Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte

Horoscopul lunii ianuarie 

 

Capricorn

 

Luna ianuarie este luna ta, din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan financiar! Recunoașterea întregii munci vine acum și te bucură nespus. În plus, banul la ban trage. Câștigurile de acum generează alte câștiguri. Vei începe anul cum nu se poate mai bine!
 
În viața cuplu, în prima parte a lunii, Capricornii se simt neînțeleși și de aici apar discuții în contradictoriu cu partenerul/partenera, discuții care nu-i sunt deloc pe plac Capricornului. Vrea ca persoana de lângă el să fie prima care îl înțelege cel mai bine, iar în situația de față nu se întâmplă asta și se simte complet abandonat.
Spre finalul lunii, lucrurile încep să se îmbunătățească și pare să ajungeți din nou la un numitor comun.
 
Capricornii singuri sunt nestatornici, deși caută cu disperare statornicia. Mercur retrograd le aduce ceva probleme în viața personală și le îngreunează căutările, dar au parte de distracție și asta e ceea ce îi satisface.
 

Vărsător

 

Schimbarea este cuvântul-cheie al lunii ianuarie pentru tine. Trebuie să iei o decizie în privința jobului și asta va produce schimbări. Cu o analiză atentă, sinceră și amănunțită, poți alege varianta care să-ți schimbe viața - să-ți dea un restart în carieră și să-și și crească substanțial veniturile.

În viața de cuplu, se apropie momentul unei decizii, iar Mercur retrograd duce la un nivel superior acest aspect.
O schimbare majoră e pe cale să se întâmple în viața Vărsătorilor, iar aceasta poate afecta profund relația dintre voi. Din păcate, nu aveți cum să o evitați. Tot ceea ce puteți face este să încercați să o faceți cât mai ușoară - o comunicare deschisă între voi, poate fi de ajutor. Important e să vă păstrați calmul.
 
Vărsătorii singuri traversează o perioadă dominată de confuzie. Începutul de lună este greoi, iar Mercur retrograd nu face decât să pună bețe-n roate. În a doua jumătate a lunii, pare să-ți revină și cheful de viață și să ți se clarifice și așteptările pe care le ai.
Nu uita că pentru a găsi ceea ce-ți dorești, trebuie să știi exact ce-ți dorești!
 

Pești

 

Luna începe cu vești bune pentru tine, mai ales dacă ai fost întreprinzător/întreprinzătoare în trecut. La locul de muncă, aștepți o mărire de salariu pe care ai solicitat-o de prea mult timp și se pare că întârzie să apară, dar primești asigurarea fermă că se va întâmpla.
 
Pe plan sentimental, în viața de cuplu domnește liniștea, dar exact asta pare să nu te mulțumească. Te gândești serios, de ceva timp, dacă ai făcut alegerea corectă în privința persoanei care e lângă tine acum. Ai mari îndoieli legate de viitorul vostru împreună și vrei să reglezi lucrurile.
Sfatul astrelor este să nu iei decizii cu Mercur retrograd, așa că încearcă să ai răbdare.
 
Peștii singuri au parte de surprize plăcute pe plan sentimental abia din a doua jumătate a lunii. Persoane interesante le ies în cale la tot pasul așa că tot ceea ce trebuie să facă este să aleagă și să-și încerce norocul.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod