Horoscopul banilor pentru săptămâna 30 mai-5 iunie. În cazul Berbecului, succesul nu este departe

În cazul Berbecului, succesul nu este departe în ceea ce privește banii și cariera.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îți oferă o bază solidă pe care să îți construiești visurile legate de bani. Cu toate acestea, ele îți deschid și ochii cu privire la cei apropiați și te obligă să te gândești la modul în care contruibuie fiecare la viața ta.

Dacă nu este suficient, să-i lași pe unii dintre ei să plece poate fi biletul tău către o fericire mai mare.

Între timp, îți expui ideile, produsele  și serviciile unei baze mai mari de clienți. Succesul nu este departe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu este suficient să faci economii în acest moment. Ești isteț/eață, uneori viclean/eană, mai ales când vine vorba e bani. Prin urmare, folosește-te de influențele astrale din această săptămână pentru a avansa cu obiectele în carieră, profitând de noi oportunități în viața profesională.

Asigură-te doar că slujba ta este stabilă înainte de a investi totul în ea. Uneori lucruri se pot schimba atât de repede încât structura unei afaceri nu poate ține pasul. Protejează-ți interesele cu orice preț!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te susțin și îți încurajează curiozitatea în ceea ce privește banii.

Asigură-te că nu vei cheltui prea mult pentru a obține sau a păstra dragostea cuiva. Menținerea bugetului poate arăta, de fapt, mai mult din adevărata ta latură iubitoare.

Un accent pus pe călătorie, spiritualitate și învățare arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca posesiunile. 

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Scorpionul trebuie să deschidă larg ochii

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei simți destul de special/ă în această săptămână.

Aceasta este o săptămână foarte bună pentru a explora cum să-ți îmbunătățești situația financiară.

Astrele îți cer să găsești o nouă modalitate de a-ți folosi creativitatea și să cheltui pentru familie, copii și persoana iubită. Ai muncit destul de mult și este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cheltuielile asociate cu locuința ta pot fi mai mari decât te-ai fi așteptat în această săptămână.

Este posibil să fie nevoie de unele ajustări ale bugetului tău, deoarece descoperi că reparațiile costă mai mult decât merită.

Decât să fii copleșit/ă sau supărat/ă, mai bine te-ai gândi că oricum vei reuși să îți achiți datoriile existente. Știi că asta se va întâmpla!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Accentul este pus viața sentimentală în această săptămână. Nu este momentul să te concentrezi pe bani, nu la început.

S-ar putea să descoperi că problemele legate de bani apar în timp ce te apropii de acea persoană specială. Este important să te asiguri că tu și persoana de lângă tine sunteți pe aceeași lungime de undă.

Astrele te ajută să-ți expui calm și clar poziția în problemele legate de bani și să ajungeți rapid la o soluție reciproc profitabilă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mult mai permisiv/ă față de latura ta neconvențională, mai ales când vine vorba de cuvinte și idei.

Distracția, familia și dragostea sunt cele mai importante în mintea ta, dar aspecte precum lipsta banilor îți poate afecta viața personală.

Relaxează-te, e dreptul tău și meriți, însă nu uita să revii rapid asupra problemelor cu care te confrunți pe plan profesional și financiar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sfatul astrelor din această săptămână este să ai răbdare.

Subconștientul tău poate primi semne de la ghizii tăi spirituali și de la îngerii tăi păzitori și nu toate vor avea sens.

Ai puterea de a comunica ceea ce vezi pentru distracție și profit. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să faci o alegere importantă. Astrele vor să comunici pentru a trăi mai bine. De asemenea, să încorporezi mai mult scris, vorbit, predare și învățare în munca ta.

În același timp, o nouă energie vine în sectorul tău social, zguduindu-l destul de serios. Oamenii rămași vor fi cu certitudine cei care te-au susținut.

Banii vin atunci când ești fidel cu tine însuți și cu obiectivele tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei primi și vești bune și vești rele în ceea ce privește viața ta financiară.

Dacă ai fost fidel obiectivelor tale și ai respectat  bugetul, această săptămână îți va oferi noi oportunități de a câștiga mai mulți bani.

Dacă ai cheltuit în exces, schimbările bruște și poate neașteptate în carieră ar putea însemna că lucrurile pe care ai contat pentru a-ți acoperi facturile ar putea să dispară. Economiile te pot ajuta să treci peste această perioadă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână a contradicțiilor pentru tine. Astrele îți permit să devii mai încrezător/oare în cine ești și cum te prezinți în lume.

Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile pentru familie, romantism și copii nu sunt un lucru rău decât dacă te lasă cu cardurile complet goale.

Respectarea unui buget arată cât de mult îți pasă de viitor.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Situația ta financiară poate să nu fie exact ceea ce îți dorești, dar influențele astrale din această săptămână îți ridică moralul.

Un accent pe viețile trecute și pe karmă te îndeamnă să fii atent/ă la felul în care te comporți, mai ales când vine vorba de cuvintele tale, car pot răni grav.

Între timp, banii intră atunci când exploatezi investițiile și proprietățile comune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod