Ce reprezintă simbolul Fecioarei?

Ce reprezintă simbolul Fecioarei? Semnificație și mesaje ascunse

Fecioarele sunt cunoscute pentru multe lucruri, inclusiv pentru feminitatea și intelectul lor puternic. Dar, ce înseamnă simbolul Fecioarei și ce mesaje ascunde acesta?
Pentru a înțelege de unde provin aceste semnificații, să ne familiarizăm mai întâi cu simbolul Fecioarei.

Semnul zodiacal Fecioară se încadrează între 22 august și 22 septembrie, fiind un semn de Pământ. Fecioara este cel mai compatibilă cu zodia Rac, dar se înțelege cu oricine.

Se spune că Fecioarele sunt cele mai susținătoare prietene și cele mai muncitoare


Cu toate acestea, există mult mai multe trăsături care se învârt în jurul Fecioarei decât simpla muncă și prietenie. Sunt, de asemenea, incredibil de realiste și sofisticate.

Ce reprezintă simbolul Fecioarei?


Spre deosebire de majoritatea celorlalte semne zodiacale, simbolul Fecioarei nu este un animal. În schimb, simbolul este o frumoasă fecioară.

Unii oameni se pot întreba de ce simbolul Fecioarei este o femeie/fecioară? Ei bine, fecioara înseamnă frumusețe, puritate și liniște.

Prezența fecioarei este considerată o reflectare a răbdării, integrității și onoarei, toate trăsăturile pe care Fecioara le afișează în cadrul personalității ei dinamice.



O Fecioară are un potențial infinit și multe de oferi lumii din jur. Totuși, datorită răbdării cu care este înzestrată, știe să aștepte momentul potrivit pentru a-și afișa aceste caracteristici. Răbdarea ei de a-și arăta adevăratele trăsături și calități este de neegalat.

Poate te interesează și: Care este scopul tău în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut


Va rămâne mereu umilă și se va angaja să facă ceea ce trebuie, păstrându-și integritatea intactă.

Fecioarele sunt, de asemenea, cunoscute pentru feminitatea și frumusețea lor, făcând superba fecioară simbolul perfect pentru această zodie.

Cum arată semnul Fecioarei?


Semnul Fecioarei este litera M cu o buclă întoarsă în colțul din dreapta jos. Se spune că bucla reprezintă trei căi diferite, toate ajungând să se întoarcă la început. Acest lucru poate fi interpretat ca viață și renaștere fără sfârșit sau pur și simplu ciclul natural al vieții.

Unii spun că bucla este simbolică pentru karmă datorită modului în care cele trei căi revin în centru.
Aceasta reprezintă zicala: "Roata se întoarce!" sau "Ce dai, aia primești!"

Alții au interpretat M-ul ca fiind o abreviere pentru fecioară, ceea ce ar însemna că bucla este o reprezentare a castității. Bucla reprezintă o zonă în care nu pot intra impurități.

S-a sugerat, de asemenea, că bucla simbolizează încrucișarea picioarelor unei femei.

Planeta guvernatoare a Fecioarei


Planeta guvernatoare a Fecioarei este Mercur, ceea ce înseamnă că Fecioarele sunt rapide și viclene. Simbolul Mercur prezintă o semilună în partea de sus pentru a reprezenta atât Gemenii, cât și Fecioara.

Semiluna reprezintă în cele din urmă diferite aspecte ale minții și este împărțită în două trăsături.

O parte a semilunii este simbolică pentru natura divină a minții, Gemeni, iar cealaltă parte este simbolică pentru prezența fizică a minții, Fecioară.

Vârfurile ascuțite care stau deasupra semilunei sunt simbolice pentru o pălărie ascuțită pe care se spune că a purtat-o zeul roman Mercur.


Animalul spiritual al Fecioarei


Cu toate că simbolul Fecioarei nu este un animal ca majoritatea celorlalte semne zodiacale, ea are un animal spiritual. Animalul care îi reprezintă spiritul este o vulpe.

La fel ca o vulpe, Fecioara este ageră și inteligentă în acțiunile ei și în procesul ei de gândire. Vulpile sunt cunoscute pentru că sunt mici, dar curajoase și arțăgoase. Datorită dimensiunilor mai mici, trebuie întotdeauna să-și calculeze următoarea mișcare pentru ca acțiunile lor să conteze și să aibă rezultate bune. Vulpea surprinde de obicei oamenii cu ferocitatea sa.

La fel ca vulpea, Fecioara își va planifica următoarea mișcare în tăcere și o va pune în acțiune numai când simte că este momentul potrivit. O Fecioară îi va surprinde, de obicei, pe oameni, pentru că, deși pare timidă și rezervată, ea adăpostește în secret un talent imens.

Toate aceste trăsături fac ca vulpea să fie un animal spiritual foarte potrivit pentru zodia Fecioară.

Fecioarele sunt misterioase și greu de citit, ceea ce face ca simbolul și semnul ei să se potrivească în toate modurile.
Ele sunt mult diferite de celelalte semne zodiacale, iar simbolul lor descrie clar acest lucru.

Toate aceste informații pot fi un stimulent de încredere pentru Fecioare. Ele știu deja că sunt grozave, dar nu strică niciodată să-și reamintească cât sunt de frumoase și sofisticate!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod