Horoscopul banilor pentru săptămâna 25-31 octombrie. Vești bune și un nou loc de muncă pentru Taur

Taurul va primi vești bune în această săptămână în ceea ce privește șansele de îmbunătățire a situației sale financiare.Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi foarte creativ/ă și vei da o viață nouă multor obiecte care sunt în jurul tău și pe care alții le-ar considera gunoi.

Practic știi să faci bani din orice și profiți de orice ocazie pentru a nu mai face achiziții noi pentru casă sau pentru îngrijirea personală.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele te vor ajuta să îți găsești un al doilea loc de muncă. Acest lucru îți va permite să câștigi un pic mai mulți bani pentru a-ți stabiliza conturile și situația financiară, în general.

Vei avea suficientă energie pentru a munci și pentru a-ți atinge scopurile. 

Citește și: Cum le place zodiilor să-și petreacă timpul liber. Berbecul e super activ, Taurul alege relaxarea

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai putea avea unele probleme la locul de muncă în această săptămână. E posibil să pierzi unele date din cauza defecțiunilor tehnice, iar consecința poate fi ratarea unor afaceri profitabile.

Încearcă să îți faci copii de rezervă pentru a evita aceste neplăceri și complicații. Ai putea rata șansa de a-ți îmbunătăți situația financiară dintr-o prostie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimeni nu-ți va oferi nimic în această săptămână. Va trebuie să lucrezi foarte mult și din greu pentru a obține ceea ce îți dorești.

Răbdarea ta se poate epuiza uneori, iar îngrijorările se vor multiplica.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei primi vești bune la locul de muncă în această săptămână. Poate fi vorba despre un acord foarte important și mult așteptat, găsirea unui loc de muncă, o promovare, toate pentru că ai muncit din greu.

În ceea ce privește banii, vei fi zgârcit/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viitorul tău profesional și financiar nu arată prea luminos. Este dificil să prezici ce se va întâmpla în zilele următoare în cadrul profesiei tale.

Vei scăpa de rutină și vei readuce la viață vechi proiecte. Unele dintre ele sunt promițătoare, dar e nevoie de răbdare pentru a le pune în valoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă, săptămâna aceasta va fi probabil un înainte și un după pentru mulți nativi. Unii își vor schimba locul de muncă, alții vor prospera în cadrul companiei în care activează.

Ideea este că, indiferent de situație, e rost de mai mulți bani, de confort, de răsfăț și împlinire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere profesional, aceasta este o perioadă de mare provocare pentru tine. Va trebui să arăți cât de capabil/a ești de a face eforturi pe care nu ți le-ai imaginat niciodată.

Ai nevoie de bani mai mult ca oricând, așa că sacrificiile sunt singura ta șansă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Profesional, cel mai important lucru în această săptămână este faptul că primești o mulțime de încurajări. Aceste șuturi de la spate te vor ajuta să îți stârnești ambiția.

Situația financiară nu este îngrijorătoare, dar știi că poți câștiga mai mult și o vei face.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai putea avea noroc dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă. Ai nevoie de mai mulți bani pentru a te întreține, deoarece situația ta financiară s-a înrăutățit mult în ultima perioadă.

Cu toate acestea, ai sesizat la timp și ești determinat/ă să schimbi situația pentru tine și familia ta. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În domeniul profesional, îți vei face relații noi și pozitive. Cât de curând vei înregistra progrese importante la locul de muncă sau în afaceri.

Odată cu acest succes, va veni și o îmbunătățire simțitoare a situației tale financiare, dar trebuie să ai răbdare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu vor exista schimbări ale situației tale financiare în această săptămână. Dar, ai în minte planuri și idei grozave de creștere a veniturilor în viitorul apropiat.

Cei mai norocoși nativi vor primi o moștenire din partea unei rude pe care nici nu au întâlnit-o vreodată. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod