Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 octombrie. Taurul va trebui să își controleze tendința spre conflict

Taurul va trebui să își controleze tendința înnăscută spre conflict în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va fi oarecum dificilă pentru acei nativi care își pun la loc bucățile din viață, mai ales după o lungă relație care s-a destrămat și încheiat.

Vei avea multe semne de întrebare, nu știi exact ce nu a mers bine sau ce va urma de acum înainte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Va trebui să îți controlezi tendința înnăscută spre conflict în această săptămână. Crezi că oamenii din jurul tău, inclusiv partenerul/a de viață sau pretendentul tău încearcă să profite de bunele tale intenții.

Și, în realitate, nimic din toate acestea nu se întâmplă. Vezi fantome care te bântuie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele favorizează o mai bună înțelegere și comunicare în viața ta de cuplu. Dacă ai o relație de lungă durată, dialogul cu persoana iubită se va îmbunătăți simțitor.

Dacă ești singur/ă, ratezi șansa de a cunoaște pe cineva interesant. Acest lucru se întâmplă din cauza refuzului tău de a te deschide din nou în fața iubirii din cauza unei decepții recente.

Citește și: Cum le place zodiilor să-și petreacă timpul liber. Berbecul e super activ, Taurul alege relaxarea

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te afli într-un moment complicat al vieții tale, mai ales pentru că simți că nu îți ajunge timpul. Așadar, îți va fi dificil să-i oferi partenerului/ei de viață tot ceea ce așteaptă de la tine.

Aici este vorba de acel răsfăț și mângâieri, nu despre responsabilitățile pe care le presupun familia și copiii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi stimulat/ă mai mult intelectual decât sentimental de către persoana iubită în această săptămână. Vei dori să visezi cu voce tare alături de partener/ă despre viitorul vostru comun.

Figura maternă sau un frate îți vor transmite vești pozitive care vor avea loc în familia ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vrei să te faci remarcat/ă în societate. vrei să atragi atenția toturor, mai ales dacă ești singur/ă și disponibil/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, sarcina ta va fi să-ți faci partenerul/a să se reîndrăgostească de tine și, astfel, să menții flacăra iubirii aprinsă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei începe săptămâna foarte concencetrat/ă pe viața ta sentimentală. Vei simți nevoia să-ți satisfaci relația și partenerul/a de viață.

Cu toate acestea, va veni și o analiză care va servi la îmbunătățirea vieții tale amoroase.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele te vor ajuta în această săptămână să descoperi orice neregulă și minciună care s-a petrecut în ultimul timp în viața ta sentimentală. E posibil să primești dovezi cu privirea la infidelitatea partenerului/ei de viață.

Afli ce ți s-a ascuns până acum și, mai ales, iese la suprafață ceea ce ai decis să nu vezi și să nu recunoști. Fii recunoscător/oare pentru adevăr, chiar dacă te doare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei înceta să lupți, să reziști să mergi contra curentului.

Această acceptare a circumstanțelor vieții așa cum sunt și faptul că începi să te lași dus/ă de val, va putea fi începutul unui nou flux în viața ta amoroasă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Întâlniri și clipe mai bune cu o persoană dragă regenerează o legătură emoțională care părea că s-a pierdut în timp și totuși dă semne că e intactă.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva care ți se va părea atractiv la început, dar care te va dezamăgi mai mult și mai mult pe măsură ce îl cunoști mai bine. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Deși uneori perfecționismul te poate determina să rănești o altă persoană prin critica și judecata ta nu tocmai constructive, astrele te vor ajuta să scapi cu bine. Relația în care ești implicat/ă va fi foarte positivă.

Dacă ești singur/ă, se prevede o întâlnire neașteptată, într-un cadru mai mult sau mai puțin intim, care va scoate tot ce e mai bun din tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă îți dorești ceva, vei merge până în pânzele albe pentru a-l obține. Poate fi vorba despre căsătorie, despre un copil, o locuință sau un animal de companie.

Cu toate acestea, deși tu poți avea aproape orice de una/unul singur/ă, acum trebuie să faci o echipă cu partenera/ul de viață. Veți ajunge la un numitor comun până la urmă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod