Horoscopul dragostei. 3 zodii care nu știu să iubească

Fiecare zodie are caracteristicile sale atunci când este într-o relație. Unii nativi, deși vor să aibă un partener, nu știu să-și exprime sentimentele.

Aceste zodii nu știu să iubească sau, mai bine spus, nu știu să o arate. Adesea, se crede că oamenii născuți în aceste 3 zodii sunt reci și distanți.

Pot fi parteneri loiali atunci când își propun acest lucru, dar adesea le lipsește empatia și afecțiunea. De aceea, certurile și reproșurile apar frecvent în relațiile lor.

Acești nativi au nevoie de înțelegere și afecțiune. Iar partenerii care reușesc să le ofere aceste lucruri vor descoperi în ei cele mai frumoase sentimente.

Citește și: Top 5 zodii care pun la îndoială totul. Nu au încredere în nimeni și nimic!

3 zodii care nu știu să iubească


Aceste 3 zodii reușesc cu greu să fie vulnerabile și să se lase complet purtate de iubire.

 

Fecioara


Fecioarele sunt în fruntea clasamentului în ceea ce privește detașarea. De obicei, cei născuți sub acest semn pot părea reci și rezervați.

Le este greu să se deschidă față de cineva și să-și arate vulnerabilitățile.

Fecioara este un semn analitic, pragmatic, cu gândire logică și rațională, care poate îngreuna exprimarea sentimentelor. Uneori, partenerul lor se poate simți neglijat din cauza acestei caracteristici.

Fecioara este adesea caracterizată ca fiind foarte atentă la detalii, ceea ce o poate face puțin prea critică în relațiile ei. Se mai spune că tinde să-și suprime emoțiile și să fie foarte închisă în ceea ce privește exprimarea sentimentelor. Această tendință poate fi accentuată de teama de a fi vulnerabil în fața altor persoane sau de teama de a nu fi judecat.

În plus, Fecioara poate fi foarte exigentă cu ea însăși și cu oamenii din jurul ei, așa că îi poate fi dificil să se deschidă și să-și exprime sentimentele.
Poate simți că trebuie să-și țină emoțiile sub control și să găsească soluții practice pentru problemele din relația ei, în loc să-și exprime sentimentele.

Gemeni


Dacă vezi vreodată o persoană făcând glume ironice despre sentimentele sale și acoperindu-le cu sarcasm, sunt șanse să fie Gemeni. Gemenii nu suportă când cineva își bate joc de ei sau se joacă cu emoțiile lor. Le este frică de respingere, așa că își pun o mască și nu își arată adevăratele sentimente. Acest lucru îi face distanți emoțional.

Cei născuți sub acest semn sunt comunicativi, sociabili și cu o minte agilă, totuși, pot avea dificultăți în a-și exprima sentimentele în relațiile romantice.

Gemenii sunt adesea caracterizați ca fiind inteligenți, curioși și dornici de cunoaștere. Această personalitate îi poate face să se concentreze mai mult pe comunicarea intelectuală decât pe comunicarea emoțională.

Se mai spune că Gemenii pot fi volubili și că se plictisesc ușor, de aceea își pot pierde interesul pentru o relație destul de repede.

Uneori își suprimă sentimentele pentru a evita conflictele și pentru a menține relația într-o etapă superficială.

Poate te interesează și: Calitățile cu care Universul te-a înzestrat, în funcție de zodia ta 

Capricorn


Un semn serios, practic și cu gândire logică și rațională, Capricornul întâmpină mari probleme în a-și exprima sentimentele și emoțiile.

Capricornii sunt adesea caracterizați ca muncitori, ambițioși și orientați spre obiective, iar aceste trăsături îi fac să se concentreze mai mult pe realizări decât pe relațiile romantice. De asemenea, Capricornii pot fi reticenți în a-și exprima sentimentele, din cauza fricii de a fi vulnerabili și de a nu deține controlul.

Capricornii se simt bine singuri și puțini oameni pot spune asta. Astfel, ei par indisponibili emoțional pentru partenerii lor.

Se bucură de timpul petrecut singuri și nu au nevoie de nimeni să le ducă la bun sfârșit, făcându-și partenerul să se simtă distant.

Deși Capricornii pot fi loiali și devotați, pot avea dificultăți în a-și deschide inimile într-o relație de dragoste. Ei pot simți că trebuie să-și țină sentimentele sub control și să găsească soluții practice la problemele din relația lor, în loc să-și exprime emoțiile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod