Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Iubirea înseamnă ceva diferit pentru toată lumea. Să știi exact cum să faci pe cineva să se îndrăgostească este un secret pe care puțini oameni îl cunosc.

Deși nu există un manual pentru iubire, înțelegerea astrologiei poate ajuta la eliminarea unora dintre misterele ei.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecului îi place să fie pe locul șoferului în relația sa. Este impulsiv și spontan și nu se teme să se miște rapid.

Când pune ochii pe cineva, va face tot ce îi stă în putință pentru ca lucruri să funcționeze. Îi place atât să ofere, cât și să primească gesturi romantice grandioase și își canalizează întreaga atenție către obiectul dorințelor sale romantice.

Poate părea că vrea să dețină controlul și să domine uneori, dar, de fapt, Berbecul iubește ca persoana de lângă el să fie fermă și să-și susțină opiniile. El este o forță puternică care îi încurajează pe ceilalți să-și exprime cele mai profunde gânduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Onestitatea și încrederea Taurului sunt incomparabile. Nu se joacă niciodată cu mintea partenerilor lui și va iubi mai intens și mai sincer decât mulți.

Dintre toate semnele de Pământ, Taurul tânjește cel mai mult la iubire. Acestea fiind spuse, nu se va îndrăgosti repede. Taurul trebuie să știe că cel/cea de lângă el e dispus să depună eforturi și să reziste la cursă lungă. La începutul relației, el va lua notițe despre cât de mult efort depune și nu se va deschide decât când va vedea că persoana respectivă este complet implicată.

Taurul condus de Venus trebuie să fie învăluit de romantism, un romantism care să reziste și după luna de miere.

Citește și: Cele mai puternice cupluri din zodiac

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fluturele social Gemeni tratează iubirea ca și cum s-ar raporta la un meniu la restaurant. Trebuie să își revizuiască toate opțiunile înainte de a alege persoana pe care să o devoreze.

Ca semn de Aer, este nevoie de mult ca el să se stabilească într-o singură relație. Mintea trebuie să îi fie stimulată în permanență pentru a se îndrăgosti. Dacă este interesat, te va provoca cu discuții intelectuale și întrebări profunde.

Îi place să se distreze, așa că umple-i agenda cu întâlniri interesante dacă vrei să rămână în jur. Nu va avansa rapid în relație, dar dacă o îl vei menține captivat, își va da seama că a rămas în preajma ta pentru un motiv.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Să te îndrăgostești de un Rac îți dezvăluie o explozie de sentimente pe care nici nu știai că le poți simți.

Deoarece este foarte profund, Racul se va conecta cu latura ta sensibilă pe măsură ce vă veți cunoaște mai mult. La început este mai timid, dar natura lui grijulie înseamnă că are multă dragoste de oferit.

Dacă îi poți demonstra că îl înțelegi, se va simți mai încrezător să se deschidă în fața ta. Odată ce se va atașa emoțional, Racul rămâne mult timp și te va iubit atât de pur încât îl vei vrea pentru totdeauna în viața ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relația cu un Leu este ca și cum ai merge într-o nouă aventură în fiecare zi.

Este pasional și extravagant și îi place să-și arate latura afectuoasă. Este capabil să ia decizii rapid, așa că tinde să se și îndrăgostească rapid, având încredere deplină în intuiția lui.

Guvernat de Soare, Leul se simte cel mai bine dacă i se acordă atenție și se va îndrăgosti cu ușurință de cineva care îl umple de complimente și afecțiune. Vrea să găsească pe cineva cu care să-și împărtășească pasiunea pentru viață și care să se alăture aventurilor lui.

Deși se îndrăgostește rapid, dragostea lui este pură. Energia lui radiantă și loialitatea acerbă îl fac un partener ideal.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu se grăbește să se îndrăgostească. Atentă și metodică, trebuie să se asigure că relația cu tine îi va servi aspirațiilor și se va potrivi cu stilul ei de viață.

Dacă vrei să-i câștigi inima, trebuie să te miști încet și să lași lucrurile să se desfășoare în mod natural. Dacă simte că a fost împinsă într-o relație, se va trage imediat înapoi. Este o perfecționistă și își dorește o poveste de dragoste ideală, în care să aibă încredere în relație și în fidelitatea ta.

Când se îndrăgostește, Fecioara e grijulie tacit și îți va imita trăsăturile pentru a menține o legătură puternică cu tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Să iubești o Balanță nu va fi decât o plăcere. Conexiunile emoționale pe care le poate crea cu partenerii ei sunt extrem de intense și stimulante, creând o legătură de lungă durată.

Condusă de Venus, ea tânjește după dragoste. Îi place să fie într-o relație de egalitate și favorizează o legătură armonioasă cu partenerii ei. Ea va depune mereu eforturi în relație, așteptând același lucru în schimb.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea cu un Scorpion nu e pentru cei slabi de înger. Când se îndrăgostește, pasiunea lui este intensă și de neuitat.

Ca semn de Apă, este profund și senzual. Te va atrage spre el, dar nu îți va dezvălui niciodată adevăratul sine, până nu va putea avea încredere deplină în tine. Asta înseamnă că, deși intensitatea lui poate insinua că vrea să se miște rapid, dragostea cu un Scorpion poate fi savurată cel mai bine într-un ritm lent.

Poate fi suspicios în ceea ce privește iubirea sau relația cu tine, dar odată ce îi dovedești că intențiile tale sunt pure, el îți va dovedi o loialitate imensă și o iubire de neclintit. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are multă dragoste de oferit, dar știe că orice relație adevărată merită așteptarea.

Nu va renunța la independența lui pentru oricine. Are nevoie de cineva care vine la momentul potrivit și care e dispus să crească alături de el. Se îndrăgostește doar atunci când partenerul/a lui dovedește că pregătit pentru aventură.

Când se îndrăgostește, are puterea de a scoate tot ce este mai bun din cel/cea de lângă el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornului îi place să ia lucrurile încet. Este muncitor și își va petrece timpul construind relația perfectă.

Crescând din ambiție și succes, Capricornul se înconjoară de oameni care au control asupra vieții lor și care și-au atins deja multe dintre obiectivele lor. El are nevoie ca cel/cea de lângă el să-i demonstreze că merită să-i facă loc în viața lui.

Vrea pe cineva care își forțează limitele, dar pe care îl va sprijini la nevoie. Capricornul tinde să se regăsească în cupluri puternice în care atât el, cât și partenerul/a lui își optimizează succesul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul iubește pe oricine și orice. Așadar, poate fi greu să îți dai seama dacă intențiile lui sunt romantice.

Ca semn de Aer, este greu de așezat la casa lui și iubește să plutească între diferite grupuri sociale. Iubirea cu un Vărsător este cea mai bună atunci când începe ca o prietenie și încet înflorește în ceva mai mult.

Este creativ și grijuliu față de lumea din jur, iar un partener cu aceleași pasiuni ca și el e perfect. Este un optimist nativ și va avea întotdeauna cele mai bune intenții atunci când vine vorba de dragoste. Așadar, nu îl grăbi, așteptarea va merita!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă cineva se poate îndrăgosti la prima vedere, atunci este vorba despre Pești.

Deoarece acest semn zodiacal este condus de planeta viselor, Neptun, are în minte lucruri mari pentru relațiile sale. Un semn extrem de sensibil și sentimental, el vrea să fii complet sincer și să îi arăți cum te simți cu adevărat.

Asigură-te că intențiile tale sunt pure atunci când te întâlnești cu el. Dacă nu e așa, inima lui se va sfărâma în milioane de bucăți.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod