Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie: Fecioara descoperă că sufletul pereche era printre prieteni

Mercur continuă să fie retrograd până pe 18 ianuarie. Iată cum va fi luna ianuarie pe plan sentimental pentru fiecare zodie.
Citește previziunile lunii ianuarie și află ce ți-au pregătit astrele pe plan sentimental pentru prima lună a lui 2023!
 
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie
 

Berbec

 
 
În dragoste, începi anul în cel mai bun mod cu putință! Armonia domnește în cuplul tău, dar provocarea supremă este menținerea ei. Trebuie să ai grijă și să fii atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine. Mercur va fi retrograd până pe 18 ianuarie și lucrurile nu vor merge chiar ca unse. Tocmai de aceea trebuie să ai grijă și, foarte important, să nu faci caz din orice. Micile necazuri, întârzieri, neînțelegeri fac parte din ”talentele” lui Mercur retrograd și nu trebuie să le dai apă la moară.
 
Dacă ești singur/ă și în căutarea ”acelei persoane”, prima parte a lunii e departe de a fi prea plăcută. Mercur retrograd își face de cap și în sectorul tău amoros, așa că cel mai bine ar fi să te axezi pe alte lucruri care sunt importante pentru tine și să ai răbdare. După 18 ianuarie, când Mercur schimbă macazul, viața ta sentimentală va cunoaște o înflorire spectaculoasă. Trebuie doar să fii pregătit/ă pentru asta!
 
 

Taur

 
 
Mercur retrograd aduce umbre și în viața de cuplu.
Apar mici neînțelegeri pe teme mărunte, dar care au puterea de a vă afecta la cel mai profund nivel. E important să mențineți un nivel ridicat de comunicare, grijă și atenție la partener/parteneră pentru a evita evenimente neplăcute. După 18 ianuarie lucrurile vor reveni la normal.
 
Nativii sunt printre cei care vor resimți destul de tare influența lui Mercur retrograd, mai ales în prima săptămână a lunii ianuarie. Orice acțiune ați iniția în prima jumătate a lunii se va dovedi sortită eșecului, așa că cel mai bine ar fi să folosești acest timp în interes propriu, pentru dezvoltare personală. Numai așa vei simți că nu e timp pierdut. Finalul lunii ianuarie te va găsi în mare formă. Ultimele zile ale lunii vor fi de neuitat!
 
 

Gemeni

 
 
Mercur retrograd te afectează la fiecare nivel al ființei tale și viața de cuplu este un aspect în care impactul poate fi dramatic. Ai îndoieli în privința partenerului/partenerei mai mult ca niciodată. Fără o gestionare corectă a acestei probleme, puteți ajunge la o criză majoră, peste care puteți trece, dar asta nu înseamnă că nu va lăsa urme. Unele cupluri pot ajunge chiar la despărțire. Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc considerabil spre finalul lunii.
Răbdarea este cuvântul-cheie al acestei perioade.
 
Nativii singuri încep anul cu planuri mari, vor o schimbare la nivel personal a modului în care acționează. Ajungi la concluzia că faptul că ești singur/ă este o consecință a comportamentului tău și vrei să faci mici schimbări. În primul rând, îți vor prinde bine și pe alte planuri și e indicat să fii deschis/ă spre schimbare. Spre finalul lunii vei avea ocazia să și ”exersezi” aceste mici schimbări, când vei cunoaște pe cineva nou și va trebui să treci la acțiune.
 
 

Rac

 
 
Iubești cu toată ființa ta și dai dovadă de cea mai mare putere de sacrificiu pentru persoana de lângă tine, dar în cuplu este nevoie de doi. Nu poți face tu singur/ă totul, cuplul se bazează pe două persoane. Te vei simți singur/ă și abandonat/ă la începutul lunii. Vei avea impresia că totul stă pe umerii tăi, iar partenerul/partenera îți sporește această impresie. Dacă analizezi cu atenție, ai să vezi cum stau lucrurile, de fapt, și să ai o discuție cel/cea alături de care ai pornit la drum.
 
Racii singuri se bucură de succes la sexul opus și ar trebui să aprecieze asta. Prima parte a lunii va fi destul de dificilă, iar Mercur retrograd nu dă voie relațiilor să se dezvolte sănătos, așa că cel mai bine e să lași lucrurile în voia lor și să-ți stăpânești tendința de a prelua inițiativa cu hotărâre.
E mai înțelept să aștepti. Ultima parte a lunii va fi dedicată deciziilor legate de o persoană pe care au cunoscut-o recent: îi dai sau nu o șansă?
 
 

Leu

 
 
Pe plan sentimental, Leii care sunt într-o relație trec printr-o etapă care are menirea de a reașeza lucrurile din temelii. Mercur retrograd te atinge și pe tine și aduce pe masă schimbări care necesită discuții complicate. Decizi să fii extrem de sincer/ă în privința termenilor acestei relații, îți spui cu nonșalanță așteptările, la fel cum îți expui și oferta. Știi cu ce vii în această relație și știi ce vrei, iar pentru tine lucrurile par simple. E important de văzut și care este părerea partenerului/partenerei. Vă va prinde bine această discuție pentru că lucrurile par să se sudeze între voi. Finalul lunii vă rezervă câteva zile magice.
 
Leii singuri au un start dificil în dragoste în ianuarie. Sărbătorile i-au atras spre melancolie și ianuarie începe cu o perioadă în care îți dedici timpul analizei trecutului. Este un exercițiu util de fiecare dată și îți va prinde bine pentru viitor. Finalul lunii ianuarie îți rezervă surprize. S-ar putea să cunoști pe cineva și luna iubirii să te găsească cu fluturi în stomac.
 
 

Fecioară

 
 
Pe plan sentimental, viața ta e cam zbuciumată la începutul anului.
Unii nativi se gândesc serios să facă următorul pas în relație, pe când alții au nevoie să discute din nou termenii relației și asta îi va duce în ape tulburi. Mercur retrograd are talentul de a scoate secrete la suprafață și aceste discuții nu fac decât să scoată la iveală lucruri deranjante. În orice caz, această discuție trebuie să aibă loc pentru a clarifica direcția în care se îndreaptă relația ta.
 
Dacă ești singur/ă și în căutarea sufletului pereche, s-ar putea să ai surpriza să-l descoperi pe lângă tine. Este vorba despre o persoană care era demult în anturajul tău, dar nu privit-o niciodată cu alți ochi. De data aceasta, alți ochi ți se deschid și vei fi uimit/ă de compatibilitatea dintre voi. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod