Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Scorpionul trebuie să deschidă larg ochii

Scorpionul trebuie să deschidă larg ochii cu privire la o nouă relație.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai pe cineva, relația cu persoana respectivă va fi dificilă. Se anunță controverse, lupte și blocaje. Nu veți reuși să vă puneți de acord nici la cele mai mici lucruri, așa că s-ar putea produce o distanță pe care dacă nu o remediați, ar putea fi foarte periculoasă. Nu lua nicio decizie pe care să o regreți mai târziu. Lasă furtuna să treacă!

Dacă ești singur/ă, va fi o luna în care te vei dedica mai mult prietenilor decât iubirii. 

Citește și: Compatibilitate. Relația dintre femeia Berbec cu bărbații din fiecare zodie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, deși nu vei fi scutit/ă de dispute, vei avea o lună fericită per total.

Nu este o lună bună pentru logodne, nunți sau urmași, așa că nu te grăbi să iei decizii, pentru că ai putea greși. Doar bucură-te de iubire și de viață.

Dacă ești singur/ă, poți să cunoști pe cineva și să te îndrăgostești. Trăiește relația fără constrângeri, și cu libertate. Dacă nu ai ajuns să-l cunoști pe acel cineva, distrează-te bine cu prietenii tăi. Nu îți vor lipsi admiratorii/oarele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești într-o relație, va fi o lună în cate te vei bucura de persoana iubită, te vei simți mai romantic/ă și vei dori să împărtășești cu ea succesele tale.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună interesantă în ceea ce privește sexul opus. Prin intermediul muncii tale vei întâlni pe cineva special cu care poți începe o relație.

Cei dintre voi care nu vor interacționa cu multe persoane în mediul profesional ați putea avea unele relații sporadice în exterior.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu, relația ta va fi idilică. Te vei bucura din plin de înțelegere, dragoste și sprijin reciproc.

Dacă ești singur/ă, vei trăi una dintre cele mai distractuve luni. Vei primi invitații de la tot felul de oameni. Sexul opus va fi atras de prietenia și atractivitatea ta sexuală. Vei avea de ales și te vei simți flatat/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va continua să meargă bine. Intenția ta este să trăiești în pasiune și înțelegere. Dragostea va fi reciprocă și ai parte de devotament.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună în care sexul opus va fi înnebunit după tine și te va urma la orice pas. Vei ieși cu aproape toți care te invită, cu scopul de a-i cunoaște. Fie vei alege pe cineva de cursă lungă, fie te vei distra. Te vei lăsa iubit/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va fi romantică și pasională. Totul va fi perfect, ceea ce ai visat mereu.

Dacă ești singur/ă, cineva din trecutul tău va apărea în viața ta și te vei întoarce la el. S-ar putea ca această persoană să vină prin intermediul familiei tale.

Ar putea fi și un străin care îți amintește de fostul/fosta. Persoana care te va face să te îndrăgostești va fi foarte spirituală și te va introduce într-o lume fascinantă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește relația de cuplu în care ești implicat/ă în prezent, vestea proastă este că partenerul/a de viață se va îndepărta de tine. Îți vei da seama pentru că începe să se învârte în alte cercuri decât tine.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva special de care te vei îndrăgosti departe de mediul tău obișnuit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai un/o partener/ă, vei avea parte de o lună romantică și fericită. Dacă ești singur/ă, te poți îndrăgosti luna aceasta! Ar putea fi vorba despre cineva care are legătură cu munca ta: un coleg, un șef, un furnizor...

Ai grijă pe cine alegi! Poate te lași impresionat/ă de fizicul persoanei respective și nu îți dai seama de cum e cu adevărat. Dacă începi o relație, deschide ochii larg înainte de a dărui trup și suflet.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, decibelii iubiri sunt mai mici și poți analiza relația la rece. Este un moment bun să faci schimbările pe care le consideri oportune, astfel încât relația să funcționeze așa cum crezi că ar fi mai bine.

Dacă ești singur/ă, dragostea plutește în aer și vei întâlni mai multe persoane care îți vor plăcea și cu care vei avea relații pasagere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, totul va rămâne la el dacă ți se pare că e bine așa cum este. Dacă crezi că relația actuală nu te face fericit/ă, vei avea libertatea de a schimba acest lucru. Pornești în căutarea fericirii tale!

Dacă ești singur/ă, iunie va fi o lună în care vei fi deschis/ă să cunoțti oameni noi, să te îndrăgostești și să începi o relație atât timp cât apare acea persoană asemănătoare cu tine care știe să te cucerească. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația va fi bună, stabilă și plină de înțelegere. Te vei simți fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Iubirea nu va apărea în viața ta, dar vei avea destule de făcut cu care să-ți ocupi timpul și mintea.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ai o relație, va trebui să depui eforturi pentru a fi bine și pentru a face lucrurile din cuplu să funcționeze. Te vei simți puțin nesigur/ă în privința sentimentelor tale. Este mai bine să nu iei decizii chiar acum. Gândește-te bine și luna viitoare vei vedea ce este de făcut.

Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru a te implica într-o relație, dar vei întâlni oameni care te vor încărca spiritual și alături de care te vei distra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod