii. Vei avea impresia că totul stă pe umerii tăi, iar partenerul/partenera îți sporește această impresie.
 
Dacă analizezi cu atenție, ai să vezi cum stau lucrurile, de fapt, și să ai o discuție cel/cea alături de care ai pornit la drum.
 
Racii singuri se bucură de succes la sexul opus și ar trebui să aprecieze asta.
Prima parte a lunii va fi destul de dificilă, iar Mercur retrograd nu dă voie relațiilor să se dezvolte sănătos, așa că cel mai bine e să lași lucrurile în voia lor și să-ți stăpânești tendința de a prelua inițiativa cu hotărâre. E mai înțelept să aștepti. Ultima parte a lunii va fi dedicată deciziilor legate de o persoană pe care au cunoscut-o recent: îi dai sau nu o șansă?
  

Leu

 
 

Leii încep anul în forță, debordând de energie și de idei noi. Cu puțină disciplină, nimic nu le poate sta în cale. Vor fi de neoprit atunci când stabilesc un scop. Apar noi oportunități de colaborare, noi câmpuri de explorat și accepți provocările fără a sta pe gânduri. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie pentru lei este curajul.
 
Pe plan sentimental, Leii care sunt într-o relație trec printr-o etapă care are menirea de a reașeza lucrurile din temelii.
Mercur retrograd te atinge și pe tine și aduce pe masă schimbări care necesită discuții complicate. Decizi să fii extrem de sincer/ă în privința termenilor acestei relații, îți spui cu nonșalanță așteptările, la fel cum îți expui și oferta. Știi cu ce vii în această relație și știi ce vrei, iar pentru tine lucrurile par simple. E important de văzut și care este părerea
partenerului/partenerei. Vă va prinde bine această discuție pentru că lucrurile par să se sudeze între voi. Finalul lunii vă rezervă câteva zile magice.
 
Leii singuri au un start dificil în dragoste în ianuarie. Sărbătorile i-au atras spre melancolie și ianuarie începe cu o perioadă în care îți dedici timpul analizei trecutului. Este un exercițiu util de fiecare dată și îți va prinde bine pentru viitor.
Finalul lunii ianuarie îți rezervă surprize. S-ar putea să cunoști pe cineva și luna iubirii să te găsească cu fluturi în stomac.
 
 

Fecioară

 

Este luna polițelor plătite pentru Fecioare. Tot ce a rămas netaxat din trecut, vei compensa acum. Apar schimbări la locul de muncă și este momentul tău. Vei beneficia din plin de pe urma acestor schimbări, vei avansa în carieră și vei avea ocazia și să-ți privești în ochii oamenii care ți-au pus piedici în trecut.
 
Pe plan sentimental, viața ta e cam zbuciumată la începutul anului. Unii nativi se gândesc serios să facă următorul pas în relație, pe când alții au nevoie să discute din nou termenii relației și asta îi va duce în ape tulburi. Mercur retrograd are talentul de a scoate secrete la suprafață și aceste discuții nu fac decât să scoată la iveală lucruri deranjante.
În orice caz, această discuție trebuie să aibă loc pentru a clarifica direcția în care se îndreaptă relația ta.
 
Dacă ești singur/ă și în căutarea sufletului pereche, s-ar putea să ai surpriza să-l descoperi pe lângă tine. Este vorba despre o persoană care era demult în anturajul tău, dar nu privit-o niciodată cu alți ochi. De data aceasta, alți ochi ți se deschid și vei fi uimit/ă de compatibilitatea dintre voi. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod