Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 iulie. O vorbă nepotrivită le poate aduce probleme Peștilor

O vorbă nepotrivită le poate aduce probleme Peștilor. Ar putea pierde tot ce au clădit până acum!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai obiective clare, deși uneori pierzi urma și uiți unde să mergi. Lucrezi la capitolul concentrare, ai grijă la locul de muncă și ascultă sfaturile colegilor cu experiență.

Ca lider de echipa sau sef, lucrezi pentru a-ti convinge subalternii. Vei face in asa fel incat sa nu simta ca ai cerut ceva. Te vei descurca si in afaceri, mai ales cand vine vorba de investitii.

Vei face fata instinctelor pentru a-ti mentine situatia financiara in siguranta. Esti tentat/ă uneori sa cheltuiesti, dar vei numara pana la zece inainte de a da cardul. Vei fi surprins/a de abilitatile tale de autocontrol.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Influențele astrale te fac foarte competitiv/ă la locul de muncă. Vei excela în special în profesiile legate de predare, filosofie și limbi străine.

Buna dispoziție va fi cel mai bun aliat al tău. Te descurci cu grație chiar și cu cele mai dificile situații de la locul de muncă. Oferi argumente bune pentru a găsi soluții și găsești cele mai ingenioase idei pentru a ieși în evidență individual.

Se anunță mai multe vești bune pentru tine. Nu vei avea probleme cu banii, ești minunat/ă la depistarea golurilor prin care banii tău se scurg.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vine cu multe probleme și dificultăți la locul de muncă. Vestea bună este că vei putea scăpa de ele dacă depui tot efortul, timpul și energia ta. Prin urmare, vei rezolva cu succes problemele și totul va reveni la normal.

În această perioadă, persoanele care lucrează cu publicul vor fi deosebit de norocoase. Datorită farmecului tău și a abilităților de comunicare, marea majoritate a interlocutorilor tăi își vor face o impresie excelentă despre tine. Dacă deții o mică afacere în comerț, spre exemplu, se va înregistra o îmbunătățire.

Dacă ai un animal de companie, te-ai putea vedea nevoit/ă să-i cumperi accesorii noi. Verifică produsele pe care le achiziționezi, indiferent dacă este vorba despre jucării sau mâncare. Merită să faci investiții de dragul micului tău prieten, însă fă-le cu cap și optează pentru calitate!

Citește și: Ce limbaj al iubirii te reprezintă, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Orizonturile tale profesionale se lărgesc în această săptămână. Țintește sus, indiferent de ce auzi sau vezi.

Cauți să-ți schimbi profesia sau locul de muncă? Vei avea nevoie să comunici direct, dar umil la interviuri. Fă-i pe cei din fața ta să-ți vadă potențialul.

Știi unde poți găsi ajutor pentru a-ți gestiona banii cu încredere și eficiență. Ești realistă și perfect conștient/ă de cât ai economisit. La capitolul organizare stai excelent și ești la curent cu tot ce se întâmplă pe plan financiar.

Leu(22 iulie - 22 august)

Purtând conversații cu oamenii din jurul tău, vei realiza că ai multe nevoi neîndeplinite. Îți vor veni în minte multe idei de afaceri care crezi că ar putea avea succes. Verifică în detaliu orice amănunt înainte de a investi în ceva.

Dacă ai o afacere mică, profitul scade. Ar trebui să schimbi ceva înainte să ajungi la faliment.

Acordă atenție termenelor limită și nu uita să plătești facturile importante. În caz contrar, ai putea avea probleme cu băncile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Creativitatea ta la locul de muncă este remarcabilă și vei fi foarte isteț/eață în ceea ce privește prezentarea celor mai noi idei ale tale.

Ești foarte clar/ă cu privire la obiectivele tale și le reafirmi pe cele pe termen lung. Interesele tale de anul trecut sunt diferite de cele de astăzi și este în regulă să accepți asta.

Poate că ai făcut unele greșeli nu cu mult timp în urmă, dar relaxează-te pentru că nimeni nu trebuie să afle despre ele. Încearcă să le deghizeți și dacă au ieșit vreodată la lumină, înceracă să le ascunzi până când cineva îți atrage atenția.

Este o săptămână bună pentru a-ți examina conturile și de a negocia avantaje noi cu banca. Ai nevoie de schimbări reale, benefice. Ai putea lua în considerare o ipotecă pentru a achita datorii mai mari sau a accesa împrumturi mai mari.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea succes la locul de muncă în această săptămână. Ai în minte planuri grozave, inclusiv schimbarea profesiei. Vei fi, de asemenea, foarte preocupat/ă de situația ta financiară.

Pe de altă parte, predicțiile pentru aceste zile prevăd că va trebui să depășești diverse obstacole. Deși este un moment bun pentru antreprenoriat, nu va fi ușor. Din fericire, vei primi ajutorul de care ai nevoie.

Eforturile tale pentru a-ți îmbunătăți situația financiară vor merita, deși s-ar putea să ai senzația că îți pierzi timpul. Dacă nu vezi rezultate imediate, îți vei pierde motivația. Ar trebui să ai mai multă răbdare pe acest plan.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La locul de muncă ar putea apărea o persoană misterioasă. Îndepărtează-te de ea pentru că energiile ei nu sunt pozitive.

Spre sfârșitul săptămânii, vei simți că trebuie să îți schimbi atitudinea față de colegii sau partenerii tăi de afaceri, pentru că aceștia s-ar putea simți inferiori.

Menține-ți relațiile frumoase și sănătoase, deoarece doar lucrând în echipă vei reuși să câștigi mai mulți bani în această perioadă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Previziunile astrale pentru această săptămână pentru bani și muncă spun că va fi dificil să ajungi la acorduri. Unii vor să facă un lucru, alții alt lucru. Asta îți va îngreuna procesul de atingere a obiectivelor profesionale.

Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să nu îți asumi riscuri și să nu iei decizii importante în aceste zile. Dacă vrei să începi propria afacere, mai bine mai aștepți o perioadă.

În ceea ce privește banii, trebuie să îți impui mai multe limite. Ești foarte amabil/ă și oamenii ar putea profita de tine și de situația ta financiară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele au același sfat și pentru viața ta profesională: nu minți nici aici, cu nimic! Oricât de mică ar părea minciuna, nu o face! Consecințele pot fi mai grave decât crezi.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în această săptămână, situația se poate complica foarte mult. Mișcarile planetare sunt puțin confuze. Așadar, nu îți face speranțe, pentru că ai putea fi dezamăgit/ă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Predicțiile astrale în ceea ce privește viața profesională spun că va exista tensiune în primele zile ale acestei săptămâni. Vei înfrunta pe cineva cu duritate, punându-ți poziția în pericol. Cu toate acestea, colegii îți vor sprijini decizia și acest lucru te va ajuta să eviți ce e mai rău.

Cu toate acestea, unii nativi ar putea primi o propunere irezistibilă. Li se va oferi un nou loc de muncă în condiții mai bune, pe bani mai mulți. Dacă acceptă sau nu depinde de riscul implicat, dar și de capacitatea lor de a se adapta.

Terenul este propice pentru a-ți atinge obiectivele, în special pe cele financiare. Nimic nu te poate împiedica să te îmbunătățești profesional și economic.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Fii atent/ă cu mărturisirile pe care le faci colegilor dacă ascunzi secrete din interiorul companiei pentru care lucrezi. Cei care ți-au încredințat acele informații au avut încredere deplină în tine. Nu îți risca poziția, o vorbă nepotrivită te poate face să pierzi tot.

Vei dori cu adevărat să fii în centrul atenției, dar nu o face prin orice mijloace. Acum, situația ta financiară este stabilă, dar poate intra în criză într-o secundă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod