Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta trebuie să renunţi la alte planuri şi să te concentrezi mai mult pe viaţa ta sentimentală.

Relaţia ta de cuplu traversează o perioadă dificilă, în mare parte din cauza partenerului de viaţă, de aceea e necesar să îi fii alături. Dacă eşti singur, e foarte important să te înconjori de oamenii care îţi sunt dragi, ei te vor ajuta să vezi altfel viaţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea parte de lucruri cu totul neobișnuite pe plan sentimental.

Se pare că partenerul tău de viață îți pregătește suprize care mai de care mai inedite. Fie că este vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o vacanță spontană, cert este că vei fi mai surprins ca niciodată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Primele zile ale acestei săptămâni se anunță a fi destul de tensionate.

Se pare că partenerul de viață îți dă bătăi de cap din cauza comportamentului său față de persoanele de sex opus. Cel mai probabil, o colegă sau o prietenă din copilărie flirtează cu el, iar acesta nu evită să le facă ochi dulci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână e necesar să iei inițiativa cu privire la punerea în aplicare a unui plan pe care l-ai făcut cu mult timp în urmă împreună cu partenerul.

Se pare că acesta nu își mai dorește să facă acel lucru, dar vei găsi tu o soluție pentru a-l convinge. Important este să îl iei cu binișorul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea grijă să setezi limite și reguli în relația de cuplu.

Din cauza faptului că se produc anumite schimbări, vrei ca lucrurile să fie clare încă de la început. Dacă știi cum să pui problema în fața partenerului, totul va fi mult mai simplu decât credeai.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi mai grele decât te așteptai, cel puțin pe plan amoros.

Viața te de cuplu traversează o perioadă dificilă de ceva vreme din cauza unor influențe exterioare. Bârfele sau implicarea familiei în treburile tale personale îți îndepărtează partenerul de lângă tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare că prima parte a acestei săptămâni nu va fi deloc liniștită pe plan sentimental pentru tine.

Partenerul de viață îți aduce acuze de infidelitate fără să aibă nici cel mai mic motiv să o facă. Dacă vezi că problemele sale cu gelozia se agravează, încearcă să cauți ajutor specializat pentru a-l ajuta să scape de acești demoni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă primele zile ale acestei săptămâni nu atrag atenția asupra vieții tale sentimentale, nu același lucru se poate spune și despre weekend.

Un incident nedorit îți va strica un eveniment pe care îl așteptai de multă vreme și, implicit, buna dispoziție. E posibil să fii pus într-o situație jenantă din cauza partenerului, cum ar fi o remarcă nepotrivită la adresa ta sau chiar refuzul de a te însoți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi norocoase pentru tine în cazul în care ești singur.

Se anunță numeroase evenimente sociale, la care vrând nevrând va trebui să participi. E mult până prinzi gustul distracției și flirtului, căci apoi nu vei mai vrea să se termine niciodată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Majoritatea problemelor tale din familie sau cuplu apar din cauza faptului că nu ești dispus să lași niciodată de la tine.

Ai impresia că le știi pe toate, iar acest lucru e foarte deranjant chiar și pentru cei care te cunosc foarte bine. Dacă nu îți lași partenerul să se exprime liber, va pleca în cel mai scurt timp de lângă tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână, indiferent dacă ești singur sau nu.

În cazul în care ai deja o familie sau ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil se va pune problema copiilor. Dacă ești singur, nu e exclus să te confrunți cu scurte episoade depresive.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod