Horoscopul banilor în săptămâna 26 august-1 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E nevoie de o mai bună organizare din partea ta dacă vrei să câștigi mai mulți bani.

Chiar dacă nu o duci deloc rău la acest capitol, nu ar strica să profiți la maximum de potențialul tău. În loc să muncești haotic și simultan în mai multe proiecte, mai bine te-ai axa pe unul și bun!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dă-ți silința să faci o treaba cât mai bună la locul de muncă și, deocamdată, e suficient pentru a te menține pe aceeași poziție.

Atunci când vei vrea să treci la nivelul următor și să câștigi mai mulți bani, e necesar să te gândești și la rezultate. La finalul acestei săptămâni poți avea șansa de a cunoaște o persoană care îți poate face intrarea într-un domeniu cu totul nou.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru investiții.

Cu toate acestea, chiar dacă te bucuri de o situație financiară excepțională, nu trebuie să iei decizii impulsive. Decât să arunci cu banii inutil, mai bine ai ajuta pe cineva care chiar are nevoie de ei. Nu spune din start NU actelor de caritate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu se anunță vești prea plăcute pentru tine în ceea ce privește bani în această săptămână.

Se poate ca un eveniment neplăcut, precum furtul sau pierderea portofelului, să îți dea mari bătăi de cap. Astrele îți recomandă mai multă prudență în privința obiectelor personale de valoare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Apar șanse cu totul neașteptate în această săptămână în ceea ce privește situația ta financiară.

Cu toate că pentru tine nu sunt atât de importante lucrurile materiale, știi că acestea pot ușura viața atât ție, cât și celor dragi. Dacă poți câștiga mai mult, nu ezita să faci schimbările necesare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se pare că lucrurile se vor liniști pentru tine pe plan financiar în această săptămână.

Din fericire, primești o sumă considerabilă de bani care te va salva de la a te împrumuta. Cu toate acestea, folosește banii cu cap și axează-te pe investițiile și cheltuielile urgente și prioritare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aceste zile vor veni cu mai multe cheltuieli pentru tine, fapt pentru care e necesar să îți organizezi mai bine bugetul.

Cu toate acestea, dacă este vorba despre achiziționarea unui cadou, nu lua proasta decizie de a face economie. Este foarte important să îi oferi acelei persoane un lucru pe care și-l dorește, indiferent de prețul acestuia!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primele zile acestei săptămâni vor veni cu cheltuieli neașteptate, însă, din fericire, ai posibilitatea de a le acoperi.

Cu toate acestea, dată fiind gaura pe care ți-o vor produce în buzunar, e necesar să faci economii de acum înainte. Îți place stabilitatea de orice fel, așadar nu îți va fi greu să treci la acțiune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere profesional și, se pare, că evoluția ta nu se va opri aici.

Primești numeroase șanse de afirmare, însă este foarte important să le alegi pe cele care nu îi afectează pe cei care au fost alături de tine încă de la început. Fie că este vorba despre partenerul de viață sau despre compania în care ai crescut, cert este că trebuie să judeci cu sufletul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să te ocupi de unele sarcini și obligații pe care le-ai tot amânat în ultimul timp.

E posibil să fie vorba despre o călătorie în interes de serviciu sau despre restituirea unui împrumut de care trebuie să scapi într-una dintre aceste zile. Dacă nu o faci nici de această dată, cei din jurul tău te vor cataloga drept o persoană fără cuvânt!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E rost de ceva schimbări profesionale pentru tine în această săptămână.

E posibil ca energia cu care te-ai întors din concediu să te ajute mai mult decât ai fi crezut în carieră. Primești oferte de joburi noi, dar astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția doar către acelea care îți oferă un salariu mai mare. Nu pleca numai de dragul de a schimba peisajul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă lucrezi în echipă la locul de muncă sau pur și simplu iei decizii financiare împreună cu partenerul de viață, cu siguranță situația ta materială se va îmbunătăți simțitor în viitorul apropiat.

De asemenea, este o săptămână bună pentru aprofundarea cunoștințelor și pentru schimburile de experiență. Cu cât știi mai multe, cu atât vei fi mai îndreptățit să ceri mai mult de la alții!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod