Cum să fii mai optimistă, în funcție de zodia ta

Vrei să fii mai optimistă și nu știi ce să faci? Cu toții avem probleme, important este să învățăm să privim partea plină a paharului.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Mantra ta de optimism: Bucură-te de călătorie!

Berbecul nu e timid deloc, toată lumea știe acest lucru. E chiar plin de încredere în propriile forțe! El e plin de optimism atunci când începe ceva, dar îl pierde pe parcurs până dispare de tot uneori. Pentru a evita acest lucru, Berbecul ar trebui să-și noteze toate lucrurile care îl entuziasmează la începutul unui nou proiect. În acest fel, își poate revedea cele mai pasionale gânduri mai târziu, când are nevoie de o doză de optimism.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Mantra ta de optimism: Lasă-te purtat/ă de val!

Taurul nu stă prea bine la capitolul dispoziție veselă, așa că nu excelează nici atunci când vine vorba de optimism. Din fericire, Taurul muncitor și ambițios nu se ferește niciodată de o provocare. Ceea ce trebuie să evite el este căderea într-o groapă a prudenței. Taurul tânjește după siguranță și stabilitate, deci dacă partenerul lui îi ignoră un mesaj, acesta foarte repede va intra la bănuieli. În loc să se gândească la cea mai rea versiune atunci când se confruntă cu incertitudinile vieții, o altă perspectivă ar putea fi extrem de utilă pentru el. Când te confrunți cu o schimbare în viață, fă o listă cu trei coloane: cele mai bune, cele mai rele, cele mai probabile rezultate. Văzându-le scrise te poate ajuta să îți dai seama care sunt îngrijorările cele mai mari, care sunt cele la care merită să te gândești și toate lucrurile minunate care s-ar putea întâmpla dacă te lași purtat/ă de val!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Mantra ta de optimism: Și asta va trece!

Gemenii adoră schimbarea, așa că fac parte din categoria celor înzestrați cu ceva optimism. Asta înseamnă că ziua de astăzi va fi diferită de cea de ieri: se întâlnesc cu noi prieteni, încep o carte nouă sau învață câteva mișcări dintr-un dans văzut pe TikTok. Acestea fiind spuse, dispoziția Gemenilor se poate schimba dramatic de la o zi la alta, deci este important ca ei să recunoască și să-și gestioneze latura pesimistă atunci când ea apare. Atunci când se întâmplă, Gemenii pot deveni încordați și critici, vâzând brusc ce e mai rău acolo unde obișnuiau odată să vadă ce e mai bun. Tot ce trebuie să facă este să-și conștientizeze comportamentul și să realizeze că nu asta îi reprezintă și nici nu îi doboară.

Citește și: Ce înseamnă iubirea adevărată pentru fiecare zodie în parte

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Mantra ta de optimism: Sunt responsabil/ă de ceea ce simt și astăzi aleg fericirea.

Hipersensibililtatea Racului este atât binecuvântarea, cât și blestemul lui. Așa că, menținerea unei viziuni mai optimiste îl va ajuta atunci când va avea tendința de a se deprima. Atunci când un Rac se simte pierdut sau pesimist, acesta tinde să se izoleze și să devină necomunicativ. Acest lucru va face ca pesimismul să se înrăutățească. Așadar, forțează-te să ieși puțin afară în fiecare zi, chiar dacă asta înseamnă doar să mergi pe jos până la cafeneaua preferată din cartier. De asemenea, asigură-te că ai un prieten cu care poți vorbi oricând despre orice. Să spui ceea ce simți și o perspectivă exterioară te vor ajuta întotdeauna.

Leu(22 iulie - 22 august)

Mantra ta de optimism: Succesul altuia nu e eșecul meu!

Leul este foarte optimist cu privire la el însuși și la viitorul lui. Optimismul lui se poate extinde și la cei cărora le lipsește pozitivismul. Leul are o capacitate nesfârșită de distracție și divertisment (e foarte activ pe rețelele de socializare), dar atunci când se simte amenințat, poate deveni rece ca gheața, gelos și agresiv. Doar pentru că cineva are mai mulți adepți pe Instagram decât tine nu înseamnă că îți va estompa strălucirea. Trebuie să-ți amintești că e loc pentru toată lumea pe această planetă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mantra ta de optimism: Terminat este mai bine decât perfect!

Fecioara nu duce lipsă de optimism atunci când vine vorba de propriile idei, dar are nevoie de puțin ajutor pentru a extinde acel optimism și în cazul celor din jur. Lipsa de control o poate trimite într-o tornadă de gânduri înfricoșătoare, iar standardele ei ridicate pot face ca niciun lucru sau proiect să nu fie suficient de bun pentru a fi terminat. Când ți se întâmplă acest lucru, îndepărtează-te puțin și revin-o asupra situației mai târziu sau cere sfatul unui prieten de încredere. O părere exterioră obiectivă te poate ajuta să vezi binele asupra tuturor lucrurilor despre care crezi că trebuie îmbunătățite. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mantra ta de optimism: Acceptă și binele și răul!

Balanța este optimistă din fire și e cunoscută ca fiind adorabilă, fermecătoare și o romantică incurabilă. Ea poate avea cu adevărat probleme dacă permite problemelor să îi acapareze optimismul, ducând la colapsuri majore chiar și atunci când cele mai mici lucruri merg prost. Tu vrei ca toată lumea să fie fericită, dar trebuie să te asiguri că și nevoile tale sunt îndeplinite. Găsește un exercițiu de respirație care să funcționeze pentru tine și să te calmeze, astfel încât data viitoare să-l aplici imediat ce vezi că apar gândurile negative. Apoi, pune-ți din nou ochelarii prin care vezi totul roz și revin-o la viața ta veselă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mantra ta de optimism: Eu sunt cerul. Orice altceva este doar vremea!

Scorpionul trăiește și simte totul la intensitate maximă, iar acest lucru înseamnă că e predispus la crize extreme de optimism și pesimis. Când apare latura lui pesimistă, Scorpionul poate deveni secretos și obsedat. În loc să renunțe la resentimente după o despărțire, el rinde să se agațe și să redea emoțional trădarea. Data viitoare când te învăluie ceva negativ, îndreaptă-ți gândurile la rezultatele pozitive (iartă, mergi mai departe și întâlnește oameni noi). Notează toate aceste lucruri și, chiar dacă la început ți se va părea mecanic, pe parcurs vei începe să gândești mai pozitiv.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Mantra ta de optimism: Nu îți face griji, fii fericit/ă!

Felicitări, tu ești cel mai optimist semn din zodiac. Mereu pregătit să cucerească marile întrebări existențiale, Săgetătorul caută un sens mai bun în tot. E expert în discursuri motivaționale, povești de inspirație, iar sloganul "speranță și schimbare" este practic despre el. Dar asta nu înseamnă că nu poate cădea victimă gândirii pesimiste la fel ca toți ceilalți, numai că pe el o să-l lovească mai tare, deoarece nu este obișnuit să facă față acestor tipuri de sentimente. Acestea sunt momentele în care ai nevoie de un prieten care te poate ajuta să scapi de aceste emoții dificile și să-ți restabilețti sinele pozitiv și vesel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mantra ta de optimism: Mă iubesc pe mine indiferent ce s-ar întâmpla!

Capricornul este super critic la adresa propriei persoane. Și, deși este de obicei cel mai pesimist dintre semnele zodiacale, el se poate ridica pe vârfuri pentru a vedea binele din jurul lui. Deși este extrem de independent, ar trebui să aibă grijă să nu se izoleze. Când ajunge în acel loc liniștit și înfricoșător, totul este groaznic. Atunci este momentul să cheme un bun prieten la el și să planifice o noapte în oraș. Nu e nevoie de activități deosebite, să se înconjoare de oameni pe care îi iubește și cu care poate vorbi cu ușurință e tot ce are nevoie. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Mantra ta de optimism: Sunt recunoscător/oare pentru prezent și pentru tot ceea ce îmi oferă.

Vărsătorul nu are nicio problemă să aspire sus și să fie optimist cu privire la viitor, dar are multe probleme să vadă binele în prezent. Vărsătorul se poate pierde în gândirea existențială din cauza cinismul cu privire la această lume și la oamenii din ea. Când ți se întâmplă asta, fă-ți timp pentru a enumera zece lucruri care îți place despre ceea ce se întâmplă acum. Efectuarea unei astfel de scanări sau a unei meditații rapide te poate ajuta, de asemenea, să te reconectezi cu prezentul într-un mod optimist. Apoi, concentrându-te asupra lucrurilor pozitive din viața ta în prezent, vei fi și mai pregătit pentru a profita la maximum de lucrurile interesante care vor urma.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Mantra ta de optimism: Sentimentele mele sunt numai ale mele.

  1. Peștii sunt, în general, persoane optimiste. Necazuri pot întâmpina atunci când empatia și sensibilitatea lor intensă îi fac să preia din pesimismul altora. În timp ce prietenii unui nativ din Pești se ceară aprins în mașină, el încearcă să evadeze în imaginația lui pentru a nu mai auzi zgomotul. Peștii sunt extrem de sensibili la emoțiile celorlalți și preia sentimentele lor mai repede decât și-ar pune o jachetă pe ei. Când te simți deosebit de pesimist, caută înăuntrul tău și vezi dacă e despre tine sau despre altcineva. După ce identifici sursa sentimentelor, vei putea în cele din urmă să le analizezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod