Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16-22 ianuarie. Partenerii Gemenilor vor mai multă libertate și înțelegere

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă per total lucrurile merg bine între tine și partenerul/a de viață, pot exista certuri între voi din cauza unei perspective diferite.

Prin urmare, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult cu acesta/aceasta pentru a clarifica lucrurile. Acest lucru v-ar ajuta să vă înțelegeți mai bine și v-ar face relația mai puternică.

Este foarte important să comunici corect și să fii atent/ă la ceea ce spui și la planurile pe care le faci. Gândește-te bine înainte de a-ți lua angajamente față de cineva, deoarece acestea sunt foarte importante pentru a construi o relație de dragoste fericită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna va avea un efect optimist asupra ta și îți va aduce fericire și succes în ceea ce privește viața amoroasă.

Partenerul/a de viață ar fi mai relaxat/ă în jurul tău atunci când i se va oferi puțină intimitate și spațiu și ar trebui să adopți acest mod de gândire.

Toleranța și răbdarea pot fi necesare în viața amoroasă. Este mai bine să eviți greșelile făcute în trecut și să eviți orice discuție despre aceste greșeli, deoarece ar menține liniștea în relația ta și te-ar proteja de dezacorduri nejustificate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți recomandă să îți controlezi agresivitatea și să eviți să dai răspunsuri rapide și acide în cuplu. Poate că partenerul/a de viață are nevoie de mai mult spațiu, așa că este mai bine să eviți certurile pentru ca lucrurile să meargă mai ușor.

Chiar dacă nu îți place ce auzi sau nu îți pică bine, poate că problema este la tine, nu la cel de lângă tine. Este important să faci ceea ce simți, dar la fel de important este să îți lași și persoana iubită să facă ceea ce își dorește.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pot exista anumite conflicte cu partenerul/a de viață în această săptămână. Conflictele din orgoliu sau așteptările prea mari ar putea tensiona relația.

Dacă ești singur/ă, ascultă de sfaturile prietenilor și ieși mai mult. Socializarea te va face să te simți mai bine și îți poate aduce și pe cineva special în viața ta. Dacă îți dorești să ai un/o partener/ă, acum e necesar să îl/o cauți, deoarece nu va veni el/ea la tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ți se poate face o propunere romantică neașteptată. Astrele anunță o întinerire a vieții tale amoroase și îți pot aduce o relație secretă.

De asemenea, poți pleca alături de partener/ă într-o călătorie. Doar voi doi!

La fel, ți se sugerează să menții un echilibru adecvat între viața personală și cea profesională pentru a te bucura de ce îți oferă viața.

Dacă ești în plin proces de divorț, poți avea succes.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei acorda mai multă atenție vieții tale de cuplu în această săptămână. Se poate ca un eveniment neplăcut sau o ceartă pasională ți-a adus relația într-un punct în care nu voiai să ajungi, dar de care te temeai în subconștient.

Dacă ai copii, posibil să ai emoții cu privire la o analiză pe care o aștepți. Cu toate acestea, suspansul e mare, dar rezultatul va fi grozav.

Dacă ești singur/ă, încearcă să nu îți mai plângi de milă, ci să acționezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi mai activ/ă în sfera socială. S-ar putea să dai de vechi prieteni.

De asemenea, s-ar putea să auzi niște vești încurajatoare legate de familie. Săptămâna aceasta vei putea atrage oamenii la tine datorită carismei și atitudinii tale optimiste.

Prin urmare, este posibil să începi să te întâlnești cu cineva. Dar tu vei alege dacă să se întâmple asta.

Cu toate acestea, fii precaut/ă, deoarece vei fi expus/ă emoțional.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești îndrăgostit/ă de cineva? În primele zile ale acestei săptămâni, viața ta amoroasă va fi așa și așa, iar senzualitatea ta va fi scăzută.

După jumătatea acestei săptămâni, impactul benefic al planetelor va fi evident în activitățile tale amoroase și va exista un flux plin de romantism și dorință.

Dacă ești căsătorit/ă, viața de cuplu va fi discretă până în mijlocul săptămânii, când va fi mai multă vitalitate și căldură. Weekendul va fi cel mai bun moment pentru a te bucura de partenerul/a de viață.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să fi lovit/ă de săgeata lui Cupidon în timpul unei ieșiri în jurul weekendului. Cu toate acestea, nu lua nicio decizi imatură care să-ți facă viața să treacă printr-un stres inutil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, astrele sunt în favoarea ta și te răsplătesc cu generozitate în dragoste și relații. Când vine vorba de relații, vei fi mai hotărât/ă decât oricând.

Săptămâna aceasta va fi plină de bucurie și râsete în cuplu.

Dacă ești singur/ă, vei putea găsi dragostea la locul de muncă cu sprijinul colegilor sau șefilor.

Dacă ești căsătorit/ă, este momentul perfect să te gândești și pregătești pentru copii, deoarece dragostea plutește în aer și nu va dispărea prea curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta ar putea fi o săptămână favorabilă pentru viața personală și relația ta. Dacă ești singur/ă, atunci aceasta este o etapă grozavă pentru a-ți găsi un nou partener.

Astrele din această săptămână indică faptul că această nouă iubire va fi cu cineva cu care ai deja o relație, probabil cu una dintre persoanele din anturajul tău sau prietenii tăi. Cu toate acestea, orice relație nouă nu va dura foarte mult.

În loc să-ți găsești un viitor soț/soție, este mai probabil să ai parte de o aventură sau de o relație romantică de scurtă durată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este posibil să te bucuri de o perioadă romantică acum, ceea ce îți stimulează sentimentele. Carisma ta poate atrage mulți oameni către tine, în special pe cineva pe care îl în minte de ceva timp.

Fă-ți timp pentru familie în această săptămână, în special pentru o rudă care are nevoie disperată de tine. Trebuie să te vadă și audă chiar acum.

Săptămâna aceasta, imaginează-te pe o nouă cale interesantă...

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te vei simți plin/ă de energie și inspirat/ă să-i dai un refresh relației tale de dragoste.

De asemenea, trebuie să înțelegi complexitățile acestei faze dacă ești singur/ă, deoarece va exista o perioadă de iluzie. Mijlocul acestei săptămâni va fi crucial penru viața ta romantică.

Dacă ești căsătorit/ă, pot exista unele dezacorduri controversate, care ți-ar putea tensiona relația de cuplu.
14 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod