6 zodii norocoase în dragoste. Știu să-și aleagă partenerii!

Există câteva zodii care sunt extrem de norocoase în dragoste. Intuiția lor nu dă greș și știu să-și aleagă partenerii astfel încât să fie fericite cu adevărat!

Unele zodii nu au deloc gusturi bune în materie de parteneri.

Pe de altă parte, există și semne zodiacale care știu să-și aleagă relații sănătoase și parteneri amabili, atenți și respectuoși, care au (și) un bun simț al umorului și sunt acolo la nevoie. Nu sunt perfecți, sunt umani, iar acest lucru îi face și mai plăcuți.

Cu siguranță, aceste zodii sunt norocoase în dragoste. Și asta pentru că nu sar într-o relație imediat, ci își iau timpul necesar pentru a cunoaște pe cineva cu adevărat.

Zodii norocoase în dragoste - Capricorn


Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt prudenți. Aceștia par să aibă un al șaselea simț cu privire la momentul în care trebuie să se implice într-o relație cu cineva și să îi dea o șansă cuiva. Capricornul studiază oamenii și poate face diferența între cei care doar pretind că sunt drăguți și cei care sunt așa cu adevărat.



Capricornul are un simț al umorului foarte dezvoltat și are nevoie de același lucru de la un partener. Vrea pe cineva care să îl susțină, să îl încurajeze și să îi fie alături în perioade de criză, care să îl și facă să râdă și să se distreze. Când Capricornul alege pe cineva, acesta alege cu înțelepciune.

Citește și: Cum fac zodiile față unei despărțiri. Care este cea mai puternică și care este cea mai slabă

 

Zodii norocoase în dragoste - Pești


Romantismul și dragostea sunt în fruntea listei Peștilor cu privire la ceea ce își doresc în viață. Din fericire, au instincte grozave despre cine le va oferi iubire necondiționată. Acest semn zodiacal este intuitiv și are capacitatea de a vedea dincolo de suprafață. Se poate spune că Peștii pot vedea inima cuiva.

Când sunt foarte atenți la ceea ce le spune vocea interioară, Peștii fac cele mai bune alegeri în materie de parteneri.

Atunci când își ignoră instinctul și ascultă sfaturile altor persoane, lucrurile nu ies bine.

Zodii norocoase în dragoste - Fecioară


Fecioarele au un gust fantastic în materie de parteneri și relații, dar nu pentru că au avut norocul să se nască așa. Nu, Fecioarele și-au lucrat abilitățile pentru a găsi cea mai bună persoană pentru ele. Sunt sensibile, inteligente și învață din propriile greșeli.

Fecioara își urmează inima și este rațională în același timp, văzând din timp steagurile roșii pe care alte zodii le pot rata. Este posibil ca cineva care se întâlnește cu o Fecioară să nu știe că relația lor este inițial un test, dar este. Nu se va implica cu adevărat într-o relație până nu va fi convinsă că potențialul ei partener este tot ceea ce își dorește.

Zodii norocoase în dragoste - Taur


Taurul are gusturi bune în materie de dragoste și parteneri.

De fapt, are gusturi bune în toate! El își formează o impresie despre persoana din fața lui încă din prima clipă. După aceea, el va pune în balanță toate aspectele pozitive și negative înainte de a trece la pasul următor.

Taurul nu se aruncă în relații prea ușor. Atunci când se implică într-una, e foarte sigur că persoana respectivă merită. Taurul vrea întregul pachet, dar nu caută perfecțiunea, iar metoda lui de verificare pare să funcționeze, deoarece partenerii lui sunt minunați.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Zodii norocoase în dragoste - Rac


Dragostea și familia înseamnă totul peste Rac, așa că nu se va implica într-o relație cu cineva care nu caută aceleași lucruri ca și el. Intuiția lui e cea care îl conduce către persoana potrivită.

Partenerii Racului trebuie să fie plini de compasiune, creativi și iubitori.

Nu își va pierde timpul cu cineva care nu este așa. Chiar și foștii săi parteneri sunt minunați, de aceea rămâne adesea în relații bune cu ei și păstrează legătura. Când acest semn zodical se află într-o relație, el dă totul.

Zodii norocoase în dragoste - Vărsător


S-ar putea ca Vărsătorul să nu fie cel mai sentimental semn zodical, dar e unul dintre cei mai inteligenți și are tendința de a avea parteneri foarte buni. Unii Vărsători își întâlnesc partenerul și încep o relație serioasă nu după mult timp.

Partenerii Vărsătorului sunt grozavi, amuzanți, creativi și atenți. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod