Horoscopul dragostei pentru săptămâna 12-18 iulie. Vărsătorul va avea șansa de a rezolva o problemă de familie

Vărsătorul va avea șansa de a rezolva o problemă de familie.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi să fii tandru/ă și senzual/ă. Dacă ai putea, ai opri timpul în loc săptămâna aceasta. Te bucuri de marile șanse ale vieții și nu te mulțumești doar cu a te menține pe linia de plutire.

Dacă ești singur/ă, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți aduce înveselie chiar și în cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în glumă. De fapt, problemele sentimentale sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste.

Dacă ai o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, vei atenua situațiile dificile. Ai vorbele la tine, așa că nu e cazul să îți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile pașnic. Vei comunica mult mai eficient cu discursuri scurte și calme decât țipând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te simți foarte mândru/ă de cine ești și de ceea ce ai. E posibil ca acesta să fie momentul când vei prezenta familiei noul tău partener/ă.

Vei căuta mai degrabă motive să zâmbești decât să plângi. Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera va fi bună, conversațiile intense și veți reuși să vă rezolvați problemele din cuplu. În plus, ai al șanselea simț care te ajută să condimentezi lucrurile la momentul potrivit.

Dorințele tale trupești ies la suprafață dacă ești singur/ă. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan și vei scoate focul din el. Puterea ta de seducție este la maximum, dar folosește-o cu sensibilitate. 

Citește și: Ce limbaj al iubirii te reprezintă, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei lăsa purtat/ă de val și de energii bune în această săptămână. Vei dori ca relația ta amoroasă să fie ca un cântec vesel și captivant. Probleme vor dispărea și unele dintre îndoielile care te-au chinui se vor risipi.

Vei încerca să le arăți mai multe manifestări de dragoste tuturor celor dragi. Adică, oferind mai multe îmbrățișări și multe sărutări pe frunte. În schimb, vei primi sprijinul și dragostea necondiționată a acestora, consolidându-ți astfel relațiile cu cei mai mulți dintre ei.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o experiență romantică pe care nu ai crezut niciodată că o vei trăi. Iubirea va crește între tine și o persoană cu o diferență considerabilă de vârstă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ți-e frică de schimbări drastice. Cu toate acestea, de multe ori se poate dovedi necesar. O întorsătură completă la momentul potrivit te poate ajuta să eviți o dezamăgire mare sau să găsești o comoară ascunsă.

Acestea fiind spuse, rupe orice legătură cu lucrurile și persoanele care nu îți plac. Plânge-te cu voce tare că lucrurile merg prost și nu te mai ascunde în spatele unei măști fericire dacă nu se potrivește realității tale.

Vei prelua frâiele vieții tale amoroase dacă ești singur/ă. Vei face lucrurile să se întâmple, știi că nu trebuie să aștepți ca dragostea să cadă din cer.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește relația ta, vei încerca să faci reproșurile să pară mai degrabă o conversație decât un monolog. De fapt, atingerea unor puncte importante vă ajută să aduceți echilibru în relația voastră.

De asemenea, pentru ca relația cu partenerul/a să fie mai puternică, ar trebui să faceți câteva activități aventuroase împreună. Astfel, comunicarea va fi mai productivă și vă veți simți mai apropiați ca niciodată. Dacă ai copii și simți că i-ai neglijat în ultima perioadă, include-i în aventurile tale.

Dacă ești singur/ă, te vei implica într-o relație cu cineva doar dacă te vei îndrăgosti nebunește. Dacă nu este cazul, nici nu te vei deranja să mergi la o întâlnire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești căsătorit/ă, viața ta amoroasă este foarte împlinită și ești fericit/ă. Ultimele schimbări pe care le-ai făcut au avut rezultate bune. Partenerul/a de viață este receptiv/ă, dar trebui să-i dai o mână de ajutor pentru a lăsa garda jos și a fi mai încrezător.

Este un moment bun să faci un pas înainte în noua ta relație. Mutatul împreună, planificarea familială sau chiar valorile religioase sunt câteva dintre subiectele pe care le puteți aborda cu ușurință. Ești dispus/ă să-ți împărtășești ideile, oricât de nebunești ar părea.

Dacă ești singur/ă, folosește-ți bine resursele pentru a te apropia de persoana pe care o placi. Încearcă să-ți lași puțin timp liber în programul tău pentru întâlniri spontane.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai tot ce ai nevoie pentru a avea succes în dragoste. Singurul lucru care te-ar putea reține este stima de sine scăzută. Cu toate acestea, o viață socială foarte activă te va ajută să depășești lipsa de încredere în tine.

Pe de altă parte, la mijlocul săptămânii vei avea de-a face cu o criză de cuplu. Unele relații se vor consolida, pe când altele vor fi afectate negativ. În orice caz, dacă vrei să îmbunătățești lucrurile, va trebui sa îți schimbi atitudinea.

Dacă ești singur/ă, vei avea multe ocazii de a întâlni pe cineva. Dar, asta nu înseamnă că vei începe o relație. Ai putea pur și simplu să te bucuri de o relație de dragoste pasageră. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru a organiza o excursie, ai nevoie de câteva zile. Cu toate acestea, horoscopul prezice că trebuie să înveți să improvizezi, să lași lucrurile să vină de la sine. Sănătatea ta îți va mulțumi pentru asta.

De asemenea, astrele îți recomandă să te împrietenești cu Leii. Aceștia sunt extrem de amuzanți și amabili și unul dintre ei ar putea să-ți fure inima. Ar putea fi vesta ta de salvare în această vară.

Cu toate acestea, orice relație vei lega în aceste zile nu va progresa. Iubirea stagnează, dar te poți bucura de aventuri și relații pasagere.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei simți o legătură mai strânsă cu partenerul/a de viață în această săptămână. Acest lucru vă va face să vă bucurați altfel unul de celălalt ca și cuplu. Ai încetat să dai vina pe alții și ai început să îți asumi propria responsabilitate.

Influența astrele îți va aduce câteva provocări. Unii nativa vor fi nevoiți să treacă teste dificile de dragoste. Alții vor scoate la iveală tot ce este mai bun în ei înșiși pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul/a lor.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să lași trecutul în urmă. Dacă nu lași rănile să se vindece, nu vei fi niciodată pregătit/ă să te îndrăgostești din nou. Totul este planficat în Univers pentru ca tu să ai experiențe noi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână, încearcă să fii mai atent/ă la cei din jurul tău. Unii dintre ei nu îți doresc binele, ci vor să te manipuleze și te vorbesc de rău pe la spate.

Știi perfect cum să le închizi gura. Cu toate acestea, o confruntare îți va consumă prea multă energie ca să merite. Nu vei avea cea mai bună dispoziție în aceste zile, dar te vei descurca.

Ai sprijinul necondiționat al partenerului/ei în toate problemele cu care te confrunți, dar trebuie să fii sincer/ă. Știi că minciuna are întotdeauna picioare scurte!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrurile nu ar putea merge mai bine pentru tine în ceea ce privește dragostea. Îți vei face planuri cu partenerul/a și vei găsi sprijinul de care ai nevoie în persoana iubită.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu lași rutina să pună stăpânire pe viața ta amoroasă. Este mai bine pentru tine să fii deschis/ă spre a fi surprins/ă de viață. Cu această atitudine, vei obține mai repede ceea ce îți dorești. Mai mult, vei avea numeroase ocazii de a rezolva o problemă de familie mai veche.

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta te vei concentra pe găsirea unui partener. Această determinare îți va deschide multe uși. Cu toate acestea, nu va fi suficient, pentru că există lucruri de care trebuie încă să te ocupi pentru ca dragostea să te găsească. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei fi oarecum reticent/ă în a-ți exprima dragostea cu voce tare. În schimb, acțiunile tale vor arăta cât de mult îți pasă de cei dragi. Nu îți este rușine să-ți exprimi sentimentele, dar pur și simplu te vei concentra asupra faptelor.

Din acest motiv, dacă ești singur/ă, te vei simți mai confortabil să oferi daruri sau să faci mici gesturi personelor pe care le placi decât să faci declarații de iubire.

Un prieten va face un comentariu nepotrivit la adresa ta. Nu te supăra, sigur nu a gândit ce spune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod