5 trucuri pe care să le încerci când îți lași bretonul să crească

5 trucuri pe care să le încerci când îți lași bretonul să crească

Tunsorile cu breton sunt tot timpul în tendințe. Fie că alegi un breton gros și drept, fie că optezi pentru unul subțire de tip cortină, în mod sigur vei arăta excelent.
Bretonul este versatil și te ajută să-ți pui trăsăturile în valoare, în special pomeții și ochii.

Dar principala problemă este aceea că bretonul poate fi dificil de crescut odată ce nu îl mai dorești. Poate dura până la șase luni ca bretonul să crească până la lungimea necesară pentru a fi integrat în restul părului. Dacă te întrebi cum poți să ascunzi secțiunea de păr în creștere care pare dificil de coafat și camuflat, află că există numeroase opțiuni. De la tunsori care te ajută să-l estompezi și până la coafuri care îl integrează perfect, ai variante interesante pe care să le încerci.
Iată câteva idei:

Accesoriile sunt soluția perfectă


Dacă îți lași bretonul să crească în această perioadă, te poți considera norocoasă. Sunt in tendințe accesoriile pentru păr, care îți permit să coafezi și să ascunzi tunsorile în tranziție cu breton. "Pe măsură ce crește, îl poți repoziționa și fixa cu agrafe sau clame", declară hairstylistul Adam Reed pentru glamourmagazine.co.uk. Încearcă clamele decorate cu perle, agrafele cu aplicații din cristale sau modele interesante metalice sau o bentiță brodată, cu un aspect feminin și romantic.

Dă-i o nouă formă


Atunci când decizi să-ți lași bretonul să crească, cere-i hairstylistului tău să te tundă astfel încât bretonul să capete o formă delicată, ce se integrează în restul tunsorii. Îți va fi mai ușor să-l lași să crească fără să arate ciudat.
"Primul pas este să estompezi linia prea dreaptă a bretonului și să adaugi textură", spune hairstylistul Hollie Rose Clarke. "Eu adaug apoi șuvițe care încadrează chipul în așa fel încât bretonul să aibă un aspect în stil Brigitte Bardot", spune specialista.

Încearcă diferite stiluri


În loc să te gândești la perioada de creștere a bretonului ca o etapă ciudată a părului tău dintre două stiluri, profită la maximum de fiecare lungime pe care o ai și experimentează look-uri noi. "Folosește-te de această perioadă de creștere pentru a experimenta diferite stiluri de breton, precum bretonul pe o parte, pe care îl poți încerca atunci când părul crește suficient de mult", spune Adam.

Împletește-l


În zilele în care nu vrei ca bretonul să-ți stea pe față și să te deranjeze, încearcă să-l împletești în diferite moduri. "Împletiturile te ajută să-ți ascunzi bretonul și sunt deosebit de utile când faci sport sau când ești în vacanță și nu ai timp să-l coafezi", spune Hollie.
Poți încerca împletitura coadă de pește, împletitura în trei sau cea în stil olandez.

Adaugă textură


Dacă îi oferi textură părului tău, îți va fi mai ușor să-ți coafezi bretonul și să-l ții departe de față atunci când îl lași liber. Un produs de tipul spray cu apă sărată ce oferă textură și susținere în același timp îți face părul mai ușor de controlat atunci când vrei să-ți aranjezi bretonul în creștere. "Aplică la rădăcini, apoi răsucește bretonul în partea opusă feței și prinde-l cu o agrafă", spune hairstylistul Hollie Rose Clarke.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod