Cele mai enervante obiceiuri ale zodiilor

Nu există nicio persoană în lume care să nu aibă cel puțin un obicei enervant. Cu toate acestea, defectele noastre ne fac să fim mai interesanți și ne deosebesc de ceilalți oameni!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cele mai enervante obiceiuri ale Berbecului sunt erupțiile sale, astfel încât spune ceva rău din senin, e impulsiv, face lucrurile fără să se gândească la consecințe, nu ia în considerare pe nimeni și e respingător cu privire la gândurile și ideile celorlalți.

Este enervant atunci când se urcă pe acel piedestal și spune tuturor ceea ce simte, mai ales atunci când timpul e limitat și nimeni nu l-a întrebat nimic oricum.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cele mai enervante obiceiuri ale Taurului provin din încăpățânarea sa, dar și din lăcomia caracteristică.

Când își dorește ceva, parcă se blochează și nimic nu îl va convinge să renunțe. Este ca și cum ai vorbi cu un perete. Vrea ceea ce vrea și nu se va opri până nu va obține. Taurul poate fi, de asemenea, leneș, ceea ce e enervant, mai ales dacă ești alături de el, iar tu faci toată muncă și el stă pe canapea relaxându-se.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ciuda abilităților lor de comunicare excelente, Gemenii pot fi enervanți atunci când se prefac că ascultă, dar nu e deloc adevărat.

Ei se așază ca la un spectacol și lasă impresia că aud fiecare cuvând îl spui, dar e evident că mintea lor este la un milion de kilometri distanță. De asemenea, este foarte enervant atunci când uită că au povestit ceva și reiau același subiect, mai ales după ce li s-a spus politicos că a mai vorbit despre asta deja.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deoarece e atât de sensibil, e enervant să simți că trebuie să te porți cu el de parcă ar fi un ou, astfel încât să nu îl superi mai rău.

De asemenea, este enervant atunci când devine nevoiaș și se agață de tine, ca și cum ai fi singurul care îl poate salva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul poate fi foarte enervant prin căutarea lui permanentă de laudă.

Uneori, pare că el nu are nevoie de apă și mâncare ca tot restul oamenilor, ci de complimente și atenție. De asemenea, poate fi enervant atunci când refuză să împărtășească lumina reflectoarelor și nu lasă pe nimeni altcineva să fie în centrul atenției.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are obiceiul enervant de a face din țânțar armăsar.

Iese un întreg tărăboi chiar și dacă cel mai neimportant lucru nu e la locul lui sau dacă rutina ei este întreruptă dintr-un motiv anume. Îi place să controleze fiecare detaliu din orice situație, iar atunci când nu poate, devine foarte irascibilă. De asemenea, e poate fi extrem de enervantă atunci când simte că trebuie să arate cât de inteligentă este și cum are răspuns pentru orice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța are obiceiul enervant de a fi foarte nehotărâtă.

Nu numai că întâmpină probleme în a se gândi, ci trebuie să se gândească la decizia ei chiar și după ce a luat-o. De asemenea, e foarte enervantă prin faptul că cere părerea tututor, dar nu o aplică niciodată. Ea face oricum ce vrea să facă, indiferent de sfaturile pe care le primește. Uneori, lucrurile pe care le face pentru a evita confruntarea pot fi extrem de enervante, cum ar fi refuzarea unei invitații, doar pentru a nu se întâlni cu vreun fost iubit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are enervantul obicei de a se aștepta ca toți ceilalți să îi dezvăluie secretele cele mai adânci și întunecate, în timp ce el refuză să le spună pe ale lui.

În plus, este enervant faptul că manipulează oamenii pentru a-și atinge propriile scopuri. Nimănui nu îi place să fie folosit și o știe foarte bine, dar asta nu îl oprește să o facă în continuare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Obiceiurile enervante ale Săgetătorului prvin din frica de a fi pedepsit, astfel încât refuză să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lui.

De asemenea, e enervant prin umorul său. Nu e vorba că nu e amuzant, ci doar că nu știe întotdeauna când trebuie să spună o glumă și când să tacă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul poate fi foarte enervant atunci când exagerează cu munca și e prea ocupat pentru o pauză sau pentru un zâmbet.

În plus, e enervant când îi judecă pe toți, refuzând să vadă lucrurile din perspectiva altcuiva. De asemenea, există momente când se crede atotștiutor și e atât de plin de sine, încât nu numai că devine iritant, ci și grețos.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are obiceiul enervant de a stârni controverse doar pentru că se plictisește.

Dacă toți ceilalți au aceeași părere, el va spune opusul doar pentru a se contrazice. De asemenea, se așteapta ca oamenii să fie empatici cu el, dar el e total insensibil la sentimentele tuturor. El critică, dar nu suportă să fie criticat, e doar un alt obicei iritant.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peștii au obiceiul enervant de a-și asuma problemele celorlalți ca fiind ale lor.

Sunt complet dezinteresați și darnici, dar asta îi face să fie manipulați cu ușurință și își cauzează singuri probleme doar pentru că nu au puterea de a spune nu. Când devin victime, poate fi foarte enervant faptul că nu ascultă sfaturile nimănui cu privire la modul în care ar putea ieși din respectivele situații neplăcute. De asemenea, e enervant când cineva discută cu ei, dar aceștia se gândesc la cu totul altceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod