Horoscopul dragostei pentru săptămâna 10-16 octombrie. Berbecul este dezamăgit

Berbecul va fi dezamăgit de persoana iubită în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îți este greu să înfrunți săptămâni ca aceasta, când lucrurile pur și simplu par scăpate de sub control.

Energia astrală din aceste zile te determină să te întrebi de ce te-ai implicat atât de mult într-o relație cu cineva care nu este dispus să facă la fel.

Cu toate acestea, oferă-ți mai mult timp de gândire și limpezește-ți mintea, apoi vei vedea că altfel îți va părea situația. 

Citește și: Care este piatra ta norocoasă și ce puteri miraculoase are, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Energia acestei săptămâni te poate ajuta, în sfârșit, să realizezi că ai o altă opțiune în ceea ce privește relația ta actuală.

În primul rând, trebuie să te angajezi într-o discuție serioasă despre viitorul pe care vi-l imaginați împreună și dacă aveți amândoi aceleași așteptări.

Dacă nu, atunci la asta trebuie să fii atent/ă înainte de a fi prea târziu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Deși, de obicei, nu te simți atât de dezamăgit/ă în ceea ce privește comunicarea cu persoana iubită, în această săptămână astrele indică faptul că ai un motiv serios să te simți oarecum îngrijorat/ă.

Ai niște vești pentru iubitul tău/iubita ta și nu știi singur cum le va primi. Oricât de grav ar părea, totuși, ca fi în cele din urmă pozitiv pentru amândoi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trecutul poate păstrunde în prezent într-un grad marcant în această săptămână. Un fost iubit s-ar putea întoarce în viața ta printr-o ciudată întorsătură a destinului.

Este posibil să existe niște treburi neterminate care trebuie discutate sau ceva peste care încă nu poți trece.

Folosește această șansă pentru a repara ceea ce e defect!

Leu(22 iulie - 22 august)

Romantismul este ca și inexistent în viața ta în această săptămână.

Persoana minunată pe care abia ai cunoscut-o deja te plictisește de moarte și, în afară de asta, aveți atât de puține lucruri în comun.

Ai nevoie de o nouă perspectivă și de un loc diferit unde să mergi pentru a găsi dragostea la care tânjești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai făcut o greșeală, ai ales greșit. Persoana de care te-ai îndrăgostit se dovedeste pe zi ce trece că este altfel decât a arătat la început. Cu toate acestea, nu aveai de unde să știi și nu trebuie să te învinovățești.

Energia astrală din această săptămână indică faptul că este timpul să puneți punct. Acum știi ce vrei și știi ce să cauți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O situație banală ar putea sta în calea unei potențiale cuceriri în această săptămână. Păcat, erai atât de aproape de acea întâlnire romantică.

Cu toate acestea, o flacără veche s-ar putea reaprinde și ar putea da naștere unei noi timide scâintei. Vei mai avea o șansă, așa că nu îți face griji!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă simți că nimic nu merge cum ți-ai dori pe plan sentimental, stai liniștit/ă, deoarece lucrurile se vor îndrepta săptămâna aceasta.

Trecutul pătrunde în prezent și o persoană specială de atunci demonstrează că s-a schimbat... în bine. Cu toate acestea, nu îi arăta că ești disponibil/ă din prima, ci lasă timpul să-și spună cuvântul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele transmit mesajul că îți poți dezlănțui pasiunea pentru o persoană de care îți place foarte mult. Descoperi că aveți atât de multe lucruri în comun și te îndrăgostești și mai tare.

Îți place să vorbești și ești pe cale să găsești persoana potrivită cu care poți să o faci.

Dacă ai deja pe cineva, ar fi bine să înțelegi că oamenii sunt diferiți și că e bine să fie așa. Nu încerca să-l schimbi pe cel de lângă tine, ci să-l accepți!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână poate fi necesar să vorbești cu persoana iubită despre anumite probleme care au apărut în relație. Dintr-o dată îți dai seama că pot exista anumite zone pe care nu ați îndrăznit să le abordați.

Trebuie să spargeți gheața înainte ca situația și atmosfera dintre voi să devină și mai dificilă în viitor. Doar începeți și totul va fi bine. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea să simți nevoia să analizezi mai mult lucrurile și viața ta sentimentală în această săptămână.

Dacă te simți nemulțumit/ă de comportamentul partenerului/ei de viață, atunci ia-ți câteva clipe de unul/una singur/ă și gândește-te bine.

E posibil să nu vii cu soluții imediate, dar probabil că vei avea un alt tonus și vei putea vorbi mai calm și, astfel, veți ajunge treptat să înțelegeți mai bine punctul de vedere al celuilalt.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Poate că nu va fi cea mai veselă săptămână în ceea ce privește dragostea, dar este totuși una importantă.

Configurația astrală indică faptul că poți decide să îți consolidezi relația, ceea ce ar putea necesita o conversație serioasă în primul rând.

Chiar dacă vor exista numeroase discuții intense pe această temă, în cele din urma va fi un motiv de sărbătoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod