Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 ianuarie. Taurul trebuie să evite datoriile

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lipsa unui somn adecvat și stresul nedorit nu sunt bune pentru energia ta și, din păcate, vei avea nevoie din plin de ea în această săptămână atât la locul de muncă, cât și în ceea ce privește afacerile sau școala.

Cu toate acestea, săptămâna aceasta pare normală din punct de vedere financiar. Evită să faci investiții mari în afaceri, deoarece investiția ar putea să nu fie profitabilă.

Consultă-te cu acele persoane care au experiență în domeniul care te interesează și în care ai încredere.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pot exista cheltuieli legate de sănătate în această săptămână. Unele dintre obligațiile tale financiare s-ar putea ușura, deoarece există șansa de a fi promovat/ă, iar creșterea venitului ar urma odată cu aceasta.

Ar trebui să ignori orice idee legată de datorii, nu e recomandat să faci împrumuturi în această săptămână.

Este esențial să faci mici economii pentru viitor și s-ar putea să te educi în acest sens.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta trebuie să îndeplinești anumite sarcini care au rămas restante încă de dinainte de Sărbători. Chiar dacă știi că finalizarea lor nu îți vor aduce mai mulți bani la buget, este important să o faci pentru imaginea ta în fața șefilor, dar și a colegilor sau partenerilor.

Dacă ai o afacere, fă tot posibilul să te descurci cu ceea ce ai, împrumuturile nu sunt o soluție pentru moment.

De asemenea, dacă cineva drag are nevoie de ajutorul tău financiar, nu îi oferi toată suma pe care ți-o cere, deoarece poți avea și tu nevoie de economii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pot exista unele câștiguri financiare, iar economiile ar putea fi conform așteptărilor tale. S-ar putea să trăiești bine din afacerea în care ești implicat/ă.

Este posibil să existe o întâziere a restituirii unui împrumut în aceste zile, așa că este necesară răbdarea.

Este important să depui toate eforturile în această săptămână la locul de muncă, deoarece numele tău ar putea fi pe lista promovărilor. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii pripite sau să te implici în conflicte la serviciu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ar strica să ai puțin mai multă grijă de banii pe care îi câștigi atât de greu. Și, chiar dacă îi obții ușor, acesta nu este un motiv să arunci cu ei în stânga și în dreapta.

Cineva îți va cere un împrumut, dar îl vei refuza cu grație. Din fericire, aceasta este cea mai bună decizie pe care o poți lua.

Dacă ceri o mărire de salariu, va trece ceva timp până o vei obține.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Unele investiții mai vechi încep să aibă rezultate. De asemenea, proiectele în care ești implicat/ă încep să prindă contur.

Dacă nu ai încă un loc de muncă sau ești în căutarea unei schimbări, încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de profesia pentru care te-ai pregătit până acum.

Vestea proastă este că te vei lovi de un refuz dacă ceri un împrumut, fie el la bancă ori la o cunoștință.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Gospodăria, copiii și activitățile zilnice îți vor cere să faci achiziții suplimentare în această săptămână. Dar este esențial să găsești satisfacție ca urmare a acestora, indiferent de cost.

Vei avea suficient pentru toate nevoile tale. Banii vor veni, ceea ce te va ajuta să îți ții bugetul sub control.

Te-ai putea decide să îți cumperi un nou autoturism sau să investești în cel pe care îl ai deja.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă intenționezi să faci investiții, această săptămână este momentul perfect pentru tine.

Dacă dorești să începi o afacere, această săptămână este, de asemenea, cea mai bună pentru a o face. Instituțiile financiare vor coopera cu tine.

Vei putea să îți gestionezi în mod eficient banii și să reușești în proiectele tale. Perioada de sfarșit de săptămână pare a fi avantajoasă pentru tine și este posibibil să anticipezi câteva vești excelente despre o problemă financiară în așteptare de data aceasta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele prevăd că banii nu vor fi o problemă în această săptămână. Vei prospera și vei deveni mai puternic/ă financiar.

Deoarece nu există conflicte în casa ta, vei putea să faci și judecăți înțelepte. Perioada din această săptămână te poate face să te simți fericit/ă, în siguranță și stabil/ă în ceea ce privește situația ta financiară.

Este mai probabil să lucrezi cu prudență și să fii pregătit/ă să îți asumi responsabilități noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii nu vor fi o problemă în această săptămână. Vei vedea mai mulți bani în contul tău bancar decât de obicei. S-ar putea chiar să fii destul de norocos/oasă să primești un spor sau un bonus la locul de muncă.

Dacă te-ai gândit să faci o investiție sau să cumperi o locuință sau o mașină, aceasta poate fi o săptămână grozavă pentru a face acest lucru. Vei avea încredere și vei fi binecuvântat cu un mare succes în a doua jumătate a săptămânii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a face niște planificări financiare. Pune la punct câteva strategii de investiții pe termen lung.

Ar fi o bună folosire a timpului tău să efectuezi câteva cercetări înainte de a face orice investiție. Când ai de-a face cu probleme financiare complicate, ai încredere în instinctele tale.

Evită să iei decizii pripite în urmărirea creșterii rapide sau să dezvălui orice informație privată oricărei surse cunoscute sau necunoscute. În această săptămână, gestionarea banilor va fi de cea mai mare importanță.

Pești(19 februarie - 20 martie)

La începutul acestei săptămâni vei avea câteva oportunități de venit decente, în ciuda unor circumstanțe dificile.

Astrele te vor încuraja să îți dezvolți disciplina pentru a putea să îți gestionezi mai bine finanțele.

Vei avea o creștere notabilă în a doua jumătate a săptămânii ca urmare a deciziilor tale înțelepte.

Sfârșitul acestei săptămâni prefigurează câteva tranzacții semnificative. Este posibil să ți se returneze o sumă de bani împrumutată, care ți-ar putea îmbunătăți simțitor situația financiară. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod