Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 august-1 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei profita de orice moment liber pentru a sta alături de cei dragi.

Dacă ai un partener stabil, acesta va fi extrem de fericit să îți petreci mai mult timp cu el. Încearcă să nu îți faci prea multe planuri, ci să te bucuri la maximum de imprevizibil. Dacă ai copii, fă-le pe plac și du-i în locurile unde își doresc!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să renunți la egoism în această săptămână, cel puțin în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Fă-i mai mult pe plac partenerului de viașță și dă-i șansa de a avea ultimul cuvânt măcar în public. Este important ca din când în când să îi gâdili orgoliul, astfel te va iubi și mai mult!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atmosfera din cuplu depinde doar de tine.

Astrele de sfătuiesc să încerci încă de la începutul acestei săptămâni să lași mai mult de la tine și să îți schimbi modul de comunicare cu partenerul de viață. Vei constata astfel că nu e deloc greu să adopți o atitudine pacifistă și vei fi încântat de rezultate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să iei legătura în această săptămână cu acele persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de mult timp.

E posibil ca aici să se încadreze și un fost partener de viață, alături de care ai putea avea șansa de a reîncepe o poveste de iubire. Dacă ești liber, fă toate lucrurile care îți trec prin cap, atât timp cât aceasta nu provoacă neplăceri nimănui!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îți merge prea bine în dragoste, iar această săptămână îți va aduce confirmarea.

E posibil ca o persoană pe care voiai să o cucerești sau un fost partener cu care îți doreai să te împaci să nu răspundă pozitiv la insistențele tale. Ești o persoană orgolioasă în general, dar se pare că ai renunțat când nu trebuia la această trăsătură!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Din fericire, știi la ce să te aștepți și te pregătești oarecum în acest sens. Așteptările mari pe care le ai de la partener se vor întoarce împotriva ta sub formă de suferință tacită. Încearcă să nu te mai consumi din nimicuri, ci să apreciezi viața pe care o ai!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu duci lipsă de admiratori în această săptămână, însă ai tendința de a exagera puțin cu lăudatul.

Astrele îți recomandă să te porți natural, pentru că așa te vei face cel mai mult plăcut. Dacă ai un partener stabil, e posibil ca acesta să îți ceară lucruri pe care nu ești dispus să le oferi. De la acest conflict până la instalarea răcelii între voi nu mai este decât un pas!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni, viața ta sentimentală să interfereze cu cea socială.

Dacă e vorba de un partener gelos, astrele te sfătuiesc să iei măsuri de urgență. Nu îi permite celui de lângă tine să îți interzică lucrurile pe care ți le dorești, mai ales dacă acestea nu sunt exagerate. Dacă ești singur, fă tot posibil să intri în acele cercuri în care nu ai avut acees până acum!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei observa mai mult decât de obicei defectele partenerului de viață, iar acesta ar putea fi un semnal de alarmă.

Fie relația voastră a revenit monotonă, fie ți-ai îndreptat atenția către altcineva, cert este că vei avea un comportament ciudat pe care toată lumea îl va remarca. Înainte de orice, fii sincer cu tine și cu cei din jurul tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să te apropii mai mult decât e cazul de un coleg de serviciu.

Înainte de a acționa, informează-te cu privire la statutul său sentimental pentru a nu-i crea neplăceri în relație. Acționează cu prudență față de orice persoană pe care o cunoști de puțin timp, altfel tot tu vei avea de suferit!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea o săptămână prea bună în ceea ce privește dragostea.

Comunicarea dintre tine și partener este una defectuoasă, fapt care provoacă bănuieli de ambele părți. Este foarte important să nu lași loc de interpretări, mai ales dacă relația ta este în stadiul incipient. Dacă ești singur, e necesar să privești oamenii dincolo de aparențe, pentru a-ți putea găsi jumătatea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu permite ca între tine și partenerul tău se se instaleze răceala.

Indiferent cât de ocupat vei fi în această săptămână, e foarte important să îți faci timp pentru cei dragi. Dacă pleci într-o delegație sau călătorie de afaceri, ai grijă să îți ții la curent apropiații.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod