Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 august. Berbecul va fi ispitit

Berbecul va fi ispitit în această săptămână și problemele în cuplu ar putea să apară.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Principala durere de cap în aceste zile este aspectul sentimental.

Te va afecta mai ales dacă ai un partener de mult timp de care nu ai de ce să te plângi, cu excepția faptului că în timp relația voastră a devenit o rutină.

În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea. Această atracție puternică poate pune în pericol ceea ce ai acum. Gândește-te bine pentru că dacă ceva se sparge nu vei putea să-l lipești la loc.

Citește și: 5 zodii care adoră să flirteze indiferent dacă sunt singure sau au o relație cu cineva

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te trezești într-o situație care te va stresa.

Dacă ești convins/ă că ți-ai găsit jumătatea și vrei să-ți consolidezi relația, s-ar putea ca partenerul/a de viață să vrea să o lase mai moale, iar asta te deranjează. Nu este din cauza ta, e posibil să aibă alte probleme de rezolvat. Înarmează-te cu răbdare!

Dacă ai început recent să te întâlnești cu cineva și vezi în el/ea atitudini care nu-ți plac, începe să te gândești serios la schimbarea cursului!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În domeniul sentimental, dacă ești într-o relație, aceasta are o bază solidă și se bucură de multă dragoste.

Cu toate acestea, se pare că rutina și responsabilitățile din alte planuri ți-au transformat intimintatea într-un dezastru.

Schimbă lucrurile, reaprinde focul! Acest lucru va necesita ceva efort, dar este necesar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În domeniul sentimental te așteaptă niște zile oarecum conflictuale, dar dacă adopți o atitudine corectă, vei putea depăși totul cu succes.

Dacă în ultima perioadă te-ai simțit dezamăgit de anumite detalii la partenerul/a de viață, se va întâmpla în aceste zile ceva care te va face să vezi clar ce decizie trebuie să iei.

Dă-i libertate și lasă-l să fie așa cum este!

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea, ai parte de liniște și relaxare și, cu siguranță, persoana de lângă tine favorizează acea stare de bine de care nu te-ai bucurat întotdeauna.

Evaluează dacă această relație merită să fie dusă la următorul nivel și dacă ajungi la concluzia că da, nu mai pierde niciun minut.

Vei crește atât personal, cât și pe alte planuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește dragostea, această săptămână poate fi decisivă, atât pentru consolidarea relației, cât și pentru schimbarea cursului. Orice ai decide va avea succes.

Dacă ești singur/ă, astrele nu sunt prea darnice cu tine și te lasă să rămâi în aceeași situație, fără drept de apel.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În domeniul sentimental, poate că ai fost purtat/ă de gelozie. Frica de a pierde persoana iubită te face să-ți imaginezi lucruri care nu există în realitate. Dacă te recunoști în această descriere, încetează să o mai spionezi și să fii mereu deasupra ei sau o vei pierde pentru totdeauna.

Dar, de asemenea, s-ar putea să fii o Balanță care este foarte îndrăgostită și dispusă să facă orice pentru a oferi partenerului/ei ceea ce își dorește.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te întâlnești cu cineva, dar nu ai fost prea clar/ă cu privire la sentimentele tale, săptămâna aceasta ți-ar putea da un ultimatum, s-a săturat de incertitudine.

Nu îți fie teamă să faci un pas înainte, momentan astrele sunt de partea ta. Dacă lucrurile nu mai merg, poți oricând să te întorci.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, totul merge bine, dar încearcă să îmbunătățești comunicarea cu partenerul/a de viață sau riști să creezi neînțelegeri.

Dacă ești singur/ă, încearcă să socializezi mai mult cu acele persoane pe care nu le poți privi drept parteneri/e, exact de acolo va veni surpriza!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, este timpul să repari tot ce schiopăta în relație. Vorbește mai mult cu partenerul/a de viață și bucură-te de cât mai mult timp liber alături de el/ea.

Dacă ești singur sau implicat/ă de curând într-o relație, nu îți face speranțe că lucrurile vor decurge așa cum visezi. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei simți că ceva lipsește din viața ta și că acest gol nu poate fi umplut de nicio relație superficială, oricât de distractivă ar fi. A sosit momentul să construiești ceva mai profund.

Dar dacă ești într-o relație și cumva te simți în continuare singur/ă, s-ar putea să concluzionezi că aveți priorități sau moduri diferite de a vedea viața. Clarifică acest aspect cât mai curând posibil.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu te teme că această iubire care se află în fața ta te va face să suferi, deoarece te va face extrem de fericit/ă.

Dacă ai un partener, pentru ca săptămâna aceasta să fie fantastică, evită discuțiile prostești.

Mai bine transformă toată disputa în pasiune și eliberează-te de tensiuni în alt mod.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod