Horoscopul banilor 17-23 octombrie. Leul ar trebui să fie mai înțelept

Leul ar trebui să fie mai înțelept cu privire la cheltuieli.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ți se va returna un împrumut și vei reuși să economisești mai mulți bani.

Oportunitățile de avansare la locul de muncă ți-ar putea aduce stabilitate financiară. De asemenea, cheltuielile pentru cărți sau cursuri noi vor fi o investiție, deoarece îți pot aduce beneficii în carieră.

Nu este o perioadă bună pentru investiții majore.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, banii nu vor fi o problemă, ba chiar s-ar putea să primești unele vești bune pe acest plan.

Cu toate acestea, e posibil să iei decizii financiare nefavorabile din cauza presiunii mentale.

Cel mai bine ar fi să-ți limpezești mintea și apoi să mergi mai departe cu eforturile de a face bani.

Citește și: Care este piatra ta norocoasă și ce puteri miraculoase are, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este posibil să poți economisi bani, dar cheltuielile neplanificate se vor dovedi inevitabile în această săptămână. Poate fi vorba de dobândirea de noi abilități de către copii și modificări în interiorul casei.

Nu este un moment potrivit pentru a investi fără sfatul exerților în aceasă săptămână.

Tatăl tău sau o rudă apropiată te poate ajuta financiar. Poți obține scutiri de la împrumuturi și taxe. Poți obține un avantaj financiar din afacerea de familie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu vei fi foarte sigur/ă de tine. Vei dori să îți mărești veniturile, dar nu vei avea nicio idee despre cum să faci acest lucru.

Încearcă să ceri sfatul cuiva care știi că te va ajuta garantat, chiar dacă este dificil să ajungi la acea persoană. Va merita tot efortul!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta indică multe schimbări.

Până acum, s-ar putea să fi stat excelent cu banii. Cu toate acestea, tendința ta de a cheltui în exces îți poate influența situația financiară.

Trebuie să-ți consumi banii cu înțelepciune. Informații financiare bune sau sfaturi de la cineva cu experiență te pot ajuta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pot exista unele situații financiare confuze în jurul tău în această săptămână. În timp ce îți pui planurile în aplicare, s-ar putea să ajungi să-ți sabotezi propriile interese dacă acționezi impulsiv.

Pe măsură ce săptămâna avansează, s-ar putea să vezi lucrurile mult mai clar și să ai mai multă singuranță despre cum să procedezi în continuare.

Rezultatul pozitiv este că, ulterior, s-ar putea să nu mai existe blocaje mentale care să te împiedice să fii hotărât/ă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un flux bun de numerar îți poate stimula perspectivele financiare în această săptămână.

Este posibil să cumperi câteva gadget-uri costisitoare și produse de lux și să îți etalezi bunăstarea materială.

Cu toate acestea, trebuie să fii precaut/ă în ceea ce privește deciziile tale financiare în ultima parte a săptămânii. Poți evita să fii aventuros/oasă în privința banilor în weekwnd. În caz contrar, s-ar putea să te trezești într-o situație dificilă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți poți investi banii în terenuri în această săptămână. De asemenea, poți cheltui bani pentru renovarea casei tale.

Dacă intenționezi să investești în mărfuri, ți se recomandă să nu faci nicio astfel de mișcare în aceste zile.

Fă un exercițiu simplu și asigură-te că investești banii în active pe termen lung. Acest lucru îți va permite să îți îmbunătățești situația fiannciară într-un mod mai bun.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta poate fi fructuoasă din punct de vedere financiar. Dacă aștepți o creștere salarială, este posibil să o primești în curând. Dar nu o lua ca și cum ți se cuvine, știi că aceste câștiguri pot fi uneori foarte greu de obținut.

Dacă vrei să economisești bani, începe să o faci săptămâna aceasta. Asigură-te că nu cumperi decât ce este necesar. Economisirea în acest moment este foarte importantă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta poate fi o săptămână bună pentru oricine dorește să împrumute bani celor care au nevoie. Ideea și scopul tău ar putea fi bune.

Singurul sfat este să te documentezi bine pentru a evita eventualele fraude.

În această săptămână, ar trebui să fii atent/ă cu investițiile tale pentru a obține profituri mult mai bune. În plus, ar trebuie să fii mai blând/ă în limbaj și comportament.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Poți evolua frumos în această săptămână în ceea ce privește banii.

S-ar putea să economisești o sumă bună de bani și să fii mulțumit/ă de asta.

Ofertele speculative pot fi profitabile în primele zile ale săptămânii. S-ar putea să îți organizezi corect totul și să ai succes.

Ar fi o idee înțeleaptă să menții echilibrul între venituri și cheltuieli. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește banii și finanțarea, săptămână ar putea fi și bună, dar și rea. Poți obține simultan atât câștiguri, cât și cheltuieli.

Fluxurile obișnuite de venituri pot fi mai lente decât așteptările tale. Cumpărăturile pot cauza o oarecare presiune financiară.

Ar trebui să previi o ceartă inutilă care te-ar putea scuti de daune financiare cu partenerul tău de afaceri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod