Horoscopul banilor pentru luna ianuarie: Capricornii au un succes fulminant

Mercur continuă să fie retrograd până pe 18 ianuarie. Iată cum va fi luna ianuarie pe plan financiar pentru fiecare zodie.
Citește previziunile lunii ianuarie și află ce ți-au pregătit astrele pe plan financiar pentru prima lună a lui 2023!

Berbec

 

 
Mantra lunii ianuarie pentru Berbeci va fi ”după muncă, și răsplată”. Așa cum vei munci, așa cum te vei dedica, așa cum vei investi, pe măsură vei fi și recompensat. Focusează-te pe propriile tale puteri și cunoștințe și vei avea numai de câștigat. Ai încredere în tine și ascultă-ți instinctul atunci când vine vorba despre noi proiecte și câștiguri.
Cu alte cuvinte, mergi pe mâna ta, nu vei da greș!
 
 

Taur

 
 
Nu te-ai dat niciodată în spate de la muncă, nu te-a speriat niciodată munca și ai fost mereu de părere că numai așa poți ajunge și la câștiguri substanțiale - prin multă muncă. Ianuarie începe, pentru tine, cu multă poftă de muncă și noi proiecte. Vei avea ceva întârzieri în privința veniturilor, dar banii vor veni spre tine la finalul lunii. Trebuie doar să ai răbdare!
 
 

Gemeni

 

Ești extrem de preocupat/ă de aspectul financiar.
Ai nevoie de bani sau strângi bani pentru un proiect personal (vacanță sau reamenajarea locuinței) și lucrurile nu merg așa cum îți dorești, iar asta te scoate un pic de pe șine. Trebuie să-ți stabilești obiective reale și să-ți respecți întocmai toate punctele-cheie ca să ajungi acolo unde îți dorești. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie este planificarea.
 

Rac

 
 
Luna ianuarie începe bine pentru Raci și marchează un început bun și pentru 2023. Deși Mercur e retrograd și apar schimbări bruște, vei reuși să faci din acestea un avantaj și să orchestrezi totul în favoarea ta.
Vei cunoaște succesul pe plan financiar în această primă lună din an, iar asta îți va defini strategia pentru următoarele.
 
 

Leu

 

Leii încep anul în forță, debordând de energie și de idei noi. Cu puțină disciplină, nimic nu le poate sta în cale. Vor fi de neoprit atunci când stabilesc un scop. Apar noi oportunități de colaborare, noi câmpuri de explorat și accepți provocările fără a sta pe gânduri. Cuvântul de ordine al lunii ianuarie pentru lei este curajul.
 
 

Fecioară

 

Este luna polițelor plătite pentru Fecioare.
Tot ce a rămas netaxat din trecut, vei compensa acum. Apar schimbări la locul de muncă și este momentul tău. Vei beneficia din plin de pe urma acestor schimbări, vei avansa în carieră și vei avea ocazia și să-ți privești în ochii oamenii care ți-au pus piedici în trecut. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod