Horoscopul banilor în săptămâna 19-25 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ai toate șansele să îți îmbunătățești situația financiară.

Se pare că vei avea parte de oportunități la care alții nu pot decât visa, așadar fă tot posibilul să profiți de ele la maximum. Fie că este vorba despre schimbarea job-ului sau despre o promovare, cert este că te bucuri atât de bani, cât și de faimă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună în ceea ce privește banii, mai ales dacă activezi în domeniul bancar sau ești implicat în afaceri.

Ți se oferă ocazii de promovare ori proiectele în care ești implicat cunosc rezultate financiare neașteptate. E rost de petrecere!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să nu intri în conflict cu cei cu care lucrezi, cel puțin nu în aceste zile.

Cel mai probabil, dacă vei călca pe coadă pe cineva de care ai nevoie, șansa de a câștiga mai mulți bani în perioada ce urmează îți va scăpa printre degete.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi extraordinare pentru tine, în special în ceea ce privește banii.

Se pare că vei avea parte de câștiguri suplimentare, fapt care te va ajuta să îți duci la îndeplinire unele dorințe mai vechi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te concentrezi prea mult pe cariera ta, însă trebuie să știi că banii nu înseamnă totul.

Da, ei te vor ajuta mult în viață, însă dacă îi vei alege doar pe ei sau în defavoarea altor planuri ale vieții tale, vei ajunge să sfârșești singur și nefericit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începi să îți revii pe plan financiar din această săptămână.

E posibil să primești o sumă de bani care te poate ajuta să îți achiți unele datorii sau să faci față unor cheltuieli necesare. Nu vei reuși să pui nimic deoparte, însă vei putea adormi fără grija zilei de mâine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei reuși în această săptămână să rezolvi o problemă mai veche, însă doar datorită faptului că o persoană apropiată îți sare în ajutor.

Fie că este vorba de bani sau de o vorbă bună, cert este că vei putea să scapi de o datorie sau vei putea să efectuezi o reparație care nu mai suporta amânare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E necesar să te concentrezi mai mult pe viața ta profesională în aceste zile, dacă vrei să avansezi rapid la locul de muncă.

Cine nu ar vrea? Așadar, treci la acțiune cu riscul de a-ți pune în cap mai multe persoane din jurul tău. E șansa ta de a câștiga mai mulți bani acum!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să îți organizezi mai atent sarcinile la locul de muncă în această săptămână.

E necesar să fii foarte atent și să știi care îți sunt prioritățile, altfel poți pierde bani foarte ușor. Orice decizie greșită te poate costa scump!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în această săptămână să dai dovadă de responsabilitate și maturitate.

Dacă vrei să faci unele investiții, nu considera că nu este necesar să te consulți cu partenerul de viață. Fie că aveți sau nu banii la comun, nu îl trata pe acesta ca și cum e inexistent, mai ales dacă planurile tale îl implică în mod direct.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se poate ca, în această săptămână, cineva să te lase fără o sumă de bani importantă.

Fie că este vorba despre un împrumut care nu îți este returnat la timp sau despre un furt, cert este că se vor produce schimbări neaștepatate în ceea ce privește planurile pe care ți le-ai făcut.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă pe cât posibil să faci ceva cu economiile tale, nu doar să le ții la saltea.

Astrele favorizează afaceriile și investițiile, însă cu mențiunea ca acestea să fie în parteneriat cu persoane pe care le cunoști foarte bine și în care ai deplină încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod