20 de lucruri interesante despre femeia Săgetător

Săgetătorul este cel de-al 9-lea semn al zodiacului, iar persoanele din această zodie se nasc între 22 noiembrie și 21 decembrie.

Cunoscut și sub numele de Arcașul, acest semn zodiacal este aventuros, optimist, spontan și inteligent. Săgetătorul este un semn de foc guvernat de Jupiter și, deoarece e un semn mutabil, acesta tinde să fie flexibil și ușor adaptabil în fața schimbărilor.

Femeia Săgetător este pasională


Femeile născute în zodia Săgetător sunt pline de pasiune și energie. De asemenea, se știe că sunt super curioase și active.

Ca iubită, femeia Săgetător este pasională și spontană. Din cauza refuzului de a se așeza la casa ei, cu greu poate găsi o relație de durată. Cu toate acestea, când se îndrăgostește, se întâmplă rapid și profund și e posibil să nu își dea seama că sentimentele sale nu sunt adevărate. Deoarece își dorește foarte mult o legătură cu o altă persoană, acțiunile ei grăbite o duc adesea la eșec. Femeia Săgetător face orice pentru ca cei pe care îi iubește să fie fericiți, în special când vine vorba de partenerul său romantic.

Care este personalitatea unei femei Săgetător?


Semnul zodical Săgetător este un susținător al libertății, al călătoriilor și al oricărui tip de activitate care îi permite să stea în aer liber. Femeile Săgetător sunt generoase cu timpul și atenția lor, făcând orice le stă în putere pentru a asigura fericirea altora.

Pe de altă parte, femeia Săgetător poate fi nerăbdătoare și tinde să facă promisiuni pe care nu și le poate respecta. De asemenea, este adesea nesigură, puțin credulă și lipsită de grație în fel în care se poartă.

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Balanță. Cele mai bune sfaturi de seducție



Din fericire, simți umorului este prezent în toate sectoarele vieții sal, în special în relații, prietenii și sex.

Este o femeie cu o gândire filozofică și profundă, dar asta nu înseamnă că are nevoie de timp pentru a reflecta asupra propriilor decizii și alegeri personale.

20 de lucruri interesante despre femeia Săgetător:


Este o femeie secretoasă

Femeia Săgetător este întotdeauna pe fugă și rareori se obosește să-i anunțe pe ceilalți ce se întâmplă în viața ei. Da, chiar dacă ești cel mai apropiat prieten sau membru al familiei sale! Nu încearcă să ascundă nimic, pur și simplu nu vede niciun rost să țină tot timpul la curent oamenii din jurul ei cu privire la fiecare aspect al vieții sale.

Femeile Săgetător nu suportă mincinoșii

O femeie Săgetător nu va minți niciodată. Și, pentru că apreciază atât de mult adevărul și integritatea, îi păstrează în viața sa pe cel cu aceleași standarde.

Ea vrea doar să se distreze!

Femeia Săgetător este o mare fană a distracției. Ei îi place să se relaxeze și să se prostească. Este o persoană care iubește cu adevărat viața.

Femeia Săgetător are o imaginație extraordinară

Fie că este vorba de planuri pentru o vacanță sau doar pentru o plimbare prin cartier, femeia Săgetător caută întotdeauna noi oportunități în jurul ei. Are o imaginație extrem de bogată și activă. Se pierde uneori în gânduri.

O femeie Săgetător poate deveni destul de obraznică

Femeia Săgetător e de obicei liniștită, dar atunci când una dintre valorile sale este încălcată, nu are nicio problemă să o spună. Femeia Săgetător nu se teme să fie complet directă și sinceră, pentru că nu va permite niciodată nimănui să o calce în picioare.

Iubește onestitatea, așa că nu își ține părerile doar pentru ea.

Femeii Săgetător îi palce să filozofeze

"Care e scopul tău în viață?", "De ce suntem noi aici?", "Cine suntem noi?" - toate aceste întrebări și multe altele îi trec constant prin minte. Îi place să se gândească profund la valorile și etica ei personală, precum și la locul ei în lume. Femeile Săgetător intră deseori într-o astfel de stare filozofică și, atunci când o fac, le place să-și împărtășească ideile cu ceilalți.

Se stresează ușor, dar nu o arată aproape niciodată

Femeia Săgetător pare întotdeauna să descurce în viață, dar sarcinile mici o pot copleși dacă nu este atentă. Se stresează ușor, dar o ascunde bine. Asta pentru că nu vrea niciodată să pară slabă sau vulnerabilă. Ea e mai sensibilă decât vrea să recunoască și nu va permite să pară slabă, deoarece crede că e suficient de dură pentru a trece prin momente dificile și, de obicei, are dreptate.

Poate fi uneori oarecum ignorantă

Femeia Săgetător este activă mereu, așa că nu are timp să-și concentreze atenția asupra unui singur lucru prea mult timp. Asta înseamnă că uneori este de-a dreptul lipsită de orice idee despre ceea ce se întâmplă în jurul ei. Dar asta nu înseamnî că nu este suficient de inteligentă pentru a cunoaște adevăratele intenții ale cuiva.

Femeia Săgetător iubește să-și petreacă timpul în aer liber

Aerul proaspăt o calmează. Îi place să meargă în parcuri și să se relaxeze pe iarbă, deoarece să fie afară și să se simtă una cu natura o ajută să-și golească mintea.


Este pasionată de visurile ei

Femeia Săgetător depune eforturi mari pentru a-și atinge obiectivele, așa că aspiră sus și muncește din greu pentru ca visurile ei să devină realitate.

Unei femei Săgetător nu îi pasă de ce cred ceilalți despre ea

O femeie Săgetător nu se simte ofensată prea ușor de critici, indiferent dacă acestea vin de la cineva cunoscut sau nu. I se spune adesea că este prea arogantă sau inconsecventă, dar ea pur și simplu își îmbrățișează personalitatea și își trăiește viața din plin.

Femeia Săgetător este destul de ingenioasă

Femeia Săgetător are o gură super inteligentă, umplută până la refuz cu răspunsuri grozave. Ea are întotdeauna o replică plină de înțelepciune în mânecă și un răspuns inteligent pregătit pentru aproape tot ce îi arunci asupra ei. Nu e ușor de înșelat, așa că nici măcar nu încerca!

Are un gust aparte pentru muzică

Când vine vorba de muzică, niciun alt semn zodical nu este la fel de bun ca Săgetătorul. Femeilor din această zodie le place să cânte, să danseze și sunt cunoscute pentru că oferă cele mai grozave recomandări muzicale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   



Este directă

Femeia Săgetător iubește onestitatea, așa că nu se abține din a-și ține părerile doar pentru ea.

Femeile Săgetător sunt nestatornice

Ea nu stă niciodată într-un singur loc. Alții o pot considera capricioasă, dar adevărul este că întâmpină dificultăți în a se lipi de un singur lucru din moment ce are toată lumea la îndemână.

Își ascunde slăbiciunile și vulnerabilitățile

Femeia Săgetător este mai sensibilă decât vrea să recunoască.

Ea nu își va dezvălui niciodată slăbiciunile, decât dacă o ajută.

Se enervează ușor

Nu e nevoie de prea mult pentru a enerva o femeie Săgetător. Dar, deși devine irascibilă ușor, de obicei nu face mare caz din asta.

Rareori devine geloasă

Femeia Săgetător înțelege valoarea libertății, deci este puțin probabil să-și controleze partenerul. Ea privește viața drept o binecuvântare și o bogăție și rareori devine geloasă pe ceilalți pentru că au mai mult decât are ea.

Femeile Săgetător urăsc persoanele lipicioase

Nimic nu enervează mai mult o femeie Săgetător decât oamenii lipicioși. Prieteni, rude, iubiți, dacă oricine dintre aceștia plănuiește să îi invadeze spațiul și să îi mănânce timpul, atunci este o pacoste pentru ea. Nu simte nevoia să se afle în permanență în preajma altora, așa că o deranjează când alții devin băgăreți.

Este foarte probabil ca o femeie Săgetător să aibă foarte mulți prietenii

Femeii Săgetător îi place să cutreiere lumea. În călătoriile sale poate ajunge să cunoască o mulțime de oameni și are abilitatea de a se împrieteni ușor cu aproape toată lumea.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod