Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Gemenii ar putea întâlni pe cineva

Gemenii ar putea întâlni pe cineva care să îi facă să se îndrăgostească pe loc și să simtă că li s-a îndeplinit visul. După multă vreme, așteptarea ia sfârșit. Ce bucurie!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea luna aceasta. Totul va fi bine, dar ești prea trist/ă sau pesimist/ă.

Trebuie să pui ceva mai multă bucurie în relația ta și să râzi mai mult alături de persoana iubită. Totul merge bine pentru tine, deci nu există niciun motiv să fii trist/ și plictisit/ă. Mărește pasiunea și distracția, pentru că acest lucru nu strică niciodată. Dacă ești singur/ă, latura ta sociabilă te va ajuta cunoști oameni noi și interesanți. Cele mai mari șanse există în timpul unei călătorii pe care o vei face luna aceasta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste îți va merge bine. Dacă ai un partener, te vei descurca bine și te vei simți fericit/ă.

Totul decurge bine și te simți confortabil/ă cu partenerul/a tău. Dacă ești singur, veu fi foarte seducător/oare în rândul sexului opus. Vei ieși mult cu prietenii și ai putea întâlni pe cineva extrem de interesant, care te va face să te îndrăgostești.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, în dragoste lucrurile merg bine.

Vei trăi momente bune, pline de înțelegere. Ești încântat/ă de partenerul/a tău și vor exista numeroase conversații interesante între voi. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva care te va face să te îndrăgostești pe loc și să simți că ți s-a îndeplinit visul. Vei avea parte de romantism și fericire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna februarie va fi bună pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Vei fi mai sociabil/a ca niciodată. Tu și partenerul/a de viață veți dori să vă vedeți cu prietenii și veți participa la diferite evenimente legate de muncă. Vei fi relaxat/ă și te vei simți extrem de unit/ă cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult decât de obicei și vei avea câteva relații sporadice promițătoare, care îți vor permite să te gândești la dragoste și la o relație pe termen lung.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera din cuplu va fi romantică și drăguță luna aceasta.

Tu și partenerul/a de viață sunteți mai uniți și mai puternici decât oricând. Nivelul de bunăstare va fi perfect între voi. Obiectivele voastre comune te vor încuraja să continui această relație atât de bună pentru tine. Evită certurile, deoarece partenerul/a ar putea fi foarte agresiv și acest lucru ar cauza o luptă extrem de mare. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de singurătatea ta. Îți place să seduci sexul opus și ai multe întâlniri pe lista de așteptare. Adori relațiile sociale, dar doar atât pentru moment.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul este încă minunat.

Iubirea nu te îngrijorează, nu îți creează neplăceri. Totul decurge natural și fericirea este completă. Dacă ești singur/ă, vei avea inevitabil relații sporadice, având în vedere viața socială bogată pe care o trăiești pe parcursul acestei luni. Te afli într-un moment în care socializarea este o prioritate pentru tine. Te simți bine și trăiești clipa.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta se va confrunta cu probleme luna aceasta.

Te vei contrazice atât de mult încât vor ieși scântei. Partenerul/a de viață va fi foarte îngrijorat/ă de bani, ceea ce îl va face să aibă o dispoziție foarte proastă. Încearcă să-l atragi cu romantism, să-i schimbi ideile și să te relaxezi. Dacă ești singur/ă, vei avea mai multe relații sporadice cu multă dragoste, distracție și romantism. Distrează-te!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, luna februarie va fi o lună foarte proastă pentru tine.

Va fi multă instabilitate în cuplu. Vă certați, iar a doua zi totul va fi ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Mai bine să nu te cerți să să lași luna să treacă repede. Dacă ești singur/ă, te vei descurca foarte bine. Vei ieși mult, vei avea mare succes în rândul sexului opus și nu vei înceta să te întâlnești cu o persoană nouă în fiecare zi.
 

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit/ă, va fi o lună liniștită, dar plină de romantism și gesturi reciproce.

În așa fel îți vei arăta dragostea și afecțiunea. Dacă ești singur/ă, vei trăi momente romantice pasagere. Îți vor aprinde inima, dar vor dispărea la fel de repede precum au apărut. Una dintre persoanele care te va pune pe jar are legătură cu banii tăi sau modul tău de a câștiga bani.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună bună.

Armonia existentă și libidoul tău te vor face să ai parte de o lună foarte pasională. Dacă ești singur/ă, vei avea sexul opus la picioare. Atractivitatea ta va fi exultantă, iar atracia ta pentru romantism este enormă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei fi într-o rutină bazată pe liniște și fericire.

Cauți mai multă plăcere în tine decât în partenerul tău. Dacă ești singur/ă, luna aceasta ai putea întâlni pe cineva la un seminar sau la un curs de yoga sau ceva similar. Va fi vorba despre cineva mai în vârstă decât tine și te vei îndrăgosti. Important pentru tine în acest moment este să găsești pe cineva cu aceleași valori ca și tine, alături de care să găsești stabilitate și cu care să te conectezi la nivel spiritual.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei fi prins/ă într-o rutină a vieții, unde puținul timp pertrecut împreună va fi singura problemă.

Luna aceasta vei avea posibilitatea să schimbi lucrurile. Cauți fericirea și vei realiza că depinde numai de voi. Dacă ești singur/ă, vei fi atrasă de oameni care, cu modul lor de a vedea viața, au atins un echilibru emoțional, spiritual și fizic. Vei avea succes!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod