Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie: Fecioara descoperă că sufletul pereche era printre prieteni

 
Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie

 

Balanță

 
 
Pe plan sentimental, Balanțele care sunt implicate într-o relație au de trecut câteva obstacole. Mercur retrograd este un maestru al schimbărilor bruște și secretelor scoase la iveală, așa că, în cuplul tău, s-ar putea să apară abia acum o situație din trecut pe care o considerai încheiată. Fie este vorba de o aventură a ta sau a partenerului/partenerei, fie despre niște bani cheltuiți în mod eronat, cert e că aceste lucruri se află acum și atmosfera nu va fi deloc plăcută. Spre finalul lunii, lucrurile vor începe să se liniștească încet-încet.
 
Balanțele singure au parte de surprize frumoase provenite din situații neplăcute. O avarie, o ceartă, un accident sau o schimbare de planuri de la începutul lunii s-ar putea să te conducă spre o persoană nouă, de care vei fi uimit/ă și te vei lăsa cucerit/ă.

 

Scorpion

 
 
În viața de cuplu, ai de traversat o perioadă destul de grea și cu multe piedici, dar ești favorizat de astre, așa că orice conflict ai avea, se va încheia în favoarea ta.
Partenerul/partenera va avea să-ți reproșeze lucruri din trecut și asta nu îți va face deloc bine pentru că tu nu ești omul trecutului, ție nu îți place să trăiești în trecut. Vei reuși să-l/o faci să înțeleagă că aceste discuții sunt inutile și pacea va reveni între voi.
 
Scorpionii singuri sunt orientați spre succes și caută o persoană alături de care să evolueze, poate chiar una care să-i ajute substanțial în această evoluție. Practic, caută o partidă bună cu care să câștige pe toate planurile.
 
 

Săgetător

 
 
Pe plan sentimental, unele probleme din familie se resfrâng și în viața de cuplu și asta strică atmosfera și duce la discuții neplăcute cu partenerul/partenera. Mercur retrograd vine cu schimbări bruște și vești zguduitoare și va trebui să faceți față acestor provocări. Pentru voi, ianuarie va fi luna compromisului dacă vă doriți ca relația să meargă mai departe.
 
Săgetătorii care sunt singuri și în căutarea persoanei potrivite sunt dispuși să caute oriunde, dar persoana potrivită pentru ei nu se află acolo unde cred ei că ar fi.
Finalul lunii le rezervă unora dintre nativi o surpriză de proporții și le scoate în care sufletul pereche atunci când se așteaptă cel mai puțin.
 
 

Capricorn

 
 
În viața cuplu, în prima parte a lunii, Capricornii se simt neînțeleși și de aici apar discuții în contradictoriu cu partenerul/partenera, discuții care nu-i sunt deloc pe plac Capricornului. Vrea ca persoana de lângă el să fie prima care îl înțelege cel mai bine, iar în situația de față nu se întâmplă asta și se simte complet abandonat. Spre finalul lunii, lucrurile încep să se îmbunătățească și pare să ajungeți din nou la un numitor comun.
 
Capricornii singuri sunt nestatornici, deși caută cu disperare statornicia. Mercur retrograd le aduce ceva probleme în viața personală și le îngreunează căutările, dar au parte de distracție și asta e ceea ce îi satisface.
 
 

Vărsător

 
 
În viața de cuplu, se apropie momentul unei decizii, iar Mercur retrograd duce la un nivel superior acest aspect.
O schimbare majoră e pe cale să se întâmple în viața Vărsătorilor, iar aceasta poate afecta profund relația dintre voi. Din păcate, nu aveți cum să o evitați. Tot ceea ce puteți face este să încercați să o faceți cât mai ușoară - o comunicare deschisă între voi, poate fi de ajutor. Important e să vă păstrați calmul.
 
Vărsătorii singuri traversează o perioadă dominată de confuzie. Începutul de lună este greoi, iar Mercur retrograd nu face decât să pună bețe-n roate. În a doua jumătate a lunii, pare să-ți revină și cheful de viață și să ți se clarifice și așteptările pe care le ai. Nu uita că pentru a găsi ceea ce-ți dorești, trebuie să știi exact ce-ți dorești!
 
 

Pești

 
 
Pe plan sentimental, în viața de cuplu domnește liniștea, dar exact asta pare să nu te mulțumească. Te gândești serios, de ceva timp, dacă ai făcut alegerea corectă în privința persoanei care e lângă tine acum.
Ai mari îndoieli legate de viitorul vostru împreună și vrei să reglezi lucrurile. Sfatul astrelor este să nu iei decizii cu Mercur retrograd, așa că încearcă să ai răbdare.
 
Peștii singuri au parte de surprize plăcute pe plan sentimental abia din a doua jumătate a lunii. Persoane interesante le ies în cale la tot pasul așa că tot ceea ce trebuie să facă este să aleagă și să-și încerce norocul.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod