Horoscopul lunii ianuarie: Leii încep anul în forță, Scorpionii au parte de conflicte

Horoscopul lunii ianuarie 

 

Balanță

 

Balanțele au noroc pe plan financiar în această lună. Totul le merge din plin și, fără să investească prea mult efort, banii vin spre ei. Nu ar trebui să te culci pe o ureche și să începi să crezi că așa va fi mereu. Bucură-te de acest moment, dar păstrează-ți rațiunea!
 
Pe plan sentimental, Balanțele care sunt implicate într-o relație au de trecut câteva obstacole. Mercur retrograd este un maestru al schimbărilor bruște și secretelor scoase la iveală, așa că, în cuplul tău, s-ar putea să apară abia acum o situație din trecut pe care o considerai încheiată. Fie este vorba de o aventură a ta sau a partenerului/partenerei, fie despre niște bani cheltuiți în mod eronat, cert e că aceste lucruri se află acum și atmosfera nu va fi deloc plăcută.
Spre finalul lunii, lucrurile vor începe să se liniștească încet-încet.
 
Balanțele singure au parte de surprize frumoase provenite din situații neplăcute. O avarie, o ceartă, un accident sau o schimbare de planuri de la începutul lunii s-ar putea să te conducă spre o persoană nouă, de care vei fi uimit/ă și te vei lăsa cucerit/ă.
 

Scorpion

 

Scorpionii au un conflict major la locul de muncă în această lună, din care câștigă pe o parte și pierd pe alta.  Cu puțină atenție și diplomație, poți transforma și pierdea în căștig, dar trebuie să ai grijă la toate detaliile dacă vrei să faci asta pentru a nu avea de suferit pe termen lung.
 
În viața de cuplu, ai de traversat o perioadă destul de grea și cu multe piedici, dar ești favorizat de astre, așa că orice conflict ai avea, se va încheia în favoarea ta.
Partenerul/partenera va avea să-ți reproșeze lucruri din trecut și asta nu îți va face deloc bine pentru că tu nu ești omul trecutului, ție nu îți place să trăiești în trecut. Vei reuși să-l/o faci să înțeleagă că aceste discuții sunt inutile și pacea va reveni între voi.
 
Scorpionii singuri sunt orientați spre succes și caută o persoană alături de care să evolueze, poate chiar una care să-i ajute substanțial în această evoluție. Practic, caută o partidă bună cu care să câștige pe toate planurile.
 

Săgetător

 

Începi anul cu entuziasm și cu promisiunea către tine că nu vei repeta greșelile trecutului. Unul dintre colegi îți îngreunează situația la locul de muncă pe care le vei înțelege în timp.
E important să rămâi focusat/ă pe ceea ce ai de făcut și să-ți atingi obiectivele. 
 
Pe plan sentimental, unele probleme din familie se resfrâng și în viața de cuplu și asta strică atmosfera și duce la discuții neplăcute cu partenerul/partenera. Mercur retrograd vine cu schimbări bruște și vești zguduitoare și va trebui să faceți față acestor provocări. Pentru voi, ianuarie va fi luna compromisului dacă vă doriți ca relația să meargă mai departe.
 
Săgetătorii care sunt singuri și în căutarea persoanei potrivite sunt dispuși să caute oriunde, dar persoana potrivită pentru ei nu se află acolo unde cred ei că ar fi. Finalul lunii le rezervă unora dintre nativi o surpriză de proporții și le scoate în care sufletul pereche atunci când se așteaptă cel mai puțin. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod