Horoscopul banilor pentru luna ianuarie: Capricornii au un succes fulminant

 

Balanță

Balanțele au noroc pe plan financiar în această lună. Totul le merge din plin și, fără să investească prea mult efort, banii vin spre ei. Nu ar trebui să te culci pe o ureche și să începi să crezi că așa va fi mereu. Bucură-te de acest moment, dar păstrează-ți rațiunea!
 

Scorpion

 

Scorpionii au un conflict major la locul de muncă în această lună, din care câștigă pe o parte și pierd pe alta.  Cu puțină atenție și diplomație, poți transforma și pierdea în căștig, dar trebuie să ai grijă la toate detaliile dacă vrei să faci asta pentru a nu avea de suferit pe termen lung.
 

Săgetător



Începi anul cu entuziasm și cu promisiunea către tine că nu vei repeta greșelile trecutului.
Unul dintre colegi îți îngreunează situația la locul de muncă pe care le vei înțelege în timp. E important să rămâi focusat/ă pe ceea ce ai de făcut și să-ți atingi obiectivele. 
 
  

Capricorn

 

Luna ianuarie este luna ta, din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan financiar! Recunoașterea întregii munci vine abia acum și te bucură nespus. În plus, banul la ban trage. Câștigurile de acum generează alte câștiguri. Vei începe anul cum nu se poate mai bine!
 

Vărsător

 

Schimbarea este cuvântul-cheie al lunii ianuarie pentru tine.
Trebuie să iei o decizie în privința jobului și asta va produce schimbări. Cu o analiză atentă, sinceră și amănunțită, poți alege varianta care să-ți schimbe viața - să-ți dea un restart în carieră și să-și și crească substanțial veniturile.
 
 

Pești

 

Luna începe cu vești bune pentru tine, mai ales dacă ai fost întreprinzător/întreprinzătoare în trecut. La locul de muncă, aștepți o mărire de salariu pe care ai solicitat-o de prea mult timp și se pare că întârzie să apară, dar primești asigurarea fermă că se va întâmpla.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod