Horoscopul dragostei pentru luna mai. Casa Berbecului va deveni un câmp de luptă

Casa Berbecului va deveni un câmp de luptă din cauza diferențelor de idei.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești la începutul unei povești de iubire sau ai un nou admirator, perioada cuprinsă între 20 și 25 mai poate aduce unele dificultăți. Nu vei reuși deloc să vezi cât de angajată e cealaltă persoană.

Aceste probleme pot fi rezolvate cu ușurință, dar folosește-ți abilitățile pentru a cunoaște umbra partenerului tău și latura întunecată a acestei povești.

De asemenea, dacă ai o familie, casa ta poate deveni un câmp de luptă. Este o perioadă în care poți avea numeroase discuții cu membrii familiei, mama, surorile sau partenerul/a de viață.

Cele mai multe certuri vor avea de-a face cu ideile tale cu privire la ceea ce consideri că ar trebui să fie o relație, familie și casă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele te avertizează că este timpul să închei o etapă a vieții pe care o construiai împreună cu altcineva, un partener sau o parteenră.

Această poveste este pe care să germineze, astfel încât să poți descoperi că există o a doua fază sau dacă, dimpotrivă, este timpul să renunți și să te desparți.

Luna mai te favorizează în ceea ce privește vindecarea personală, o perioadă pe care ai început-o încă de anul trecut și care acum este pe cale să se sfârșească favorabil pentru tine. Viața emoțională se echilibrează.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi luna în care totul va merge perfect între tine și partener/ă.

Dragostea va fi prezentă, iar tu vei trăi o perioadă romantică.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care îți va plăcea foarte mult și vei fi impresionat/ă de felul său de a fi. Ai toate șansele să începi o relație.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu o duci rău cu dragostea. Există destulă în relația în care ești implicat/ă, iar totul decurge exact cum trebuie cu persoana iubită.

E posibil ca partenerul/a de viață să-și schimbe locul de muncă, iar tu îl/o vei sprijini în decizia sa.

Dacă ești singur/ă, vei trăi o lună mai plină de viață în ceea ce privește dragostea, așa că dacă ieși suficient, ai putea să cunoști pe cineva care te va atrage mult și să începi să te întâlnești cu el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta socială va fi bogată luna aceasta. Va fi o lună în care vei fi mai activ/ă decât de obicei, ceea ce înseamnă că șansele de a cuceri pe cineva anume vor fi mai mari.

Dacă ai deja pe cineva sau o familie, vei dori să ai parte de liniște acasă și vei face tot posibilul să menții calmul.

Totul va depinde numai de tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta totul poate să fie foarte bine sau instabil, totul depinde de tine.

Dacă ești într-o relație, relația ta va experimenta o anumită instabilitate din cauza celor din jur. Încearcă să controlezi situația și fă-l pe cel/cea de lângă tine să înțeleagă că rivalitatea dintre voi este absurdă. Pe de altă parte, dragostea va fi imensă și acolo poate fi salvarea.

Dacă ești singur/ă, vei fi activ/ă în jocul seducției. Te vei distra cu persoanele de sex opus din jurul tău și ai putea avea parte de o aventură.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cu dragostea te vei descurca foarte bine, va fi cel mai important lucru pentru tine.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, veți fi super fericiți. Vei fi mai efectuos/oasă și expresiv/ă din toate punctele de vedere. Pentru tine, iubirea a încetat să mai fie frivolă, devenind ceva spiritual și profund.

Dacă ești singur/ă, vei avea posibilitatea să începi o nouă relație cu cineva de la serviciu sau care are legătură cu profesia ta. Ai de gând să te îndrăgostești!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o vei duce prea bine cu dragostea luna aceasta. Dacă ai un partener/ă, vei trăi o lună cu multă instabilitate și vei trece printr-o criză mare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai tensionate.

Fii atent/ă, controlează-te și nu intra în toate certurile care apar, deoarece te-ai putea despărți.

Chiar și așa, începi o etapă plină de romantism, iar dacă te desparți, vei regăsi imediat iubirea.

Dacă ești singur/ă, în luna mai îți poți găsi dragostea. Va fi o luna plină de viață socială, romantism și seducție. Vei avea mare succes cu sexul opus și te vei distra de minune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste vei fi bine luna aceasta.

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, tu și partenerul/a de viață veți fi foarte bine. Totul decurge frumos și te vei simți fericit/ă. Nu vor fi schimbări sau probleme.

Dacă ești singur/ă, probabil dragostea ba veni. Datorită vieții tale sociale, vei întâlni oameni interesanți, iar printre aceștia, vei întâlni pe cineva special care îți va plăcea.

Vei dori să ieși cu el/ea și să îl/o cunoțti mai bine. Distrează-te!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În dragoste totul va decurge așa cum îți doreși luna aceasta, adică fără schimbări.

Dacă ai un partener sau ești căsătorit/ă, relația ta va fi liniștită, poate chiar monotonă.

Dacă ești singur/ă, luna mai nu va fi un moment bun în care să te îndrăgostești sau să te joci de-a sedusul. Mintea ta va fi concentrată pe alte lucruri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală va rămâne aceeași și luna aceasta. Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei simți rău și vei trece printr-o criză.

Luptele și certurile din cuplu vor scoate la iveală rufe murdare, pe care le veți arunca unul în fața celuilalt. Unii dintre voi veți reuși să înfrunte furtuna și să mergeți mai departe.

Dacă ești singur/ă, vei continua tot așa luna aceasta, deoarece dragostea nu este prioritatea ta și ești concentrat/ă pe multe alte lucruri.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Luna mai va fi bună din punct de vedere amoros.

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, vei fi bine cu dragostea. Vei avea parte de o lună fără schimbări.

Dacă ești singur/ă și cauți un partener, îl vei găsi. Viața ta socială continuă să fie foarte activă. Trebuie să ieși să te distrezi, deoarece doar așa vei avea șansaa de a întâlni oameni noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod