Horoscopul dragostei pentru săptămâna 30 mai- 5 iunie. Taurul trebuie să aibă încredere în instinctele sale

Taurul trebuie să aibă încredere în instinctele sale în ceea ce privește o potențială relație.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Energiile astrale din această săptămână ajută la construirea unei punți între tine și cineva special. Poate că nu ați avut prea multe șanse să vorbiți și, probabil, doar v-ați admirat unul pe celălalt de la distanță.

Cu toate acestea, cu binecuvântarea lui Cupidon, ai putea să obții mai mult decât ți-ai propus și, cu siguranță, nu vei avea motive să te plângi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Uneori este posibil să ne conectam cu cineva de care știm că ne putem îndrăgosi pe loc. Cu aspectul astral actual în joc, ai putea avea o astfel de experiență dacă petreci mult timp pe rețelele sociale în această săptămână.

O persoană, în special, va ieși în evidență și se va diferenția de ceilalți și, de asemenea, te va atrage foarte, foarte mult.

Ai încredere în instinctele tale cele mai profunde și vezi unde poți ajunge!

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Scorpionul trebuie să deschidă larg ochii

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Energiile astrale din această săptămână s-ar putea să nu ofere stimularea emoțională de care ai nevoie pentru o relație romantică, dar cel puțin te vor ajuta să înțelegi cum funționează cel/cea de lângă tine.

Conversațiile pe care le ai cu persoana iubită s-ar putea să te conducă în câteva domenii foarte interesante și, cu siguranță, unele pe care nu le-ai luat în considerare anterior. Vei avea mult de gândit!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta nu va fi prea pasională, ci mai degrabă vei avea șansa de a iniția o conversație și de a pune anumite întrebări discrete despre oricine te interesează.

Energia astrală actuală încurajează comunicarea cu toți cei din jur.

Dacă ești deja într-o relație stabilă, atunci acest lucru o va înviora. Dacă ești în căutarea dragostei, te vei distra de minune să cunoști pe cineva nou.

Leu(22 iulie - 22 august)

Energiile astrale din această săptămână te încurajează să te concentrezi mai puțin pe încercarea de a atrage o anumită persoană prin evidențierea frumuseții și a siluetei tale perfecte și mai mult pe dezvoltarea unei game mai extinse de interese.

Acest lucru ar putea înseamna că poți vorbi despre o varietate de probleme care anterior ar fi însemnat puțin sau nimic pentru tine.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci hrănește-ți mintea și socializează virtual.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se întâmplă multe în această săptămână. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a stabili comunicarea cu tot felul de oameni și pentru a face progrese semnificative în cadrul anumitor relații.

Dacă ai o relație stabilă, atunci acest lucru îți va crește cercul de prieteni.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci acesta este un aspect foarte promițător, deoarece alții sunt mai deschiși decât de obicei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că există o atitudine puțin mai relaxată și orice conversații intime se vor concentra pe discutarea celor mai recente și fierbinți subiecte, care vor include, de asemenea, un pic de bârfă.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci atingerile ușoare sunt cele care te ajută să câștigi teren. Nu țâșni dintr-odată, deoarece acest lucru ar putea speria și dezamăgi persoana pe care ai pus ochii. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă plănuiești o întâlnire virtuală în această săptămână, atunci s-ar putea să fii îngrijorat/ă că ar putea fi ceva puțin prea banal sau prea bun pentru a fi adevărat.

Interacțiunea actuală a energiilor astrale s-ar putea să nu încurajeze cea mai pasională conversație pe care ai avut-o vreodată, dar dacă îi dai timp, s-ar putea să te trezești îndrăgostit/ă. Mergi ușor, ușor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Energia astrală din această săptămână îți oferă posibilitatea de a gusta ce e mai bun fără a fi nevoie să mânânci întregul desert.

Dacă există cineva pe care ai pus ochii de ceva vreme, atunci vei avea șansa de a vorbi cu el și de a afla destul de multe. Apoi, poți decide dacă vrei să continui sau să fugi din calea persoanei respective.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei bucura de energia rezultată din alinierea astrelor din această săptămână. Aceasta încurajează socializaeea în orice mod posibil. Prin urmare, ar putea fi un moment ideal pentru a organiza un eveniment pe care îl ai de mult timp în vedere.

Este posibil ca dragostea să nu te facă să fii prea îndrăzneț/eață, dar poți descoperi că o conversație cu o persoană specială te poate face să îți dorești să vrei să afli mai multe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Configurația astrală din această săptămână implică faptul că ai șansa de a-ți testa teoriile despre acea persoană foarte atractivă.

Poți decide apoi dacă să pui presiune pentru a-i atrage atenția sau dacă să o lași definitiv în pace.

Cheia pentru a face alegerea corectă constă în puterea ta de conversație și în capacitatea ta de a evalua exact cum stau lucrurile cu câteva cuvinte bine alese.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Acesta este un moment minunat pentru a-ți extinde cercul social și pentru a încerca să te conectezi cu cei care au aceleași idei și concepții de viață ca și tine.

Energia astrală din această săptămână indică faptul că o anumită întâlnire virtuală te poate impresiona într-un mod plăcut, deoarece persoana respectivă are o mulțime de cunoștințe și de multe alte atribute atractive.

Conversația inteligentă este modalitatea de a face progrese rapide și sigure în dragoste. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod